Лакове за нокти - 171

• 39 968
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Искам да ми препоръчате ножичка за кожички с тънък и деликатен връх. Моята падна от масата и се изкриви едното връхче.🥹Поръчах от Нотино,но дойде с дебели върхове и просто не ми е възможно да я използвам,не е моята.
Ще се радвам на вашата препоръка! ❤🌸

# 391
Фифи честито! Пикчър полиш не бяха ли Австралийска марка? От къде ги поръчваш 😃, питам за една приятелка 🤣🤣🤣

Да, австралийски са. Няколко пъти давах линк, от nailland.hu

# 392
Димяни имам 2 на Сталекс и са страхотни. Едната е поръчвана от маникюрна работилница, другата е от makeup.bg

# 393
  • София
Димяни имам 2 на Сталекс и са страхотни. Едната е поръчвана от маникюрна работилница, другата е от makeup.bg
Може ли да ми дадеш линк от Мейкъп?
Не искам да рискувам отново с такава която не ми върши работа. Просто искам да е с тънки върхове и остра ,да реже лесно😊

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 09:23 от ♥ Димяни ♥

# 394

Picture polish  - Infinity

Тина, отстъпки много рядко правят.

# 395
fifito80, да знаеш много си лоша 😂 Трябваше ли да го даваш този линк 💶💶💶💳💰🆘

# 396

GR extreme glitter shine 212, She 220.

# 397
Shame, този GR е страхотен, но с отвратителна четка. Заради нея много рядко го слагам.

# 398
Ами на мен не ми направи впечатление. Може би зависи от партидата и ми се е паднала нормална четка 🤭. Или пък защото сложих под него за основа черен лак и се е нанесъл по-лесно 😊.

# 399
GL Prodigy Gel 08

# 400
За мен не е толкова проблемна четката, колкото консистенцията на 212.

# 401
Тази серия всичките се мажат отвратително, не е от четките им. Просто лакът е със странна консистенция и започва да се влачи още докато го нанасяш. А иначе имат страхотни... ако ти стигнат нервите да се лакираш Grinning
Имам мисля точно показания черен с броката, неслучайно е заврян на дъното под другите Grinning Точно до него са още 1 или 2 от тази серия, които даже мислех да подаря на приятелка, но после реших че няма да причиня това на никого.

# 402
За разреждане на брокат дали мога да използвам разредителя на Перфект, ще свърши ли работа? Или за брокати трябва специален продукт? Сякаш някъде бях чела, че брокатите са в специална основа, по-плътна, а не просто в безцветен лак, т.е. че не става с обикновен разредител...🤔
Детето ми отворило един глитър точно от въпросната серия на ГР, а той и като нов беше относително "лигав"...😉

# 403
  • В полите на Пирин планина
Аз съм разреждала със същия разредител и глитери. Не е имало проблем.

# 404
Да, точно като желе се влачи по ноктите.

Долче, мисля, че ще стане с Перфекта.

Общи условия

Активация на акаунт