Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 45 370
  • 712
  •   1
Отговори
# 120
Ако шишарките, които си харесала са от последната снимка- в Бриколаж има.  Големи от плътно стъкло- бял вариант(по-скоро заснежен), шампанско брокат и по-тъмен брокат- нещо като кафяво.

# 121

Тези харесах.

# 122
Такива няма.

# 123
  • Някъде там
marie_curie, много красота има в твоите снимки. Станах разногледа, уникални играчки и украса. Благодаря, че ги сподели с нас. Малката ми дъщеря ме врънка да украсим елхата, но аз още се дърпам.

# 124
За инфо - от днес до 13-ти в юск има -10% на всичко, което може да поберете в пазарска торба. Отивате си с ваша и си пазарувате каквото искате. Важи и за намалени артикули. Аз вече се възползвах. 🫣

# 125
И аз се възползвах  - отнесох снежко и ранър от нещо, като зебло- 3м. Въпросната пътечка смятам да нарежа на шест подложки за чинии, тъкмо няма да имат нужда от поръбване.
В Синсей взех няколко комплекта тъмнозелени салфетки 45х45, 5.90 лв за 2 бр.и пръстени-снежинки, въз златнички, но създават настроение )). А бях си обещала да не купувам нищо тази година, освен нова стъклена играчка за елха.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 16:10 от La_Valletta

# 126
  • Бургас
Този Снежко колко пари е?🤔 Много е хубав!

# 127
# 128
Привет и от мен. Страхотна тема , за първи път попадам тук и мисля, че е страхотна Hug Коледа е най-вълшебното време от годината , та по тази причина принципът при мен е никога изкуствена елха , а от всичко останало  по много .. Grinning Записвам се с няколко снимки от преходни години

# 129
Здравейте от къде купувате изкуствен сняг ,но да прилича на памук ?Няколко години не успях да намеря в магазините и не знам дори какво представлява...

# 130
  • Някъде там
За коледно вдъхновение.

# 131
  • Русе
Страхотно вдъхновение!
Аз вчера се поразходих малко, но само две дребни нещица взех. Не харесах къщички, но ще търся.

# 132
  • София
И аз за вдъхновение:

# 133
Чудни неща показвате Simple Smile
Аз току-що изгледах първия коледен филм за годината. Christmas Tree

# 134
  • в сърцето на един мъж...
Чудни неща показвате Simple Smile
Аз току-що изгледах първия коледен филм за годината. Christmas Tree

По бг телевизиите, особено по ахн дават от доста време коледни и вечер като скучая, заглеждам. Та съм напред с едно 3-4 филма Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт