Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 45 381
  • 712
  •   1
Отговори
# 150
  • Под сянката на разлистените кактуси
Чакам да мине Тенксгивинг, за да вадя коледните неща! Нямам търпение за новата елха! Засега съм й купила няколко нови играчки, избирани специално да са коткоустойчиви Joy

# 151
Включвам се и аз в мечтите и пожеланията за снежна Коледа. Не помня от кога не е имало такава.
Снижената Коледа е и моя мечта, всяка година от началото на декември следя прогнозите за времето , но уви…
Зимите от моето детство в северозападна България сякаш си отидоха завинаги …
Дано тази година да ни изненада.
И по темата , какви са тези “зимни селца” които коментирате ? Пуснете  някоя снимка , че нещо съм назад ..

# 152
Добро утро! 🌤
Хареса ми и мисля да си я направя.

# 153
driada, и аз често с умиление се сещам за ваканциите в Северозапада и обилния сняг през зимата там.
Коледно селце - пример.

# 154
  • Някъде там
Днес се разрових и извадих част от декорацията.
Сърбят ме ръцете, но имам да закупя и да попълня още някои неща.

това са част от нещата, които ще използвам за малката елха в кухнята. Обмислям да допълня с бели топки, сребърни имам, мисля, че и с розови ще стои доста добре.

Пробвах и лампичките, светят. Чудя се дали ще се получи добре, ако направя микс от тези две светлинни вериги, но пък те са без режим, не мигат и не знам дали ще се получи добре.

Украсените елхи, които споделихте са страхотни.

# 155
DzhuliB И аз снощи си запазих и от днес ги почвам филмите😁

# 156
Чудесни неща показвате, момичета! С филми вече започнах - "Докато ти спеше" е много любим.

# 157
Аз извадих елхата Grinning мъжете ме нахокаха ,че било рано....ама бързо им дойде настроение

# 158
  • София/Севлиево
Аз набързо си спретнах това ъгълче на масата, където се храним.Тепърва ще търпи промени,но исках нещо да ме разведри,че големият син днес много ме ядоса...

# 159
Гушни го детето да ти мине и на тебе, и на него Simple Smile
Моите, и да ме радват, и да ме ядосват, не мога да ги гушна, че са ми далече...Това е то празникът - гушкането, прошката, равносметката и надеждата утре да сме по-разумни, по-добри и помъдрели.

# 160
  • Някъде там
Много добре се е получило кътчето, по-често трябва да те ядосва детето.Шегувам се, разбира се Simple Smile
Ние днес с малката минахме през Пепко и си взехме и една бяла кукла-ангелче за елхата ни.(нова играчка).
Купихме и шапка на “звяра ни”, но  не ми допада и ще му търся нещо друго.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 18:00 от Искрица

# 161
В неделя имах повечко свободно време и реших да преобразя едни стари фенери купувани от Пепко миналата година

И един свещник поосвежих със зеленини които ми останаха

# 162
Много хубаво си ги нагиздила тези фенери.

# 163
  • София
Аз украсявам през декември, но днес ми подариха тези лампички (от Лидл) и вече им намерих място. Много са ми празнични

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 21:23 от Yellow_girl

# 164
И мен ме сърбят  ръцете да украся вече, но първо искам да купя маркуч 30 метра за двора.  Но чакам някой съсед първи да пусне лампипките  да не съм аз първа. Знаете ли къде има маркуч на промоция по веригите или на Илиенци  ще ми излезе най изгодно?

Общи условия

Активация на акаунт