Политиката в България - Епизод седми

• 691 144
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 23 145
Корект груп кетъринг е победител в конкурса,
https://www.svobodnaevropa.bg/a/33469369.html

# 23 146
Ако някой си мисли, че във Варна можеш да крадеш за себе си, докато на едното ти рамо стои ГЕРБ, а на другото ПЛАНЕКС и останалите, то много надценява рекетьорските способности на ПП и Коцев. Не знам какво друго да кажа. Grinning

# 23 147
Нали беше от Варна онази госпожица с преференциите дето удари целия ГЕРБ в земята? Някоя си приближена на Дънката ли, Кръпката ли, не им знам мутрите във Варна. Но знам, че са много силни.

# 23 148
Нали беше от Варна онази госпожица с преференциите дето удари целия ГЕРБ в земята? Някоя си приближена на Дънката ли, Кръпката ли, не им знам мутрите във Варна. Но знам, че са много силни.
Същата тя - разни варнески села, "по ръба" на Варненска област бяха гласували масово преференциално за нея. Сигурна съм, че даже не подозира в какви населени места е топ персона.
Пламенка също я свързват с този герой.
Също се твърди, че мъжът й е онзи полицай дето си скъса сам пагон за да накисне невинни хора.

# 23 149
Еми, не съм очарована, че фамилия Дерменджиеви са спечелили обществената поръчка, но предвид възможностите им, ясно е, че могат да си позволят по-ниски цени.

# 23 150
Слушам си тук разни неща и повдигнаха темата за митниците.
Какво става там.. някакво движение има ли ?
Или като Нексо...ще оттеече корупционната схема.Laughing
Според адвоката на Петя Банкова - нищо. Никакво движение, а тя самата е заплашвана.

# 23 151
  • София
Корект груп кетъринг е победител в конкурса,
https://www.svobodnaevropa.bg/a/33469369.html
И според Бърд отново е с неслучайни собственици. Отново свързани с оня дънковия. https://www.facebook.com/share/p/16c9GBkHEB/

Все тази смешна госпожа по ТВ споменавате, но навсякъде пишат, че и близкият приятел, сътрудник и бивш зам.кмет също е свидетел срещу Коцев. Вече не знам - или става наистина въпрос за корупция, или за изключително слаба кадрова политика.

# 23 152

Все тази смешна госпожа по ТВ споменавате, но навсякъде пишат, че и близкият приятел, сътрудник и бивш зам.кмет също е свидетел срещу Коцев. Вече не знам - или става наистина въпрос за корупция, или за изключително слаба кадрова политика.

Да, проблемът не е в тази женица със силикона, а че т.нар. Юда, т.е. близкият съратник и адвокат на Коцев, потвърждава думите ѝ за натиск върху нея, а също и говори за комисионните върху останалите обществени поръчки, не само тази за училищната храна.

# 23 153
И какво сега, заради мафията ли оставаме без Врана?
И аз не мога да разбера. Дойдоха в политиката със заявка за борба с корупцията. А когато КПК започна да се бори с корупцията изведнъж стана поръчково и метод за политическа разправа.
Не го вързвам освен ако под корупция не се разбира неистовото желание за арести и затвор на политически противници, а "нашите" да не се разследват.
Досега само слушам как кмета на Варна бил невинен. За какво е товага цялата тази драма? Ако няма доказателства, ще го пуснат, но ако има, много искам да не чувам, че е "политическа репресия". Снощи имаше едни интервюта от протеста във Варна. Само отбелязвам, тези които даваха интервюта много, ама много приличаха на едни други, когато защитаваха Борисов след ареста

# 23 154
  • София
Нещо стана ли с обвиненията срещу Бобокови, Баневи, Минев и т.н.?
За един прЕател питам.

# 23 155
Районните кметове на Младост и Люлин напуснаха ПП, посочвайки като причина натиск от ръководството.

„Една поръчка за ремонт на детска градина - за 5 млн.лева трябваше да подпиша един готов протокол с решения кой ще бъде избран за изпълнител. аз заявих, че никога до сега и няма дс бъда превърнат в гумен печат. тогава се направи опит да ми се предложат проценти, които аз да разделя между мен и партията“, коментира Ивайло Кукурин, районен кмет на „Младост“.

Вярвам на този човек, а дамата с храните сигнализира за абсолютно същата схема. Сигурна съм, че схемата е една и съща и се прилага наясякъде, където успеят.

# 23 156
Беа, сигурна си, разбира се, как няма да си сигурна. Аз пак упорито да попитам, какво мислиш за 8-те джуджета, за КТБ и за Барселонагейт?

# 23 157
  • София
Има много ясни правила за обществени поръчки. За да има корупция, има поне трима оценители замесени, преди да се стигне до подпис. Принципно не е сложно да се разследват схемите, както не е сложно и да се спрат, но подмяната на държавните служители в последните 15 години си казва думата.

# 23 158
Има много ясни правила за обществени поръчки. За да има корупция, има поне трима оценители замесени, преди да се стигне до подпис. Принципно не е сложно да се разследват схемите, както не е сложно и да се спрат, но подмяната на държавните служители в последните 15 години си казва думата.

Умишлено го цитирам, белким някой го прочете и осъзнае.
На всички нива е. На всички.

# 23 159
Аз да не съм политически коментатор Simple Smile Казвам си мнението за нови случаи.

А Боташ намирам за най-гнусното нещо, което политици някога са ни причинили. Кражба от държавата в такива размери...! Кой още харесва Радев?? Заради който можем да фалираме цялата държава? А онзи бивш министър Росен в откритата кола с момичетата, май едната била Саня Борисова... връх на наглостта. Това е да се самозабравиш напълно.

Общи условия

Активация на акаунт