Лакове за нокти - 171

• 39 915
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • На изток от Ада
Преслава като от реклама е!
Brandywine сладко.
на 2 слоя.

# 571
  • Варна
Наси, плаща ли 3 лв като ти пристигна лака тук? Нали бг пощи събират някаква такава такса за определени стоки.

# 572
  • На изток от Ада
Наси, плаща ли 3 лв като ти пристигна лака тук? Нали бг пощи събират някаква такава такса за определени стоки.
ММ я взима ще питам . То теми праща и по Спиди или Еконт

# 573
Аз Тему съм получавала преди по Спиди, сега в Box now

# 574
  • На изток от Ада
Aз по пощата. Гледам че не съм само аз.

# 575
  • Варна
Интересно ми е дали минават метър пратките от Тему, понеже пощите събират такса 3 лв за опасни стоки, там влизат и лакове, козметика, други стоки, съдържащи течности или пък батерии. Не съм сигурна дали само за пратки от трети страни обаче.
Така или иначе влизат през границата и после се разпределят кой да ги достави, според избрания метод.

# 576
  • На изток от Ада
Всъщност не съм избирала метод . Дадох адрес на работата на ММ. Ще го питам..
Иначе чакам още 2лака от тему

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 11:36 от nasito8988

# 577
Насе, чудесен е лака!
Поръчвам от 10+ години от Алиекспрес и съм най-доволна, когато пратките ми пристигат по пощата. Недоволна съм от метода Чойс, в който някой се гуши с пари и обикалям по магазини за лов и риболов, ел. уреди и какво ли още не, за да си взема пратките...

# 578
  • Измир
Pastel 11

Има микро блестящи частички в лака.

# 579
  • Стара Загора
Въпреки че не харесвам толкова тъмни цветове, защото бързо се оголват връхчетата и си личи, този Пастел е прекрасен и ти стои вълшебно. 😍

Аз снощи свалих поредния ILNP на една седмица с минимални забележки и днес сложих Flashing lights. Докато останалите искаха 2 слоя задължително, защото на един са много прозрачни, този дори на първия беше чуден. Разкошен цвят, без нужда от обработка и фотошоп за пълната му красота. Светла ментова база с множество дуохромни частички в праскова и златисто. Трябва да се види на живо. 💝

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 13:22 от iv4enceto_91

# 580
  • На изток от Ада
Да кажа , ММ не е платил нищо в пощата за лака!
Ивче, Олга, прекрасни!

# 581
Наси, аз също никога за толкова години не съм доплащала за пратки от Китай, без значение от доставчика.

# 582
  • На изток от Ада

Трябва му лампа. Или слънце

# 583
Aura 124 purple red:

# 584

Общи условия

Активация на акаунт