Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 40 111
  • 669
  •   1
Отговори
# 450
Кейтинка, страхотно ти се получават украсите. Явно ти идва от вътре Hands V Hug.

# 451
Кейтинка , приказни са зайчета и композиция!

Днec украсявахме арката, светлинките са  в топло бяло. На снимката изглеждат зеленикави )).

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 00:41 от La_Valletta

# 452
  • в сърцето на един мъж...
Ох, Кейтинка, получило се е страхотно! Винаги чакам с нетърпение украсата ти! Heart

# 453
Geia, 2в1, La Valletta 😘

За мен е удоволствие да се занимавам с подобно нещо. Мога часове, че и дни, да си украсявам.

Между другото и на мен ми зеленеят лампичките като снимам. Явно някоя настройка на телефона трябва да оправя, но не знам коя.

# 454
Страхотни сте момичета, трудно ще достигнем нивото ви Grinning
La Valletta, на арката, живи ли са клончета? Ако не са , перфектно ги имитират …
И аз си мисля този година да заложа на повече естествени материали … Зелени клончета от туя и елхи …

# 455
driada , изкуствени са ). Или от Jysk, или от Ikea, не помня.

# 456
Страхотни украси! Кейтинка, страшна си! Имаш уникално усещане за композиция и визия. А и къде намираш всички тези красоти?

# 457
Бранимира 🙏
Онлайн, офлайн..понякога виждам едно нещо, което ме грабва и започвам да мисля идеи. Разглеждам в интернет за украси с конкретния елемент. ММ също ми помага със съвети и мнение. Като му показах зайците много ги хареса и каза, че ще стане добре.

# 458
  • София
Колко хубава и празнична е вече темата. Коледният дух е тук. Simple Smile
Дъщеричката ни вече проходи и за нейна безопасност и на украсата  Simple Smile тази година реших темата на украсата ни да е "нечупливо.'
Ето каква пощенска станция за писмата на Дядо Коледа сътворих. Градинската ни пейка се счупи и реших да я използвам за целта. Много ми хареса как се получи. Остава децата да напишат писмата... Simple Smile

# 459
Момичета, в момента в Лидл два вида

# 460
  • Бургас
И още няколко иде за украси от мен 🎄

# 461
Много обичам декорации на масата на Коледна тематика- особено любимо ми е да декорирам храната. 😅 Например салатите- наскоро гледах салата във формата на венец- с домати и мини моцарелки, върху листа от маруля. Също едни рулца от шунка (или филе) с пълнеж от руска салата (класическо 😊), увити със сирене на конци- много красиво и празнично изглежда.Прилагам примерна снимка за втората идея.

# 462
От тази година нов вид джуджета у нас. Вероятно с времето ще се разрастне колекцията. Селото още се строи, но се надявам до няколко дни да сме готови 🙂

# 463
  • Някъде там
За любитилете на коледни селца, днес Лидъл видях това
Показвам и снимки от декорацията в кухнята. Малката ми елхичка.

Масата ми, като имам и тишлайф, и коледна свещ от Пепко, но снимката е правена без тях.

Декорацията на перваза

В близост до кафе машината

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 19:41 от Искрица

# 464
Искрице 💕
Толкова много ми харесва този голям перваз и както е украсен е приказка 💐

Общи условия

Активация на акаунт