Диви и красиви (между два сезона)

• 73 297
  • 980
  •   1
Отговори
# 75
Снощи и в Къщата на инфлуенсърите се постави въпросът “имаше ли проникване”, после и в Островът на стотен гривни.  Много прониквания в тези риалитита, много нещо.

# 76
Оо, ама на моя Ники такива жени не му трябват. Как се правят над 30 бройки, ако всяка се прави на недостъпна, аман. Joy
Как: обажда се по телефона и предлага да спят с него. Която се върже, бройка. Ето защо Елена е незряла според Никито. Sweat Smile

# 77
Е, хайде сега. Да, понякога се инициират срещи и отношения, чиято единствена цел е секс. Ако двамата души са съгласни, защо не. Но да, изисква се зряло отношение. Ники не е искал да се жени за Елена и не мисля, че трябва да бъде съден за подхода си. Като не иска - не иска.

# 78
Симона колкото и да се опитва да се изкара зряла класна дама, си е една объркана девойка. Хем е искала нещо с него, хем не, вярвам ѝ, че до последно не е знаела какво иска. Но това с приятелката, дето са го обработвали да се преструват на двойка, изби рибата - гаранция, че е станало след като Неделчо е обявил, че ако единият е избрал парите, а другият пътешествието, този с парите ще спечели. Доста долно от тяхна страна, без извинение.
Ники с този режим на работа ще си изгори младостта. Като остарее и му се отвори време за връзки, ще са останали само претенциозни принцеси като Симона и Николета.
Да, Ники, изглежда наистина е работохолик, както беше писано и преди.
Точно така е било- "обработвали" са го, за да може Симона да вземе парите накрая... аз ако съм на Симона, ще си преосмисля приятелството с тази приятелка..
 Освен това, когато Мишо я попита по тел. за тази случка Симона първо затвори телефона, след това я набраха пак, вдигна и каза, че няма такова нещо, това не се е случвало и Николай си измисля....Flushed едва ли..
Впечатление ми направи на играта с шотовете, че Симона, освен че каза бройка, спомена и нещо за някаква връзка с по-възрастен мъж от нея и т.н. и т.н. Мислих я за по-добра, залагах на това,че е по-добра от стереотипа, в който е, но се оказва грешка.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 14:35 от BobbyDyl

# 79
  • Варна
Ники, готино момче си, моля те, не се занимавай със симонки. 😀

# 80
А с техните майки Grinning

# 81
  • Варна
Ми поне ще са по-зрели от това дебилно същество. Мишо я засече в грешка няколко пъти, ама то върти и сучи. 🤣🤣

# 82
Беше също и много смешно с какви подробности на много места разказва Николай и отчаяните опити на Мишо да го върне на темата..

# 83
А защо Неделчо не е на подкастите, щеше да му изкопчи най-важната информация за 1:20 мин. и да се приключва.

# 84
Оо, ама на моя Ники такива жени не му трябват. Как се правят над 30 бройки, ако всяка се прави на недостъпна, аман. Joy

Твоят Ники, харесва моята Ина. Broken Heart

# 85
Май са махнали чата. Оправиха и звука.

Да, те не си оставят чатовете от лайф подкастите да седят видими след приключването им. Може би не знаят, че има такава опция 🤔

Моя грешка, извинявам се. Оказа се, че като се влезе в YouTube от компютър се вижда чата от лайфа, а в приложението на телефона – не.

# 86

Прилича ли ви на ГошУ вайб?
Защо онзи ден така скорострелно мнението на Ина се затри? Администратори/модератори ли го изтъркаха? Мисля, че когато вече има коментари след твоя, не можеш да го изтриеш сам, следователно отпада този вариант.

# 87
Някакви други подкасти ще има ли скоро или ще изчакат да забравя, че са съществували?

# 88
Не мисля, че е Гош. Той нямаше ли някакви татуировки на врата? Не ми се рови да му търся муцуната, но не е той. Туджаров?

# 89

Прилича ли ви на ГошУ вайб?
Защо онзи ден така скорострелно мнението на Ина се затри? Администратори/модератори ли го изтъркаха? Мисля, че когато вече има коментари след твоя, не можеш да го изтриеш сам, следователно отпада този вариант.

Да ви кажа честно на мен ми прилича на Йордан 🤣

Общи условия

Активация на акаунт