Лакове за нокти - 171

• 39 514
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Грийни и Джулс, винаги качвате много хубави снимки, имам чувството, че при вас цветовете излизат най-реални. Ще споделите ли с какви телефони снимате?

# 631
  • София
Доставката от Додис последно беше около 6 лв.

# 632
  • София
Грийни и Джулс, винаги качвате много хубави снимки, имам чувството, че при вас цветовете излизат най-реални. Ще споделите ли с какви телефони снимате?
О, моя е старичък - Самсунг Галакси А71 на четири години, но ми е подарък от много скъпи хора и не си го сменям. Иначе понякога правя сто хиляди снимки за да докарам реалния цвят Heart Eyes

# 633
И аз като Juls правя по много снимки, докато ми хареса някоя. Опитвам се да снимам и на дневна светлина, но в този сезон ми е по-трудно.
От няколко месеца съм съм със Samsung. Преди това бях Xiaomi.
Тина, има голяма разлика и между моите снимки тук и на телефона ми. Щом тук ти харесват, представи си истинските колко по-хубави са. 😂

# 634
  • Ст Загора
Доставката от Додис последно беше около 6 лв.
не съм опитвала от тогава!
Грийни, Heart Eyes

# 635

Eдин стар Дъглас Always be a lady и Perfect s41
Вчера се лакирах, вече има забележки...

# 636
Мда, цветовете на снимките веднъж като се качат тук стават понякога доста убити. А да не ви казвам както на телефона ми постоянно е включен филтър уж да е по-щадящо за очите и изменя всички нюанси, ако гледам снимки тук и забравя да го изключа, какви ги виждам Grinning Това нещо почти от всеки цвят може да направи боза Joy

# 637
  • Варна
И аз съм със стар Самсунг, сменям телефон само като сдаде багажа, сегашният е на 5 или 6 г, служебният е галакси s21, обаче и той изкарва цветовете различно. Иначе не смятам, че форумът ги променя, само при качването на снимките са по-бледи, после на преглед и при публикация са си ок. То и аз пробвам на различна светлина и оставям най-сполучливите, но явно моята камера толкова си може.
Представям си като дойде време за нов телефон как ще отида да го избирам с една торба лакове Grinning задължително ще взема червен, цикламен, тюркоаз, няколко неона и някой брокат Joy

# 638
  • София
Тина, точно така - с торбата лакове. Една моя колежка казва, че си избира чанта ако се събира шише вино JoyJoyJoy

# 639
Joy Joy Joy
Тина, представям си как се появяваш с една торба лакове в магазина за телефони.
Даже мисля, че е редно производителите да пишат в упътването: "този телефон е подходящ за снимане на маникюри". Laughing

# 640
  • Ст Загора
Мм купи s24 fe Samsung. Уж за клипчета.
И аз да го ползвам. Обаче не мога да намеря време да го оправя

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 17:20 от nasito8988

# 641
Flormar full color 46

# 642
  • Измир

Pastel 381
Аз ходя с включена камера покрай прозореца, балкона и понякога даже излизам на балкона и гледам дали цвета на лака се приближава до реалния. Ако да, тогава снимам. При мен е плюс, че винаги има слънце.
Телефона ми е iPhone 15.
Филтъри не съм ползвала до сега.

# 643
  • Ст Загора
нови

# 644
  • Варна
Грийни, като нищо ще го направя Joy, то колко му е да извадиш 5-6 лака от джоба Laughing. Даже се е случвало като влезем за друго и ако има опашка при служителите, да почна да си снимам лака с различни телефони,  да видя кой ще хване най-точно цвета.
Джулс, това за виното ми хареса, моите чанти ги избирам да влиза А4, ама на който каквото му трябва Grinning
Наси, честити лакове! И твоите снимки са с реални цветове, 2 лака си купих благодарение на тях. Ама ти пък по-рядко качваш.

Общи условия

Активация на акаунт