Диви и красиви (между два сезона)

• 73 380
  • 980
  •   1
Отговори
# 765
Какъв финал и Йордан? Него го нямаше , още беше в болница по време на финала. Брат му взе наградата и говори от негово име.

Аз бих гледала повторението, вероятно ще има по хубав монтаж , за по телевизията.
Как ще пуснат насилието на Тея по телевизията?! Тея от Нова май не са гледали първи сезон.
После ще излъчат как Йордан се качи няколко пъти по сцената на финала по стълбите с мъка.
Нова трябва да поорежат половината епизоди, за да се излъчи в телевизията.

# 766
Не мисля, че ще има големи редакции в монтажа.
Насилието на Теа не го излъчиха, казаха, че нямат кадри. По-скоро финалът ще го доизпипат на живо според мен.
На Ивка индиректно ще ѝ се сбъдне мечтата да е била в телевизията.

# 767
  • София / Пловдив
Не вярвам, че ще повторят първи сезон. Обявиха Маги за водеща, няма как да стартират с Ивка и нещо - нищо, пипнато телевизионно.
Ще си почнат с оригиналния втори сезон според мен, нищо чудно и като премиера да го рекламират, то в тв ефир ще си е така.

# 768
Коя Маги?

# 769
Магдалена Томова от Ергенът 3

# 770
Аууу ужас. Какви заложби на водещ има тази?

# 771
Според мен ще е по-добре от Ивка , дано не почне да прави драматични паузи и  тя.Joy

# 772
  • София
По-зле от Ивка е само лелята от обредния дом. Престореният патос на Ивката надминава дори Пипито Дикова, а това не е лесно за постигане.

# 773
Престореният патос на Ивката надминава дори Пипито Дикова, а това не е лесно за постигане.
И листчѐтата.  То само патосът да беше... Тя изобщо не говори правилно, нелепо е да е водещ/а в национален ефир. Не, че вече изключенията (по БНТ/БТВ/НОВА) не са новото нормално.

# 774
  • България
Трябва да клъцнат епизодите на 40 минути екранно време + три рекламни блока по 5 минути, и ето ви един час ефирно време.

Спомням си някакви епизоди по 1-2-3 часа, където ги мързеше да правят монтаж и всичко беше грубо нахвърляно без логика.

Ивка е идеалната водеща на това траш шоу. С всички говорни дефекти и объркани ударения, със смешния й вид. Много си отиваше с открито сексуалните игри: жените да стискат гъба с краката си, жените да ближат сладолед. Игрите трябва да бъдат преструктурирани

# 775
Е, айде сега, нова са излъчвали по-фрапиращи кадри в Биг Брадърите.

Иначе, аз ви разбирам какво казвате, ама не съм точно на това мнение. Вече положението не е 'сядай в 8 да гледаш предаването, за да не изтървеш', хората масово гледат онлайн, превъртат, когато имат време и т.н. Та, според мен вече няма точен сезон за изъчване на реалитита. Даже септември ми идват в повече и накрая се оказва, че не мога да обхвана всичко, което искам да гледам и се отказвам.

# 776
Наистина се оказахте прави и от 11 август стартира директно новия сезон! Еми честито! Ще има какво да се гледа и през лятото.

# 777
Официално обявиха старта на новия сезон.

http://nova.bg/accents/view/2025/07/21/504865/%D0%B3%D0%BE%D1%80 … 1nPF-0oixaVnSX3Hg

Маги от Ергенът 3 е водеща както се спекулираше.

# 778
Значи изобщо няма да бори Ергенът, а по-скоро ще подгрява публиката за Биг Брадър, който си е в същия слот, но в силния сезон.

# 779
Интересно решение на Нова да започнат толкова рано. Колко пъти седмично, ще го излъчват

Общи условия

Активация на акаунт