Лакове за нокти - 171

• 39 914
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Благодаря, Наси!
Аз пък и съм заплащала, и съм отказвала пратки заради начислена такса от 3 лв, защото са ставали неоправдано скъпи.
Има го на сайта на пощите.
https://www.bgpost.bg/news/messages/6612
Извинявам се, че разводнихме, но лаковете са едни от стоките, за които по принцип начисляват такса тук, затова и попитах.

# 586
OPI Beyond the Pale Pink и Impala Snow 9

# 587
  • София
DS Illuminate

# 588

02 Misty Shadows

# 589
  • София
Masura 1709 Russian Seasons

Със светкавица

# 590
  • София
Pampita и Juls 18
Страхотни лакове и безупречно поставяне на ноктите- красота!
Браво момичета!

# 591
Някой купувал ли си е скоро бързо съхнещия топ на Сеж?
Много ме разочарова последния, закупен октомври или ноември. Нито изсъхва бързо, нито защитава цвета, максимум два дни издържа. Възможно ли е да са го развалили? Можете ли да ми препоръчате друг добър?

# 592
  • София
Аз купих последно ноември и нямам забележки.

# 593
  • на дъното
Masura 1709 Russian Seasons

Със светкавица

Много красив маникюр🙂
От къде закупувате тези лаклве?
Благодаря 🤗

# 594
  • София
Носи ми ги моя близка приятелка от Москва.

# 595
  • Варна
Аз никога не съм харесвала Сеш вит, поне при мен не е нещо уау. Даже съм сравнявала Сеш купен от бг сайт и от чужди, все така не ми допада.
Poshe е доста по-добър, харесва ми и Barry M wet set, поръчвам ги от Англия.
П.п. пробвала съм и Сеш вив, по-добър е от вит.

# 596
Не съм пробвала нищо на Сеш, макар в темата да са много хвалени, но откакто съм с гел топа на Аура се родих. Напълно покрива нуждите ми както беше ейвънския и топът от Лидл. Първият удари много висока цена, а вторият не мога да намеря, защото тази година изобщо не пуснаха лакове в Лидл. Аура купувам основно на намаление, но и на редовна цена 4-5 лева е съвсем прилична цена за топ лак. По 10 дни издържам без проблеми, лакът изглежда чудесно, имам снимки на телефона на последния ми маникюр в класическо червено, ще прикача после. Лакът е в чудесен вид за 9-ти ден, особено след всички ремонтни дейности, през които мина и мазилката, която свалях от него...

# 597
Последно поръчах 6бр. Seche Vite от makeup.bg, на 6.10.2024г. Миналата седмица отворих шишенце от тази доставка и нямам никакви забележки. Възможно е да не сработва с лака, при мен се е получавало с лак на  Catrice, но аз рядко ползвам техни и не ми е важно.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 11:57 от •mimoza•

# 598
И аз си поръчах октомври някъде този Сеш, и няма съхнене. Използвам си Катрис, и най-много ми допада. Даже върху Катрис слагам Сеш за да го изразхода.

# 599
В момента ползвам бутилка купена по това време и нямам проблем

Общи условия

Активация на акаунт