BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 54 511
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 135
За подкаста според мен трябваше да поканят личност, сходна на Венета Райкова. Тя умееше да изкара някоя клюка, задаваше провокативни въпроси. Аз и за това не гледам подкастите, Елена я няма тази харизма.

# 136
100% въпросите не са измислени от Елена - или поне трябва да се одобрят, преди да се зададат. Ако я бяха оставили да пита каквото си иска, Косара щеше да е разкостена. Затова предпочитам YouTube-ърите, те са по-независими… Макар че напоследък дори тях ги цензурират.

# 137
Елена си има и богат речник и не ѝ липсва смелост за водене, но явно я задължават и възпират за много неща и не ѝ е на сърце подкаста. Не съм я гледала сега, но имам отлични впечатления от Ергена.

# 138
Елена си има и богат речник и не ѝ липсва смелост за водене, но явно я задължават и възпират за много неща и не ѝ е на сърце подкаста. Не съм я гледала сега, но имам отлични впечатления от Ергена.
Яко са я цензурирали, за съжаление. Разбирам защо е приела да го води това нещо, но не може да бъде себе си.
А как й личи, колко й е неприятно да прави реклами на луканки и дивани.. Много тъпо.

# 139
  • Бургас
А, знае ли някой кой е гласът на ББ този сезон?

# 140
  • Варна
А на предните кой беше, защото аз и това не знам?

Някой забеляза ли когато Беба говореше за Велин каза
"Той много ме обича"
"аз вече го превъзпитах".

Много лошо впечатление ми направи. Да не говорим за модните й предпочитания. Роклята й на лайфа, диамант до диаманта. Пълен кич и цигания, в комплект с ку... нски обувки.

# 141
  • Бургас
Илия Георгиев

# 142
Аз харесвам Елена… тя между другото е рожденичка днес 🩷

# 143
  • София
Гледам сега лайфа. Разбирам ги сините мравки. Червените минаха след тях, почти не пищяха пилетата. Веселка го изкара почти цялото време на земята. Това, че е метнала обувката да я обърка и я в ударила в главата, за мен не е окей. Можеше да я хвърли на която и да е друга посока. И да се обясняват, че не знаели времето. За вас не съм сигурна, но аз правя разлика между 1-2 минути и 10. Но тук основно ББ е виновен за мен, нарочно не ги дисквалифицира, за да се скарат после с останалите.

# 144
Не вярвам Елена да е цензурирана. Както се каза, пуснете им Венета Райкова и картинката ще е коренно различна.
Но очаквах от Елена такова скатаване от важните въпроси, тя не е журналист, а на мен лично винаги ми е била досадна

# 145
Благодаря за новата тема и допълнените зодии на съквартирантите 🙂 остана само малък Георги, който понякога забравям че е в къщата. Значи този сезон можем да го кръстим Сезонът на Прайда, щото толкова много събрани лъвове, изглежда тенденциозно чак.. Козара, Кристина, Ивонне/Ивайло, Радо, Петър, Николай 🤔

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 21:37 от Catfish

# 146
Гледам сега лайфа. Разбирам ги сините мравки. Червените минаха след тях, почти не пищяха пилетата. Веселка го изкара почти цялото време на земята. Това, че е метнала обувката да я обърка и я в ударила в главата, за мен не е окей. Можеше да я хвърли на която и да е друга посока. И да се обясняват, че не знаели времето. За вас не съм сигурна, но аз правя разлика между 1-2 минути и 10. Но тук основно ББ е виновен за мен, нарочно не ги дисквалифицира, за да се скарат после с останалите.

Станалото, станало! Със сигурност не е било нарочно, а това, че всички започнаха да я нападат веднагически след играта също не беше окей

# 147
Да, основно лъв и козирог. На Георги ланеца му личи зодията, точно си мислех, че е близнаци.

# 148
  • SF
Чак пък "негативна енергия". Всеки има право да коментира и да констатира. В случая констатирам нещо, което е факт. Нещо, което е напълно вярно. Ако влизаш и в други теми от този раздел "телевизия", виждаш разликата, предполагам.
Както и да е. Хубав понеделник от мен.

Ти се оля с тези теми и анкети. Кви факти констатираш? Аз имам едни други факти за константиране.
Темите, които не спря да навираш за примери, са с най-досадните за скролване първи страници, накичени с безсмислени снимки и кичозни шрифтове. Ну погоди положение, повлияни от лексиконите през 70-е години на миналия век. Грозна и безвкусна работа, губи време и на обикновения потребител, който е тук по съвсем други въпроси.
На мене пък тези досади не ми се гледат и не искам такива кичарии!!!!
Добре, че е снимката на Богданска и Башар, да се осведомим кои са водещите! Само ти май се кефиш на подобни изпълнения.
Анкети, та анкети! Тази тема да не ти е концерт по желание. Както е пожелала авторката, така си я е направила. Супер анкета си измислил! Без нея как ли щеше да изглежда темата, не знам направо, не знам! Много ценна информация ще изплува от нея. Мирише на голямо старание да измислиш.

# 149
Имаме си нова анкета. Гласувах за Георги Ланеца, Петър и Пламен. Който и да е от тримата ще се радвам.

Общи условия

Активация на акаунт