Лакове за нокти - 171

• 39 902
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
За тези, които ги харесват и не са забелязали - има намалени лакове на Катрис в ДМ и Лили. 😁

# 601
Много странно звучи това за Сеш че не съхне, то това му е основното предимство. За издържане на лак - с всякакъв топ ми издържа достатъчно, обаче не с всякакъв изсъхва така както със Сеш и само заради това продължавам него да ползвам.
Ако съхнеше както всеки друг топ... никога нямаше да се занимавам да го поръчвам, да плащам доставка и прочие, дразнещо си е и обикновено се запасявам с по повече от един за да не е често. В дрогериите има предостатъчен избор ако е просто да ми защити цветния лак.

# 602
  • София
Аз също поръчвам 2,3 броя от топа на Сеш. Три сме ,които се лакираме в нашия дом🤭Бързо заминава. От всички които съм използвала,той ми е фаворит!

# 603
Много странно звучи това за Сеш че не съхне, то това му е основното предимство. За издържане на лак - с всякакъв топ ми издържа достатъчно, обаче не с всякакъв изсъхва така както със Сеш и само заради това продължавам него да ползвам.
Ако съхнеше както всеки друг топ... никога нямаше да се занимавам да го поръчвам, да плащам доставка и прочие, дразнещо си е и обикновено се запасявам с по повече от един за да не е често. В дрогериите има предостатъчен избор ако е просто да ми защити цветния лак.
Именно заради  бързото съхнене преди няколко месеца започнах него да ползвам. А издържливостта си беше между 5 и 7 дни. Сега е нещо ужасно. Няма съхнене, няма защита, все едно го няма изобщо. Това е втора бутилка, която използвам. Първата беше много добре, без никакви забележки. Не съм сменяла марката цветен лак. Пастел си ползвам винаги.

# 604
Flormar full color fc04 Rose I hold + Twenty one 172

Скрит текст:

# 605
GR Prodigy Gel 05

# 606
  • Измир
Един почти неонов корал, защото при нас е 21 градуса ☺.
Revlon Lady Luck 110

Много любим лак.
Обаче снимките излизат съвсем различни. Като покрити с пелена 😔

# 607
  • София
olgarita аз го виждам като много хубав корал!

Ето нещо и от мен, сътворено току- що.

# 608
Catrice iconails 158 + Trend it up easy and speedy 470

# 609
Catrice iconails 158 + Trend it up easy and speedy 470

много ми харессва как се е получило Simple Smile

# 610
  • на последния етаж
Днес Golden Rose Color Expert 39:

# 611
  • На изток от Ада
за имен ден черпя!