Диви и красиви (между два сезона)

• 73 274
  • 980
  •   1
Отговори
# 60
Мале, Елена как му е сипала в коментарите... Grinning Close.. 3 часа подкаст, какво толкова ще говори това момче..Grinning

# 61
На Елена трудно може да се вярва, тя винаги вижда и разбира неща, които никой друг не вижда. По думите й Йоан също бил влюбен в нея... Имах такава позната, тя винаги  приемаше всяка шега за истина. На мен не ми се струва Николай да се прави на жертва, просто разказва какво е станало.

# 62
Ее, то пък голяма работа, ако й е предложил. Детски истории са да го споделя в чата.

# 63
Симона сама се оплита в отговорите си. Николай  доста позитивни неща каза , а тя е само негативи.

# 64
Има коментари, че Мишо се е държал осъдително и грубо с него, вярно ли е? Да не ревнува Елена? Grinning

# 65
Има коментари, че Мишо се е държал осъдително и грубо с него, вярно ли е? Да не ревнува Елена? Grinning

Аз по-скоро останах с впечатление, че се държеше така към Симона и заемаше страната на Николай.

# 66
Според мен, Мишо просто го провокира, за да му каже Николай какво наистина мисли... До половината  съм на подкаста и за мен, Николай, разказва много увлекателно и интересно и не се излага.

Да вметна ,по-нататък има моменти, в които се държи грубо Мишо и го прекъсва- когато започва да му задава въпроси от коментиращите под видеото, не го оставя да се изкаже.

Има и един много важен момент на 1:35:00, в който Ники обяснява как много добра приятелка на Симона го агитира да се правят на двойка, за да "спечелят" предаването. Той каза, че не знаел какво е избрала тя до последно и че я е питал, но не му е казвала.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 01:47 от BobbyDyl

# 67
При вас зареждат ли коментари на подкаста?  Или само аз не мога да ги видя  Confused
Разговора със Симона беше циркаджийски, отвсякъде. Ще я видим и нея на подкаста и! Но както каза Мишо наистина си противоречи, просто беше ядосана и искаше да засегне Ники и да си погали егото. Ама и това ,че той следи колко хора са я отследвали в инстаграм е направо...много смешно, как му е хрумнало , не знам Joy

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 02:12 от Lizi:) :)

# 68
Според мен, и двамата, и Ники и Симона  се поизложиха доста в тоя подкаст. Ники е обиден и реагира прекалено...иска явно Симона да бъде изобличена на всяка цена. Чувства се излъган, нормално е сигурно. Симона стана ясно, че никакви намерения не е имала, тя искала човек успешен, по маса да удря, да му се чува думата, те я занимават с някакъв детски аниматор аматьор...
На Мишо обаче му се получи като водещ този път. Прекъсваше наистина и личеше, че е на страната на Ники, което е грешка, но пък задаваше точни въпроси в цялата тая какафония..

# 69
Интервюто с Ники е много интересно ,около 3часа е.Още в началото Ники е харесал Ина визуално и е мислил ,че може да стане нещо ,но тя му обърнала гръб и почнала да си приказва с другите участници и Ники все едно сам си говорил.И после вече от самосебе си е станало със Симона.Натък става още по-интересно.Разбрах ,че препъни камъчето било ,когато са били на гости в Симона и Ники като се наспал ,казал на майка и ,че тя ходила да спи и в леглото на Йоан ,изложил я .От тогава вече Симона изцяло го игнорирала.Ники си каза ,че е можел да играе с Елена ,но в началото пък каза че Елена приличала на пуберка .Още в предаване Йоан и Симона са си признали ,че се харесват.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 06:55 от Еlpida

# 70
С подкаста дъното се подкопа съвсем! А все си мислех, че няма накъде повече!
Първо, самата Симона има его до небето и не спира да се налага. Тя сама се излага, а иска другите да пазят "реномето" й.
Елена тук отново се чувства обидена и приема нещата твърде лично, нали Николай веднъж беше казал, че я намирал за негов тип. Ами явно сгреших с прибързаната преценка, да се е замисляла, че е незряла и това няма общо с външния вид? Тези неща не можеха ли лично да обсъдят, станалото извън предаването, а се излагат като кифладжии.
Всички се сетихме за Симона, че ставаше дума за бройките, като тя и преповтори това в следващ епизод с това, че се е "наживяла". Нищо обидно не видях от Николай с изключение на това, защото и той чисто си излъга, но не беше казал малко, двулично е после за това да я критикува. Но ви казвам на играта той лъжеше, с няколко по-големи жени допускам да е бил и това е.
Коментирам хаотично, но общо взето дори той малко ми падна в очите, всички общо взето в сеира... ама с тия жени, те нямат достойнство, което да се пази, че някакво джентълменство да се проявява към тях. Игнор трябва, никакво отношение, че вече се взеха за кралици (визирам тези в предаването, буквално женския каст, не че и от мъжкия нямаше "брак" както Ивайло казваше). Вторият сезон дано няма такива унизителни попадения! Теа ще излезе най-свястната жена като е вече във връзка и е намерила себе си, нямам думи...

# 71
  • София
Симона колкото и да се опитва да се изкара зряла класна дама, си е една объркана девойка. Хем е искала нещо с него, хем не, вярвам ѝ, че до последно не е знаела какво иска. Но това с приятелката, дето са го обработвали да се преструват на двойка, изби рибата - гаранция, че е станало след като Неделчо е обявил, че ако единият е избрал парите, а другият пътешествието, този с парите ще спечели. Доста долно от тяхна страна, без извинение.
Ники с този режим на работа ще си изгори младостта. Като остарее и му се отвори време за връзки, ще са останали само претенциозни принцеси като Симона и Николета.

# 72
А аз, в духа вече на поредно риалити, където това е основната тема, искам да разбера най-важното - имало ли е проникване между Ники и Симона, като бяха във ваната. Някой трябва да зададе важните въпроси! Заслужаваме истината! Ако не е обсъждано, искам да се даде официална пресконференция.

# 73
А аз, в духа вече на поредно риалити, където това е основната тема, искам да разбера най-важното - имало ли е проникване между Ники и Симона, като бяха във ваната. Някой трябва да зададе важните въпроси! Заслужаваме истината! Ако не е обсъждано, искам да се даде официална пресконференция.
Според мен не е имало. Ники нямаше да пропусне да се похвали. Smirk
Нали се има за много директен, напрактика е невъзпитан.

# 74
Оо, ама на моя Ники такива жени не му трябват. Как се правят над 30 бройки, ако всяка се прави на недостъпна, аман. Joy

Общи условия

Активация на акаунт