Лакове за нокти - 171

• 39 936
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Чери, много ефектно се е получило! Добра комбинация Purple Heart
annonymous 18, има такива магнитни, които не са гел, аз съм поръчвала от Али, но си трябва ровене. Масура май също имаха. Също и Essie repstyle, само сменяш вида на магнита.

# 511
Здравейте момичета, търся еднорог Simple Smile Много обичам да съм с лакирани и хубави нокти, но моя мъж мрази миризмата на лак и ацетон, направо откача Sad Аз пък не искам да ходя на гел лак, тъй като ми съсипват ноктите. Търся лак без миризма. Има ли такова нещо?

# 512
  • На изток от Ада
Не можеш ли да се лакираш когато го няма? В друга стая ?

# 513
Не можеш ли да се лакираш когато го няма? В друга стая ?
Винаги е вкъщи. Друга стая също няма как. Единствената ми опция е под аспиратора, но е страшно неудобно, заболява ме гърба, омазвам се …

# 514
Разни детски и на водна основа дето са, евентуално? Не съм ползвала такъв и не знам как миришат но нали са на друга основа...
Иначе се сещам за в банята и после пуснат вентилатор, щом е толкова за миризмата. Сложно наистина.

# 515
  • На изток от Ада
Имам детски от Лили , не съхнат и трябва топ и нали са на водна основа, ще се изтрият без . Пак има мирис .
supernova

# 516
  • на дъното

Здравейте 🙂
Някой има ли този цвят диня? От миналата година съм в търсене на такъв и все не попадам на това което искам.
Ако имате може ли реална снимка на нокти с него?
Благодаря 🤗❤️

# 517
  • София
Би ли казала името му? Аз имам много лакове на Еси и евентуално може да го имам.

# 518
Не е толкова трудно да се отвори Гугъл, Пинтерест или Инстаграм и да се види цвета.
https://www.google.com/search?client=ms-android-samsung-ss&sca_e … &bih=734&dpr=2.81

# 519

Здравейте 🙂
Някой има ли този цвят диня? От миналата година съм в търсене на такъв и все не попадам на това което искам.
Ако имате може ли реална снимка на нокти с него?
Благодаря 🤗❤️
Аз го имам, цветът се разминава с каталожните снимки, една идея по-тъмен е. Маже се като масло, отлична покривност дори и на един пласт.

# 520
  • София
Аз го имам, цветът се разминава с каталожните снимки, една идея по-тъмен е. Маже се като масло, отлична покривност дори и на един пласт.

Чери, веднага ме спечели, сега ще си мисля за този летен цвят половин година.

# 521
Чери, веднага ме спечели, сега ще си мисля за този летен цвят половин година.

Не мисля, че е летен, пасва идеално за всеки сезон.

# 522
Аз имам това Еси, кръстено Диня, обаче за мен цветът няма нищо общо с диня. Бих очаквала бледо червено, а това е някакво много тъмно малиново. Не е никак летен цвят, бих го носила сега.

# 523
  • Варна
Essie Hors d'oeuvres

Почти съм го преполовила, трябва да се оглеждам да го подновя Grinning

# 524
Китайче + Flormar Pearly pl308

Общи условия

Активация на акаунт