Да му дам ли втори шанс?

• 2 175
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Не.
Мъж да ме блокира мен? Пффф.

# 16
На колко сте години? Аз лично не бих дала шанс… ако в самото начало е така, няма да се по-добри.

# 17
Нарцис. Бягай! Първата червена лампа е, че нарича бившите си "луди".
Имах отношения с такъв само виртуални. В началото големи приказки, колко ме иска, как искал деца с мен, да ме прегръща и целува нежно, с времето чувствах как започва да ме контролира, обсебва, държеше се грубо, агресивно на моменти. Постоянно мислеше че си пиша с друг, обвиняваше ме за всичко. Заплаши ме един вид, че ако го блокирам ще се самоубие. Казах му, че съм се дистанцирала от него, защото се чувствам зле. Той - не е така, а защото си пишеш с друг и вечно се правиш на жертва, типично по женски....
С времето става по-зле и може да ти съсипе емоционалното здраве. Моето го съсипа, не го позволявай и ти.
Ти се привързваш от милите думи, докато той си те манипулира и те връзва в капана. Вместо времето ти да минава приятно и за себе си, минава да му се обясняваш и да страдаш.
Гледай дали го е грижа за теб как си, дали се интересува от хобитата ти, от любимите ти неща, какво дава и какво ти взема?
Ако ти носи повече страдание и нерви, отколкото радост, не си струва.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 03:17 от angelika_

# 18
  • Sofia
Заключвам темата.

Общи условия

Активация на акаунт