Диви и красиви (между два сезона)

• 73 340
  • 980
  •   1
Отговори
# 870
  • България
Ресторантът на републиката се излага

# 871
* Тази неделя, в 'Тази сутрин' по НОВА ще гостува г-н Недков и там ще се разкрият доста неща.
Да не би да имаш предвид "Събуди се"? Че "Тази сутрин" е по БТВ и е само в делниците.
Иначе след "цитирам" все хвалебствия от страна на Мишето.  Тоест самохвалства. Той е толкова самовлюбен и е такъв нарцис, че няма накъде. Адски неприятно, надуто и надменно същество.  Дано не лъже в обещанията (които цитираш), ама с цел да си направи реклама и да привлича повече зрители, естествено, че ще изкара всичко да е уау уау уау. Те всички предлагат уж "невиждано досега в българския ефири", после се оказва, че няма нищо такова.

Да видим... Ще гледам с интерес, но и с едно наум.

p.s. Нали не си мислите, че Туджаров и Неделчо се разкараха от проекта в средата на първия сезон само защото са много заети и ангажирани с други неща? В основата е характерчето на въпросния г-н с кръстосаните крака. Ама са достатъчно дипломатични и тактични, да не занимават аудиторията с това.

# 872
  • София
Да, 'Събуди се' просто като започнах с 'Тази' неделя ... и по инерция.
Иначе аз съм умерен оптимист за сезона. Не е до самохвалство или липсата на такова. Сезон 1 беше много набързо направен без да имат какъвто и да било опит и не се получи толкова слабо, както се пише масово, напротив. До към средата на сезона си беше интересно и темите за Диви и красиви генерираха близо 2.5 / 3 пъти повече коментари тук в сравнение със сезон 3 на Къщата на инфлуенсърите.
Само финала се прецака, но то реално нямаха много полезни ходове. Според мен просто не трябваше да връщат отпаднали участници и победители да станат Симона и Ники. А Данчо спокойно можеше да събере много повече пари ако се беше пуснала дарителска сметка по време на лайф предаването.

# 873
  • България
Е, да в ДиК се случваха повече неща отколкото в КнИ, даже се развиваха повече стратегии благодарение на участието на Неделчо в екипа. Хората бяха подбрани да правят сеир, а не да се влюбят. Въпреки простотията ДиК 1 по-добро от КнИ 3 и Mr Cash. КнИ 3 за сравнение имаше общо 1 силен епизод от цял сезон (първия племенен съвет където изгониха Весела и Даниел).

От казаното от Мишо за сезон 2 се разбира, че ще гледаме чисто ново реалити с наченки на сезон 1. Настроена съм позитивно.

Тази година БиТиВи и Нова ще предложат едно и също риалити, интересно кое ще е по-успешно.

# 874
Все слушаме за нещо ново, различно, нечувано, но накрая е едно и също. И няма как да не е. Такъв ни е мат’риала. Каквото отиде на кастинг, това ни представят.

# 875
Да всички с такива гръмки лозунги преди началото и накрая пак едно голямо нищо и само хиперболата им остава

# 876
Знаех си аз (а и бях писал вече за това), че в Диви и красиви сезон 2 няма да има бивши ергенки. Не знам защо Ицака ги наговори тези глупости в Надкаст при Туджаров. Дано не е било умишлено. Не вярвам, по-скоро се е объркал с Ергенът: Любов в Рая или е имал грешна информация.
Потвърдено ми е, че участниците ще са непознати лица (даже един от мъжете няма инстаграм профил), като най-известната явно е тази Ивелина Грънчарова, която наистина много бързо разпознахме от промото.

Какво още мога да споделя (сигурна на 100% информация, отново благодарности на продуцента и шоурънър Михаил Недков за което):

* Профилът на участниците няма нищо общо с това, което е било миналата година и условие номер едно, по което Мишо е избирал участници за тази година е да влизат наистина за любов, а не да стават известни. Иначе на кастингите са се изредили доста ергенки и инлфуенсъри, но Михаил е искал да се разграничи от това, което ще се вкарва като участници при Радо Тушев. В някакъв момент е възможно да се появи известен човек, но пред него ще има поставено условие, за да стане евентуално пълноправен участник (може би нещо по подобие на сезон 1 ако си спомняте).

* До старта на Игри на волята (не се знае кога ще е, но знаем, че започва около 10-то число на септември ; според мен ще е на 06.09 или 13.09) ще се излъчва всеки делник (понеделник-петък 21:00 - 22:00 ч.) по НОВА и на следващия ден в Ютюб.
След това ще се разредят епизодите (но колко епизода, кога и от колко часа все още не се знае), като тяхната дължина леко ще се увеличи (логично, ако се замислим).

* Ще има два официални подкаста с отпаднали участници. В събота и в неделя. В ютюб, на официалния канал на Диви и красиви.
Защо в събота? При положение, че епизода от петък, все още няма да е излъчен в ютюб? Да, но ще е излъчен по НОВА, така че това е положението. Няма как иначе да се вместят нещата.
Ако някой иска да гледа само в ютюб, то нека да знае това и да гледа подкаста с отпадналия участник след като си изгледа епизода.

* От 18 август, понеделник в ютюб започват и коментарни студия 'На живо' (предполагам след излъчения епизод по НОВА ; другата опция е да са са с ден назад и това да е като обзор, ще разберем съвсем скоро).

* Шоуто ще се излъчва до края на Септември, но все още не се знае на коя дата ще е финалният епизод. Финалът отново ще е на живо.

* Тази неделя, в 'Събуди се' по НОВА ще гостува г-н Недков и там ще се разкрият доста неща.

* Цитирам:
''Цялостно смятам, че сезонът ще е неочаквано добър за зрителите - отношенията между участниците се развиват по невероятно интересен и дълбок начин, преплетени са страшно много истории, от които всеки може да си извади поука. Най-важното е, че съдържанието няма нищо общо с това от първи сезон и този път наистина ще даде голяма стойност.''

* Цитирам:
''Това, което искам да уверя всички е, че телевизията получава един готов продукт от мен, след което го излъчва. В нито един момент, абсолютно никой, без значение телевизия или някой друг, не се е намесвал в какъвто и да е аспект за този проект. Всяко едно нещо е станало 1 към 1 както аз съм преценил, че е най-правилно да се случи.
Ще видите, че екипът ни е дори по-малък от този миналата година. Вече дали на зрителите ще ви хареса това, което се е получило или не - нямам търпение да разбера. Още с първи епизод, очаквайте голяма изненада и голям обрат за този социален експеримент - нещо, което в българско предаване не е правено до момента, но според мен е изключително важно за изграждането на дългосрочни чувства и емоции. Пожелавам ви приятен сезон и ще се радвам да чета градивна критика и мнения.''
Ще има ергенка в Диви и красиви

# 877
И трябваше ли да цитирате целия този чаршаф?

# 878
Ивет ли е Ергенката?

# 879
Дано е Анета 🍀

# 880

Май Елвира от последния сезон е ергенката.
Тя следваше страницата на ДиК и Мишо, а май и с някои участници.
Харесвам я нея, в Ергенът беше супер несправедливо изгонена, дано тук се разгърне повече.
Не ми е напълно сигурна информацията, ама доколкото разбрах последно.

# 881
  • Вестерос
Toзи път мисля да го гледам

# 882
  • София
https://nova.bg/

Опънали една огромна корица на заглавната си страница и пише, Диви и красиви от 11 август, 22:30 ч.
Отваряш програмата, пише от 21:00 до 22:00 ч.
То бива, бива аматоьрщина ама това на нищо не прилича вече. И тези хора взимат хиляди левове заплата.
Още по-миналата и миналата седмица имаше разминаване, което отбелязахме, но явно никой от НОВА (на всякакви нива) не го забелязва и сега го разтегнали и уголемили.

Големци! 🤡

# 883
  • България
В крайна сметка от колко часа ще започва?

Като включиш Нова Тв в горния ляв ъгъл седи емблемата на предаването постоянно.

# 884
https://www.youtube.com/watch?v=reJspAW94vc
разговор с продуцента и водещата

Общи условия

Активация на акаунт