Политиката в България - Епизод седми

• 684 658
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 21 630
Силна му е пресконференцията обаче..
Твърде далеч от клоунада.

# 21 631
Взривява той.... още от декларацията си като министър на РР.
Най големият шарлатанин. И не знае как се прави, но иска.
КП отдавна е за затвор.
Кой ще гласува вече за тях, да си признае 🙄

# 21 632
То малко ли излезе покрай ББ. Бирата, Барселонагейт, Мата Хари, кюлчета, пачки, протести и т.н. Поводи за оставка е имало много.

На мен ми е интересно, кой направи записа?

# 21 633
Взривява той.... още от декларацията си като министър на РР.
Най големият шарлатанин. И не знае как се прави, но иска.
КП отдавна е за затвор.
Кой ще гласува вече за тях, да си признае 🙄

Аз ще гласувам, докато ги ядат всички като ББ, ДП и Копейкин ще гласувам за тях.
Спрат ли да ги "мачкат" и аз ще спра.

# 21 634
  • София
Не си представям това да отблъсне електората, аз лично за ДБ ще продължавам да си гласувам, дори да продължат коалицията с ПП.
Реално освен тях няма абсолютно никой друг, който е срещу пеевски и борисов, нито една друга партия. Така че за мен продължава да няма алтернатива и тези акции напоследък само ми затвърждават мнението.

# 21 635
  • София
Хаха, те, медиите на Пеевски плюят най-много Радев.
Явно не е такава логиката на гласуване, няма защо да се развява Пеевски, Кирил му беше най-голямата дружка, заедно с Христо Иванов. Не е сериозно още да ни се изтъкват като някакъв пример за борба със задкулисието или за каквото и да било добро.
Иначе все ми е едно кой за кого гласува, личен избор е.
А Кирчо в речта по повод оставката такива глупости, с елемент на цинизъм и популизъм, е наредил.
Ето да се позабавлявате:

Той се върна назад в годините, когато преди 4 години стана премиер. „Няма да забравя какво заварих - България 100% зависима от руски газ, от руски петрол, от руско ядрено гориво. 70 ГРУ агенти, за които службите знаеха и толерираха. Еврозоната и Шенген бяха мечта. 1 милион пенсионери бяха под линията на бедност. 800 000 българи бяха напуснали, за да търсят по-добър живот навън. И това беше след 12 години управление на ГЕРБ. Не казвам, че всичко е направено от нас. Но днес България е в Шенген, след по-малко от две седмици ще получим крайното решение за еврозоната, няма 1 милион пенсионери под линията на бедност, не сме зависими от руски газ. Европа призна българската позиция за Северна Македония. Има над 4000 деца със сензори за диабет, чийто живот се е увеличил средно с 10 години”, смята Петков.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 15:41 от jasmin tisane

# 21 636
Кое е тъпо във въпроса ми.
Питам има ли още някой да им вярва.
Очевидно да. Но отговори от сорта на ...докато са против бб, е смешен, не е тъп.
С кого ще управляват, като всички ги разбраха що за стока са. И тук не питам за ДБ, те са отделна работа.

# 21 637
  • София
Ми на някои ни е важно, Тайсче. Други няма.

# 21 638
Ми на някои ни е важно, Тайсче. Други няма.
Аз теб те разбирам. Ти си си традиционно градска. И много софиянци гласуват за дб, просто по традиция , в нова число и моите млади. Аз за Костов гласувах, когато спечели царя. Откакто видях ХИ какви ги накъдри още когато бяха в коалиция с бб, са ми ясни, че имат идеи, но нямат читави кадри. Ако се обединят с КОД и махнат пепе, и аз ще гласувам за тях. Но пп са позор. Всеки ден го доказват
Кой знае какво се е случвало в СО, язък за кмета 🙄
Аз си чакам спа центъра в Банята, той обеща

# 21 639
Кое е тъпо във въпроса ми.
Питам има ли още някой да им вярва.
Очевидно да. Но отговори от сорта на ...докато са против бб, е смешен, не е тъп.
С кого ще управляват, като всички ги разбраха що за стока са. И тук не питам за ДБ, те са отделна работа.
Не те да са против бб.
ББ, ДП всичките им клакьорки с показните си акции само валидират автентичния им опит за смяна на модела.

# 21 640
На последните избори КОД обединиха ли се с някой, не ги видях.

Не искам да гласувам против никой искам да гласувам за някой, стига с това "по-малко зло".

# 21 641
  • София
Защо да сме се засегнали, според мен съвсем спокойно отговорих и аз и останалите?
Резонен си е въпроса, аз също си го зададох днес и си отговорих Simple Smile

# 21 642
Аз не съм засегната. Аз съм гласоподавател на Да, България. И може да имам критики към разни решения и действия и на малката и на голямата коалиция, но ще гласувам само за тях, докато усещам, че са против корупцията и за европейско бъдеще на страната ни. Единствени те не бягат от отговори на въпроси и гласуват последователно в парламента спрямо идеологията си. Докато всички останали се гънат и пънат и се чудят какви кухи аргументи да ни хвърлят за странните си гласувания в пленарна зала. Пеевски например не е дал нито едно интервю. Излиза пред репортерите, излива си простотията по ПП-ДБ обикновено и се врътва обратно. Това не може да е нормално.

Но никой не желае да сподели мнението си какъв запис трявба да има, че председателят на ГЕРБ да си подаде оставката.

# 21 643
  • София
Нана, ти поне от избор на партии с твоите убеждения не можеш да се оплачеш.
Аз също ще продължа да съм жълтопаветник.

# 21 644
  • София
Той председателят на ГЕРБ "тия не ги е виждАл", каквито и записи да излязат Simple Smile Simple Smile Simple Smile Кирчо нещо не е разбрал какво се прави.

Общи условия

Активация на акаунт