Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 45 386
  • 712
  •   1
Отговори
# 165
Откривам сезона 🎄. Ето една интересна идея от ТикТок. Смятам да украся и вратата по този начин, но трябва да намеря по-плътна и широка лента 🎀.
Утре ще покажа и елхата. Тази година наистина подраних 🤭

# 166
  • Пловдив
В петък съм на изпит и в понеделник мисля, да започвам и аз полека Heart
Днес "сервирах" идеята за селцето върху стълба - първоначално не се прие изобщо, но след нагледни примери (да живее Пинтерест), май ще стане Joy
За елхата още ми е рано, пък и мисля селцето да е на нейното място, така че трябва и място да ѝ измисля.

# 167
Идеята с вратичките ми хареса Simple Smile, ще се пробва задължително …а също и туята -гном ми допадна от 2 или 3-страница. Имам подходяща за целта Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 23:02 от driada

# 168
Честит първи сняг ! И другото ъгълче ми е готово.

# 169
Честит първи сняг! Да си пожелавам здраве, благоденствие , с много настроение на празниците!

# 170
Добро утро и от мен с чаша шипков чай

# 171
  • Бургас
Много интересни неща сте показали и ми се иска да ги имам у дома.
А нямам къде да ги сложа.
Рано ми е да вадя украсата още. Имам си едни лампички, които стоят целогодишно и си ги включвам понякога.
Снега е много красив,ама студен!

# 172
Е, студен, ама красив! Simple Smile
Много, много ми липсват истинските зими...Даже звездите през зимните снежни нощи са различни. Една нощ  стоях в двора да ги гледам и не съм усетила колко е студено, нито колко време е минало, а когато понечих да се прибера, се оказа, че съм се сковала, та идва да ме прибере ММ Simple Smile
Ама пак бих го направила - още виждам тая приказна картина - около мен ослепително искрящо бяло, над мен ярките звезди и контраста на нощното небе. Един от моментите, в които разбираш защо си се родил Yellow Heart

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 09:12 от Кубратова

# 173
Поразгледах снимки от предходната тема… направо  ме зарибихте с коледното село Joy
Та имам въпрос към Кейтинка..

https://cdn.bg-mamma.com/8tM2/m9Znr.jpg

Как го направихте , отделни фигури ли са, реката, стълбите и т.н. ?

# 174
  • Под Сините камъни
Така, снощи и кухнята завърших. Пускам две, три снимчици, а и елхата я нащраках сутринта с лапчичките

# 175
Пепински, а имаш ли възможност декорацията на арката да я направиш с нейната форма? Мисля, че ще стои по-хармонично.
И как се почистват после тези декорации в кухнята след готвене, не се ли наслояват миризми и пари върху тях, предвид че до Коледа има доста време и ще стоят повече от месец? Аз не съм слагала досега декорация на височина в кухнята около плота, а готвя много и често. Само след едно печене на месо на тиган, като пипна пластмасовата част на аспиратора, вече има влажен мазен слой, та заедно с плота чистя и него.

# 176
Честит първи сняг на всички късметлии. При нас скоро няма да завали 🥲. Ето я и тазгодишната елха. Дали в пепко има полички за стойки ?

# 177
Marilyn3, аз вместо поличка си купих едно бяло одеало от КиК, което струваше 5-6 лв.
Тук можеш да видиш как стои.

Скрит текст:

# 178
За снега завиждам.При нас типично е рядкост, а с тези сезонни промени, съвсем не се надявам да завали.
За вратичките, тъй като и моите са светли щях да питам как се почистват? Интересна и нетипична е украсата, внася настроение. Но точно чистене то ми е чудно как става, махат се и пак се слагат ли тези украси. Аз не готвя много, дори в новата къща, за която ще са подходящи панделките, никак. Но все пак, нали трябва да се забърсват тези шкафове.

За подредби върху скринове и др също винаги ми е било чудно как се бърше прах. Махате всичко и пак слагате ли?
Аз затова и не само по тази причина, слагам украса много късно, буквално дни преди Рождество. Една седмица може да се мине и без бърсане на прах, а на плоскости, на които не може, слагам по-малко украшения. Не съм го измислила как да е хем чисто, хем по-богато и повече време украсено. Вие как се справяте?

# 179
Страхотни елхи! Честит първи сняг и от мен!❄⛄
Аз си чакам джанджуриите от Шийн, дано да стават за нещо😹
За разлика от повечето хора аз не съм особрно доволна. Като поръчвах някакви бижута половината бяха разглобени. Други неща се разпаднаха на второто носене.
По тази причина предпочитам Синсей, там почти винаги намирам това което търся. Пък и ако не стане връщам лесно. Пуснаха и там шишарки, но вече бях поръчала от Шийн

Общи условия

Активация на акаунт