намирам се пред дилема, относно това дали да продължа отношенията си с мъж, с когото бях във ,,връзка” на скоро.
Въпросният в началото ми обясняваше, че търси сериозна връзка и бяхме на една и съща вълна относно това какво искаме.
Важно е да отбележа, че имаме доста голяма разлика във възрастта и сме от различни градове. Виждали сме се няколко пъти.
В началото всичко беше супер, но му трябваше малко време, за да покаже доста от лошите си черти. Говореше ми как бившите му били супер ревниви, били “луди” и обсебващи, а накрая той започна да се държи така към мен. Аз съм по-студена от към емоции, не съм ревнива, не задължавам никой да ми се обяснява къде ходи, с кого излиза и какво прави и сякаш това го караше да се побърква. Общо взето стана ревнив, обсебващ, импулсивен, емоционално нестабилен и се опитваше да ме контролира. Заплашвал ме е, говори глупости като се ядоса, казвал ми е, че съм егоистична, не ми пукало за нищо, не значел нищо за мен, аз съм отреагирала съвсем хладно на всичко, ставало ми е и смешно понякога. Общо взето смешна и детинска работа, но изключително много го харесвах и усещам, че скоро пак ще се върне. Има и много положителни качества, но сякаш има и много травми и комплекси. Аз съм готова от най-малкото неуважение да стана и да си тръгна и го направих. Такъв човек съм.
Вие какво мислите по въпроса, на база това, което ви казах за него? Бих искала да чуя различни гледни точки.