BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 453
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
Златка си ги каза много точно нещата, даже ме учуди...

# 1 366
Коментаторите ги игнорираме рязко тази вечер.
Беба си харесва Викчо. И с онова момче е сигурно от 2 месеца. Не му ѝ е длъжна.
Не я съдя. Ще си прави каквото си иска и я дърпа. Не са ок наклоните дето опитват да ѝ дават. НАклонените акъл имат или?
//
Златка е една еднопластова мушама, от която прозира завист. То там няма какво да се коментира.

# 1 367
  • SF
Тита е с много странен грим - бели бузи и черен миниатюрен нос.

Златка Райкова си е променила устата или зъбите и нещо не е тамън там. И това чело бетон без мимика...

# 1 368
Ако Виктор трябва да направи нещо, за да спаси Теодора, ще е мега тъпо. И предвидимо. Но така ми звучи, дано не съм права.

# 1 369
  • София
Коментаторите ги игнорираме рязко тази вечер.
Беба си харесва Викчо. И с онова момче е сигурно от 2 месеца. Не му ѝ е длъжна.
Не я съдя. Ще си прави каквото си иска и я дърпа. Не са ок наклоните дето опитват да ѝ дават. НАклонените акъл имат или?

Съгласна съм. То все едно е сгодена отвън. А имайки предвид, че са от 7-8 октомври вътре, прекарват 24/7 заедно , а връзката навън е от два месеца - тя сигурно е прекарала повече време с Виктор отколкото с Велин.

# 1 370
  • SF
Биг Брадър не оставя нито една нишка да се развие естествено. Намесва се във всяко действие или бездействие на съквартирантите.

# 1 371
Ако Виктор трябва да направи нещо, за да спаси Теодора, ще е мега тъпо. И предвидимо. Но така ми звучи, дано не съм права.
Ще му кажат, че за да я спаси, не трябва да риве, и ще му връчат покана за сватбата и с вежди-то Joy

# 1 372
Съгласна съм. То все едно е сгодена отвън. А имайки предвид, че са от 7-8 октомври вътре, прекарват 24/7 заедно , а връзката навън е от два месеца - тя сигурно е прекарала повече време с Виктор отколкото с Велин.
Мен ме шокира като говореше за Велин и се похвали, че през цялата им връзка нито един път не ѝ е повишил тон. Сериозно трябва да помисли върху живота си, ако за нея е постижение някакъв мъж да не ѝ крещи в продължение на цели два месеца.

# 1 373
  • София
Мен ме шокира като говореше за Велин и се похвали, че през цялата им връзка нито един път не ѝ е повишил тон. Сериозно трябва да помисли върху живота си, ако за нея е постижение някакъв мъж да не ѝ крещи в продължение на цели два месеца.

Беше казано в сравнение с Виктор, който ѝ се развика. Правеше се паралел между двамата 😃

# 1 374
Айде пак реве…. Не мога вече, честно ви казвам 🤣🤣🤣

# 1 375
Беше казано в сравнение с Виктор, който ѝ се развика. Правеше се паралел между двамата 😃
Използваш много сложни думи. “Паралел”. Ако Георги беше тук, щеше да каже, че това е да пипаш парите на леля си. 😁

# 1 376
  • София
КАЗАХ ВИ! 🤣

# 1 377
В тези илюминации губя. Душичка.
Илюминира.Flushed

# 1 378
Добре де от къде е ясно, че Теодора ще си отиде, за да иска да я спасява…

# 1 379
  • София
Знаех си, че Виктор не е влюбен. Стратег голям.

Общи условия

Активация на акаунт