Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 45 379
  • 712
  •   1
Отговори
# 135
Аз по Нова гледах. Благодаря за препоръката, ще погледна и в ахн!

# 136
  • в сърцето на един мъж...
Те пускат всяка вечер около 7 -8 часа наше време Simple Smile

# 137
И аз се включвам за вдъхновение

В Нетфликс постоянно ми излизат известия за нови филми които ще добавят и съм включила ремайндъра за поне 10 и скоро се захващам с гледането. 🤩

# 138
  • Под Сините камъни
Страхотни вдъхновение показвате 😍
Ние уж започнахме, ама доста несериозно само една основа на селцата направихме.
Иначе елхата е готова уж ама сякаш искам още едно две цветенца.
Вие как мислите?

# 139
  • Euskal Herria
Вчера се разходихме до един магазин, където всяка година си харесвам по нещо коледно. Ех, сега има страхотни топки за елха. Ама нямаме елха, а да купя, само за да имам, не си струва. Ако имах място за съхранение, бих си взела за България, ама и това липсва.
В супера имаше модули за коледните селца - по 8 евро всяко. Съжалявам, че не ги снимах.

# 140
  • Over the hills and far away
Вие как мислите?

Чудесна елха, Пепински! Класическа Heart Eyes според мен няма нужда от допълнителни цветя. Виж, едни лампички ще й отиват много Smile

# 141
Всичкото вътре хубаво, и снимките са наистина вдъхновяващи, ама много ми липсва снегът, с него какво ще правим? Даже на едната от снимките първо и май само него гледах вторачено, как прекрасно се сипе зад прозореца...

# 142
  • Под Сините камъни
Вие как мислите?

Чудесна елха, Пепински! Класическа Heart Eyes според мен няма нужда от допълнителни цветя. Виж, едни лампички ще й отиват много Smile
А има лампички, ама не съм ги пуснала

# 143
  • София/Севлиево
При нас се надявам тази седмица да има сняг(щом на Шипка падна би трябвало и до тук да стигне).
Аз си извадих любимите мини чашки за кафе от Джъмбо (с тях преди години започна страстта ми по коледните чашки).Единственият им недостатък е,че са само 80 мл,но пък ще си правя по 2 кафета(то в големите чаши тъй го правя-2 х 60 мл чисто,силно,черно кафе).
И обещах на малчо да почна с украсата лека-полека.

# 144
  • Euskal Herria
Първите години много странно ми изглеждаха палмите и парковете с цветя, украсени с коледни светлини и топки, ама вече им свикнах Simple Smile.
Сняг тук, ако падне, ще обявят, че е дошъл апокалипсисът Grinning.

# 145
Значи да ми пратиш в колетче сняг, ако дойде при вас Simple Smile   
На Витоша ми се е случвало да не мога да се прибера от хижа заради натрупал сняг (голяма красота и радост е), обаче в града да няма. Когато съм правила тези снимки на Витоша, в София нямаше сняг:

Те са моето истинско вдъхновение, дано бъдат и за вас!

# 146
  • Euskal Herria
Ето от мен:
Скрит текст:

# 147
  • Пловдив
Аз преди малко видях първия сняг за годината - минахме през някакъв странен път, който в последствие разбрахме, че даже е затворен (Златица-Етрополе), та там ни валя сняг Heart Eyes
Много, много го обичам, но за жалост все по-рядко и за по-кратко му се радваме Sad

# 148
  • Асеновград

Включвам се и аз с една вечерна елха😂 вчера до 2:30ч през ноща украсявах, та като стане малчугана да се радва, това му е първата Коледа в която малко повече разбира (на 2г и 3м. е). И наистина много се зарадва, гледа я, пипна я няколко пъти, сега чака подаръците хахах. Като направя по-красиви дневни снимки ще споделя.
А това е от всекидневната:

Преспапиетата нарочно са "заградени" и наблъскани защото малките ръчички ще ги докопат иначе. 😂

# 149
Включвам се и аз в мечтите и пожеланията за снежна Коледа. Не помня от кога не е имало такава.

Общи условия

Активация на акаунт