Да му дам ли втори шанс?

• 2 174
  • 18
  •   1
Отговори
Здравейте,
намирам се пред дилема, относно това дали да продължа отношенията си с мъж, с когото бях във ,,връзка” на скоро.

Въпросният в началото ми обясняваше, че търси сериозна връзка и бяхме на една и съща вълна относно това какво искаме.
Важно е да отбележа, че имаме доста голяма разлика във възрастта и сме от различни градове. Виждали сме се няколко пъти.

В началото всичко беше супер, но му трябваше малко време, за да покаже доста от лошите си черти. Говореше ми как бившите му били супер ревниви, били “луди” и обсебващи, а накрая той започна да се държи така към мен. Аз съм по-студена от към емоции, не съм ревнива, не задължавам никой да ми се обяснява къде ходи, с кого излиза и какво прави и сякаш това го караше да се побърква. Общо взето стана ревнив, обсебващ, импулсивен, емоционално нестабилен и се опитваше да ме контролира. Заплашвал ме е, говори глупости като се ядоса, казвал ми е, че съм егоистична, не ми пукало за нищо, не значел нищо за мен, аз съм отреагирала съвсем хладно на всичко, ставало ми е и смешно понякога. Общо взето смешна и детинска работа, но изключително много го харесвах и усещам, че скоро пак ще се върне. Има и много положителни качества, но сякаш има и много травми и комплекси. Аз съм готова от най-малкото неуважение да стана и да си тръгна и го направих. Такъв човек съм.

Вие какво мислите по въпроса, на база това, което ви казах за него? Бих искала да чуя различни гледни точки.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 22:41 от Gabriella1111

# 1
  • София
Крайно нестабилен е този индивид.

# 2
  • София
Четох само до уговорката
Господинът има сериозна заявка за психически насилник. От мен не. Ще те задуши, ще ти убие светлината и младостта и ще изгубиш времето си.

# 3
  • София
Не. Категорично. Ще си имаш проблеми, насилник е

Това като отговор на заглавието.

# 4
Въобще нямате работа с такъв човек.
Ревнив и инфантилен, ще Ви пропилее време и доста нерви.

# 5
Трябва да му дадеш шанс. Направо се жени за него и дете му роди.
Тамън да видиш какво ад.

Сериозно бива ли при такива червени флагове...извинявам се, светофари, ти да задаваш изключително глупавия въпрос да му даваш ли шанс.
На луди, нестабилни психопати шанс не се дава.
Ама ако искаш да ти е черен живота - давай.
И не разбрах кои са му добрите черти.
Да не е оная дето му разделя дирника на две части? Joy

Лично аз бих прекратила още и преди уговорката. Още там на опити за ревност, манипулиране, обсебване, заплахи.
Трия отвсякъде, благодаря на всички богове и черпя за здраве.

Ако имаше грам себеуважение, нямаше да пускаш темата.
Това е изключително елементарен казус.
Какво значи, че си била способна при обида да си тръгнеш.
Че ти толкова си на зор за някъв мъж там, дори и психопат, че се чудиш да му даваш ли шанс.
Ми дай му. Да ти четеш и следващите теми.

И не разбрах на тоя психопат какво му харесваш?
Вземи да посетиш ти специалист да видите какво ти има, че се увличаш по  такива.

# 6
  • Варна
От мен "не", твърде много социални мрежи и някакви действия там, които не са база за нещо в действителност.

# 7
  • Далечният изток
Извинявай, ама това не е връзка...
И най-вероятно въпросният е женен.
Никакви шансове. Приключвай. Приключвай емоционално по-скоро, защото то реално няма нищо сериозно между вас.

# 8
Подкрепям всичко казано по-горе!

# 9
какви точно са положителните черти заради които би търпяла подобно безумно отношение?

# 10
До колкото разбирам не сте един за друг.
Зарежи от отношението му. То е идиотско и не заслужава никой да се държи така към теб.
Истината е, че ти като една жена щом не го търсиш с поглед, не ти пука къде е и с кой е, няма и капка ревност, че някой ти го краде и вместо да сте заедно и да се наслаждавате един на друг той се шлая някъде. На подсъзнателно ниво ти не го желаеш, просто си с него за да не си сама. Много жени го правят и после съжаляват. Не се заблуждавай, червените флагове са станали черни вече.
А относно обидите - това показва, че е много слаб. На една жена й трябва силен мъж а не слаб и емоционален.
Аз не бих дал шанс на такава връзка. 
Успех

# 11
  • Paris, France
Наистина ли сама не можеш да решиш да даваш ли втори шанс, та нас питаш? Родителите ти знаят ли за изпълненията на въпросния? На колко сте годинки?

Извинявай, ама това не е връзка...
И най-вероятно въпросният е женен.
Никакви шансове. Приключвай.

Аз пък мисля, че нормална жена и с прът не би го пипнала, камо ли да се ожени за него.

# 12
Не са дребнави, но се познавахме от 3 месеца и ми говореше как ме обичал и щял да се ожени за мен😂
в същото време при всеки малък спор, ми обясняваше как ще отиде да прави секс с други, само за да види реакция от моя страна, която очевидно не е видял, освен, че ми стана смешно. Страшно ревнив, караше ме да махам последователи от инстаграм, сравняваше ме с други жени и общо взето пълен комплексар.

Мнение на авторката от друга тема Joy
И три месеца се е занимавала с този. ЖДНБ. Трагедия.
Нормална жена блокира на секундата при изявления как ще прави секс с друга за реакция. Направо нормална на втория ден блокира и няма и да се занимава. А тя три месеца и му вика връзка на това. Месинджър връзка Joy
Да не говорим за това как нарежда да маха последователи.
Представям си я някой женица да живее с такъв. Ще и контролира фейс, инста, поща, всичко. И паролите ще и иска.
Накрая ще и изтрие акаунтите ей така, за всеки случай.
Щом ревнува от последователи в инста и приятели във фейс, си представяйте как ще се изрепчи ако каже добър ден на съседа си Joy

# 13
Това не е връзка. За какъв втори шанс говориш?

# 14
Не. Никога. Ако ще да е последния мъж на света.

Общи условия

Активация на акаунт