Диви и красиви (между два сезона)

• 73 341
  • 980
  •   1
Отговори
# 855
Оо, ма те и в Ютюб ли ще го дават? Аз сигурно там ще го гледам или на запис по телевизията.

Не знам къде видяхте истински отношения и развръзка между участниците в първият сезон? Между кой точно? При всички беше толкова изкуствено и населено, че едва чакаха края и да свършва целият цирк. Всички бяха там за последователи.

# 856
Що, по-истинско от пиянски сълзи и бой - здраве му кажи Grinning

# 857
  • София / Пловдив
Що, по-истинско от пиянски сълзи и бой - здраве му кажи Grinning

И пиянски секс доволно имаше... това по ТВ сега със сигурност ще е орязяно, не знам в ютубската версия доколко ще пускат фрий версия на суровия материал.

# 858
Ми пиянският секс е нещо нормално за повечето хора, но това не е признак на някакви чувства и симпатии или привличане към този, с който правиш секс. Тоалетните на дискотеките колко секс са видели от непознати пияни или надрусани дето даже и имената не си знаят 😆

# 859
  • Варна
В дискотеките е едно, в ефир сякаш друго, нали?

# 860
Значи последно от това ,което гледам за програмата ,ще се излъчва всеки ден от понеделник до петък от 21ч.до 22ч.Е ,че добре е така .Поне няма да е чак към 22.30ч. ,че много заспало време ми е тогава Joy

# 861
Че те не правиха ли секс още в първите сезони на Биг Брадър? За онези години беше скандално, но вече секса е толкова достъпен, че изобщо не им прави впечатление на повечето хора.
Не знам, не ме впечатляват вече такива неща. Излагат се там някакви си за 5 минути слава. Колкото повече се излагат толкова по-харесвани, обичани и любимци стават на гледащите ги. Съответно после има и повече реклами и повече пари.
Ей, я Беба от последния сезон на Биг Брадър, глас няма ама песни има по участия ходи. Хонорари, реклами, участия още предавания.

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 08:36 от Morkovelka99

# 862
  • Варна
И аз се чудя, ама ей на, харесват я.

# 863
В програмата пише от 21:00 до 22:00 ч.
Явно няма да има кой знае какви пикантни моменти.
Добре че е само 1 час, но дано не е всеки ден, защото ще ми е много.
Но пък хмм ако е всеки ден (визирам понеделник - петък) само по 1 час, всъщност ще се ядва, защото това са все едно 2 епизода от по 2 часа и половина.
А и няма да се забравят детайлите.

Може би ще свърши до началото на ИВ или тогава ще ги разредят. Значи не само бтв пускат реклама и после променят часовете.

# 864
НОВА и БТВ си ги мерят и е нормално да сменят в движение часовете. Свикнали сме.

Надявам се да има сеир.

# 865
Все ми е тая като сменят часове. Тук от следените теми за предаванията се информирам кога ще дават нещо. А и никога не гледам в реално време. Просто ми трябва да знам кой ден да избера в менюто за връщане. Тук пък ще и в Ютуб, та съвсем не е от значение часа.

# 866
Значи последно от това ,което гледам за програмата ,ще се излъчва всеки ден от понеделник до петък от 21ч.до 22ч.Е ,че добре е така .Поне няма да е чак към 22.30ч. ,че много заспало време ми е тогава Joy
През август да Wink После ни съ знай Grinning

# 867
Първия сезон беше абсолютна трагедия. Беше всичко останало, но не и любовно предаване. Стратегии, наговарянки, тънки сметки.

И се чудя дали ще има някаква промяна в концепцията? Струва ли си да се гледа?

Гледам, че са сменили водещата, което е добре. Ивка Бебе определено не се справи.

# 868
  • София
Знаех си аз (а и бях писал вече за това), че в Диви и красиви сезон 2 няма да има бивши ергенки. Не знам защо Ицака ги наговори тези глупости в Надкаст при Туджаров. Дано не е било умишлено. Не вярвам, по-скоро се е объркал с Ергенът: Любов в Рая или е имал грешна информация.
Потвърдено ми е, че участниците ще са непознати лица (даже един от мъжете няма инстаграм профил), като най-известната явно е тази Ивелина Грънчарова, която наистина много бързо разпознахме от промото.

Какво още мога да споделя (сигурна на 100% информация, отново благодарности на продуцента и шоурънър Михаил Недков за което):

* Профилът на участниците няма нищо общо с това, което е било миналата година и условие номер едно, по което Мишо е избирал участници за тази година е да влизат наистина за любов, а не да стават известни. Иначе на кастингите са се изредили доста ергенки и инлфуенсъри, но Михаил е искал да се разграничи от това, което ще се вкарва като участници при Радо Тушев. В някакъв момент е възможно да се появи известен човек, но пред него ще има поставено условие, за да стане евентуално пълноправен участник (може би нещо по подобие на сезон 1 ако си спомняте).

* До старта на Игри на волята (не се знае кога ще е, но знаем, че започва около 10-то число на септември ; според мен ще е на 06.09 или 13.09) ще се излъчва всеки делник (понеделник-петък 21:00 - 22:00 ч.) по НОВА и на следващия ден в Ютюб.
След това ще се разредят епизодите (но колко епизода, кога и от колко часа все още не се знае), като тяхната дължина леко ще се увеличи (логично, ако се замислим).

* Ще има два официални подкаста с отпаднали участници. В събота и в неделя. В ютюб, на официалния канал на Диви и красиви.
Защо в събота? При положение, че епизода от петък, все още няма да е излъчен в ютюб? Да, но ще е излъчен по НОВА, така че това е положението. Няма как иначе да се вместят нещата.
Ако някой иска да гледа само в ютюб, то нека да знае това и да гледа подкаста с отпадналия участник след като си изгледа епизода.

* От 18 август, понеделник в ютюб започват и коментарни студия 'На живо' (предполагам след излъчения епизод по НОВА ; другата опция е да са са с ден назад и това да е като обзор, ще разберем съвсем скоро).

* Шоуто ще се излъчва до края на Септември, но все още не се знае на коя дата ще е финалният епизод. Финалът отново ще е на живо.

* Тази неделя, в 'Събуди се' по НОВА ще гостува г-н Недков и там ще се разкрият доста неща.

* Цитирам:
''Цялостно смятам, че сезонът ще е неочаквано добър за зрителите - отношенията между участниците се развиват по невероятно интересен и дълбок начин, преплетени са страшно много истории, от които всеки може да си извади поука. Най-важното е, че съдържанието няма нищо общо с това от първи сезон и този път наистина ще даде голяма стойност.''

* Цитирам:
''Това, което искам да уверя всички е, че телевизията получава един готов продукт от мен, след което го излъчва. В нито един момент, абсолютно никой, без значение телевизия или някой друг, не се е намесвал в какъвто и да е аспект за този проект. Всяко едно нещо е станало 1 към 1 както аз съм преценил, че е най-правилно да се случи.
Ще видите, че екипът ни е дори по-малък от този миналата година. Вече дали на зрителите ще ви хареса това, което се е получило или не - нямам търпение да разбера. Още с първи епизод, очаквайте голяма изненада и голям обрат за този социален експеримент - нещо, което в българско предаване не е правено до момента, но според мен е изключително важно за изграждането на дългосрочни чувства и емоции. Пожелавам ви приятен сезон и ще се радвам да чета градивна критика и мнения.''

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 15:03 от Diavolo

# 869
Мишо е амбициозен и с потенциал. Склонна съм да му повярвам и се надявам да не е допуснал намеса в проекта му.
След безсмислените скучни напъни  на Краси Ванков и ННиколов, дано ДиК да бъде нещо контрастно и интригуващо.

Общи условия

Активация на акаунт