BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 54 549
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 150
Аз за ланеца, Беба, Енигмата и Веселка

# 151
Виктор е батка, но с нежна душа. Стихове пишел. Ако беше поет като Пишурката, би написал на баба си на хурката:

Тодоро, ай лав ю те много,
шъ тъ наказвам строго,
силикона шъ ти мачкам,
две деца шъ ти избачкам.
Не съ правИ,
тайничко мъ любиш ти.
И пред камерите мъ нещеш,
ама после може да дадеш.
Много тъ обичам бе, чуек!
И сънувам тек след тек.
Мязаш кат мръсница,
но за мени си светица!

# 152
Dizler наистина трови всички теми в раздела, голямо мрънкане, много хора се отказват да пишат заради него.

Иначе попаднах на някакъв фен профил на Беба, има снимки с майка си, тя е същата като нея- грим, татуси. Променям си мнението след като я видях, изглежда си ромка. Извинявам се, ако е обсъждано.

# 153
  • София
Джери, може ли една снимка да пуснеш?

# 154
😆😆Ох, много ме разсмяхте с коментарите за Теодора и влюбеното агне..

Много Лъвове и Козирози са събрали, на мен също ми направи впечатление.

Изцепките на Ивоне за Веселка, как нямало начин тя да била толкова пъргава, как била за Коледа и т.н....Честно казано, ако бях на нейно място бих се обидила, но те така бързо я метнаха на другарския съд, че тя чак виновна се почувства спрямо Ивонката.
А изтъкването на възрастта на И., докато се възмущаваха от Веселка, беше толкова смешно и нелепо, че всеки момент очаквах и тя да се намеси, само и само да спрат да повтарят колко е възрастна и немощна... 😆😂
Това за егото на една Лъвица никак не е лесно....

Колкото до оформлението на новата тема, аз мисля като Esmee, за мен винаги е било по-скоро досадно да скролвам безкрайно дълги и напоителни заглавни страници, особено като вече не е първа тема и всички са запознати с информацията. Много по-важно е, че изобщо е пусната тема, в която болшинството от коментиращи са духовити и ме забавляват, правейки гледането на ББ една идея по-смислено. Аз също съм пускала теми преди време и знам колко време отнема, така че нека не издребняваме, а да се фокусираме върху важните неща - а именно, обсъждане на предаването.

# 155
Ето, слагам ги в скрит текст:
Скрит текст:

# 156
  • София
Благодаря, мдаа, шукаритетни са..

# 157
Са. Но не са ромки, колкото и да циганеят.
Има една категория организми, за които солариумът е религия. А и цветът на кожата не е основната индикация за принадлежност към ромския етнос. Има даже руси цигани.

# 158
  • Planet Earth 🌏
Днес изпуснах прякото включване, но утре задължително ще си го причиня. 😅

В анкетата гласувах за Виктор, Теодора и Петър. И тримата ми омръзнаха с техните истории, да пътуват. Тъкмо ще се развият някои други скандали и ще се види повече от другите участници, а не само рев, сополи и безкрайна логорея.

# 159
  • SF
ЕПА браво на тЕх! Не са ромки, но са се докарали на ромки. Значи са.
Защото ние сме това, на което се правим.
Чудесна идея за костюм за празника утре! Имам пластелин и черен молив, ще си докарам визията. Само няма да ям.

# 160
Не разбирам, Георги, избран от публиката, за какво стои в Къщата. Каква е ролята му, присъствието му, характер, позиция, изяви...? Разбрах, че имал хубава приятелка, Веселка нямала шанс и толкова.

# 161
  • Viena
Явно и той не знае защо е вътре.😅

# 162
  • SF
Ами там е, покрай него има някаква линия. Може да наблюдаваш как момичета като Веселка, се целят в някого, наглед не подобен на тях, и започват да си въобразяват, че имат шанс за повече от приятелство. Някои стават досадни, други само се пробват и се прибират, трети се заявяват и стоят и чакат оня да откликне, убедени, че ще бъдат оценени.
Веселка демонстрира "приела съм се такава, каквато съм и съм се заобичала". Вероятно е много полезна на доста хора с примера си. Тя наистина всячески го демонстрира.

# 163
Всеки малко или много се заяви- Веселка демонстрира "приемайте телата си", Ивоне играе Мамасита, Георги Ланеца е за циркове и пеене, Атижа е Многострадална Геновева и Злочеста Кръстинка, Марио е вечно сгрешилият, Петър уж Енигма и нереализиран Дон Жуан(ББ се мъчи да го направи Дон Жуан), Виктор и Беба са Ромео и Жулиета, Ванеса не е ясно каква роля има, Георги пък съвсем.

# 164
  • Варна
Ето, слагам ги в скрит текст:
Скрит текст:

Въй, маааа, какооо
Същите мигли вентилатори и криви устни.
Беба много си пада по крещящи реплики. Малко се съмнявам off white наистина да имат такава дантелена блузчица, но не ми се дедективства.

Общи условия

Активация на акаунт