BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 552
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Само една минута закъснение днес, в шок съм.

# 1 306
След вчерашния епизод, вече искам Петър да остане, а Гого Кроацията да си ходи, ако иска и направо към казармата.. Някой да затъкне гърлото на тоя противняк Пацо 😠

# 1 307
  • София
Виктор ще спасява Теодора от номинации или ще му предложат да излезе той вместо нея? 😃

# 1 308
Точно де, не са представителна извадка, те са съвкупност от проблемите на обществото... Кастингът за мен е бутафорен, тези хора са нарочно търсени, половината са внос от чужбина и са приятели или роднини на бивши риалити герои..даже и Пацо, бащата на Гърдева..
Не мога да не подкрепя точно в десятката - това са точно проблемите на обществото и в обществото, а не извадка!

# 1 309
  • SF
Ами.... как точно си представяш, че протича нарочното търсене.
Над 8000 желаещи е имало, които са се явили. Трябват им 16. Материал бол! Смяташ ли, че им се е наложило да търсят специално Георги за представител на неговите, Петър, точно Ванеса, точно Теодора... Теодорите, Викторовците, Пламеновците са били стотици.
Краси Ванков беше продуцент на София- ден и нощ. Вероятно Радо му е бил познат от преди това.
Възможно е за финал да са търсили контрапункт - мъж на средна възраст, нормален и въздържан, един "като нас".  Но дали го е видял случайно на кастинга или му е предложил да се яви на кастинга, не знаем. При всички положения Радо е минал кастинг и се е вписал в търсения профил. След първоначалния подбор, се прави и последващ.

# 1 310
  • София /Абсурдистан
Защо всички крещят като луди.

# 1 311
Олеле, бюста на Веселка съвсем ще се излее от това деколте…

# 1 312
Ох, колко сладко си готвят Гошо Ланецът и Ивоне. Как се вихрят в кухнята, докато другите си лаладжийстват глупости за избори.

# 1 313
  • София
Гошо в СУ не ги ли научи тез термини 🤣🤣🤣..смешник и лъжец

# 1 314
  • София /Абсурдистан
Веселка защо е полугола? Simple Smile

# 1 315
Ох този Георги много е забавен, само той ме разсмива

# 1 316
  • SF
Леле-мале е положението с извадката.

# 1 317
  • София
Георги: - Еее, това го знам. Лавиране е когато лавираш. Шовинизъм е когато си шизофреник. Joy
Е, и популизъм ли не знаят какво е, егати. И то Пацо, който е на 100 години.

# 1 318
Майкооо, то бива да са тъпиии, ама чак толкоз...

# 1 319
  • софия
Веселка харесва ли се в огледалото с това блузе?
Грозно е и няма нищо общо с кг ѝ.

Тези са с ниво на обща култура около точка на замръзване.

Общи условия

Активация на акаунт