Насилие

• 4 859
  • 111
  •   1
Отговори
Здравейте искам да разкажа моя партньор е лош човек първата година когато се събрахме връзката беше супер и тогава решихме заедно да живеем в Германия Saarbrücken но сега втора година сме заедно и той се промени задушава  ме забранява ми много неща заплашва ме да ме убие два пъти ми упря ножа в гърлото и сега се опитвам да се махна от Saarbrücken  Германия и да се прибера в България в моя роден град Белене търся помощ и се надявам да ми помогнете или поне  да ми даде те някакъв съвет

# 1
  • Deutschland
Полиция в Заарбрюкен няма ли? Ако разберат, че ви е заплашвал с нож, ще му излезе много скъпо. Вървете веднага, преди да ви четем в черните хроники. Още днес идете.

# 2
Тръгваш си и никога не помисляш за връщане.
Ако е подозрителен дано успееш и имаш средства за билет до България. Най-добре изобщо да не подозира, че го напускаш. Вземи само важните документи.

# 3
Знаеш ли немски? Или друг език? Френски в този район също говорят.
Ако не знаеш, не е непреодолим проблем.

# 4
Вече потърсих двама човека да ме превозят до българия ама ми отказаха затова пиша тук вие да ми помогнете някак

# 5
Как ще бягаш от насилник и ще отидеш  в България? В БГ е рай за насилници . Виж в Германия е друга работа ,отивай веднага в полицията.

# 6
  • Melmak
Отивай в полицията!

# 7
Вече потърсих двама човека да ме превозят до българия ама ми отказаха затова пиша тук вие да ми помогнете някак
Как ще ти помогне някой от разстояние?
Нелегално ли си там, че не отиваш в полицията?

# 8
Да нелегално съм в германия нямам адресна регистрация и второ моят лош партньор е много силен в германия има най силния немски адвокат второ аз много малко знам немски и френски не знам и аз нямам адвокат и живея в неговото жилище тука в германия аз нямам нищо ако стане нещо на улицата ще бъда

# 9
  • Deutschland
Господи, имал най-силния немски адвокат. И кой е той?
Виж, днес се провеждат избори за български парламент. Намираш къде е секцията, отиваш, там има българи. Молиш ги да те заведат в най - близкия полицейски участък. Ако не знаеш езика, ако знаеш, иди сама.

# 10
Да нелегално съм в германия нямам адресна регистрация и второ моят лош партньор е много силен в германия има най силния немски адвокат второ аз много малко знам немски и френски не знам и аз нямам адвокат и живея в неговото жилище тука в германия аз нямам нищо ако стане нещо на улицата ще бъда

Вярваш ли на тази глупост за адвоката?

Хайде поред на нещата.
На колко си години? Малка ли си? От малцинствата ли си?

Звучиш като незряло момиче, а и му придаваш на твоя насилник ореол на супермен. Просто е криминален престъпник, а и те е омагьосал колко е силен.

# 11
Е, тогава пак иди в полицията – ще те екстрадират и ще си на безопасно.
Очевидно си ромка, там други роднини/познати нямаш ли? Обади се на роднини и ги предупреди дори и да са тук, в България?
Има телефони за домашно насилие, потърси в интернет.
Позвъни там и иди на място, има центрове.
Ако имаш телефон с интернет, ползвай преводач, не ти трябва език. Дори гласов превод има.

# 12
Отиваш в полицията и една хубава жалба. Ще бъде и изгонен от общия апартамент.
Ако не знаеш немски, както и друга дама написа: отивай да гласуваш и там все ще намериш някой да те придружи. Дори и да е негов апартамента, пак ще го изгонят - поне в Австрия се нарича : Wegweisung, betretungsverbot.

На колко си години ? Звучиш тинейджър ….

Да добавя: има и домове за жени претърпяло домашно насилие ….. има и дежурни телефони.
Варианти за помощ много ….

# 13
  • Deutschland
Хубаво, ама тя е нелегално там. Без адрес, без финанси вероятно. Иначе има автобуси пътуват за България почти всеки ден, но ако няма пари за билет е сложно.

# 14
23 години съм и не му предавам ореол супермен а казвам истината адвоката му е 30 години стаж 100 дела е спечелил този адвокат  и за полицията да би ми помогнала но първо но нямам с какво да отида кола нямам

Общи условия

Активация на акаунт