Диви и красиви (между два сезона)

• 73 349
  • 980
  •   1
Отговори
# 840
От Николай ли е JoyJoyJoy

# 841
  • България
В сезон 1 простотията беше издигната в култ, най-нахалните мачкаха. Жените се държаха зле, игрите бяха долнопробни, стайлингът също беше долнопробен. Телевизионните формати са една идея по-ошлайфани.

# 842
  • София
За мен никак не е ок човек с говорни дефекти да работи водещ, актьор и подобни.
Пък и за мен грам харизма няма и тя.

# 843
1-вия сезон беше любителски и в този аспект Ивка беше добра водеща, въпреки фъфленето.
Хареса ми и това, че не ни занимаваха с битовизми – имаше храна на корем + цигари.
Аз лично го гледах заради развитието в отношенията между участниците и ми беше интересно.
Сега, когато ще  гледаме телевизионен продукт, ще бъде много захаросано и цензурирано.

# 844
Едната от участничките до скоро се размотаваше с един ютубър навсякъде. Като неразделни бяха, но явно след промото са я предупредили да е по -внимателна.😅 Аз попринцип не и симпатизирам нещо..Просто по това което качва в социалните мрежи и клипове в които е участвала ми се струва като мис свръх самочувствие и всички мъже умират за мен. 😅

# 845
Едната от участничките до скоро се размотаваше с един ютубър навсякъде. Като неразделни бяха, но явно след промото са я предупредили да е по -внимателна.😅 Аз попринцип не и симпатизирам нещо..Просто по това което качва в социалните мрежи и клипове в които е участвала ми се струва като мис свръх самочувствие и всички мъже умират за мен. 😅
Казвай направо коя е, по принцип в раздела сме се разбрали участниците да ги коментираме открито, стига разбира се да няма информация кой докъде стига и какво се случва.

# 846
Казвай направо коя е, по принцип в раздела сме се разбрали участниците да ги коментираме открито, стига разбира се да няма информация кой докъде стига и какво се случва.

# 847
  • София
Размотаваше се с Дийн Фрейзъра, но те са стари дружки. Ако изобщо е имало нещо интимно между тях, то си е било само за спорта.

# 848
По НОВА ТВ върви анонс, че в понеделник предаването започва от 21.00 ч. Wink

# 849
По НОВА ТВ върви анонс, че в понеделник предаването започва от 21.00 ч. Wink

Е нали уж от 22:30?

# 850
  • София
В програмата пише от 21:00 до 22:00 ч.
Явно няма да има кой знае какви пикантни моменти.
Добре че е само 1 час, но дано не е всеки ден, защото ще ми е много.
Но пък хмм ако е всеки ден (визирам понеделник - петък) само по 1 час, всъщност ще се ядва, защото това са все едно 2 епизода от по 2 часа и половина.
А и няма да се забравят детайлите.

# 851
това риалити беше интересно защото беше антипод на другите комерсиалки излъчвани по телевизиите, с това което направиха да го пуснат по телевизия обезмислиха труда си, превърнаха го в поредната риалити сапунка

И аз съм на същото мнение. Беше автентично,много истинско, имаше грешки и фалове на екипа, но беше очарователно и нямаше цензура!
След като разбрах,че ще бъде с ТВ РЕДАКТОРСКА намеса, за мен е ясно,че няма да има нищо общо с you tube оригиналната версия.Жалко.

# 852
Ето я програмата за първата седмица:

Скрит текст:

Интересно е, че ще е 5 пъти в седмицата и чак на следващия ден ще качват в ютуб.
Харесва ми идеята, да видим като изпълнение как ще е. Изглежда, че са качили левъла от миналия сезон

# 853
А защо ще има два подкаста за отпадналите участници? По двама човека ли ще отпадат на седмица? Или има някаква грешка и просто единия подкаст е като обзор на цялата седмица, а другият - подкаст с отпадналия участник.

# 854
Май има грешка. Съботното в 12 ч. изглежда излишно. Защото в събота в 19 ч. в тубата ще дават кой отпада. Само в неделя би трябвало да има подкаст с отпаднал.

Общи условия

Активация на акаунт