BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 53 281
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 15
Дори не съм сигурна кой точно е Петър, толкова ми е незабележим.
А всячески се опитва да не е. Simple Smile Забелязвам, че няма тема, която да се подхване, и той да не е там и да иска пръв да се изкаже с противното си гласче.
ААААААА, сега се сетих на кого ми напомня Петър - на онзи псевдо-журналист Антон Стефанов. Също толкова неприятен и досасен.

# 16
О да, има прилика в поведението, интригите и глупавия смях.

# 17
Добро утро, благодаря за новата тема.
Според мен русото не е най-подходящия цвят за Ванеса Simple Smile .

# 18
Мерси за темата!

Дано не влизат новите персони, които обсъдихме...и тези не стигат Laughing

Нямало награда за победителя Shocked   Само потупване по рамото...

"Това ще е първото издание в 20-годишната история на формата, в което не са предвидени нито хонорари за участие, нито парични награди за победителя. Участниците биха спечелили единствено спорна слава и евентуално плакет за останалия последен в Къщата."

Разбрали ли сме къде е ресторантът на Радо? 😀
Да... Май някъде на ул.Сан Стефано..  eто го

Благодаря за новата тема!

Водещите споменаха още в началото, че наградата е 100 000 лв и чисто нов автомобил  Thinking

# 19
Разбира се, че има награда, то никой от тези нямаше да се съгласи да влезе иначе.
Цитираното е от клюкибеге и хотарена.

# 20
На мен ми е любопитно кой с какво предстои да се изложи и особено на Александра/Ергенска баща ѝ, който засега успява да се снижи, но има мнооого потенциал за цирк

# 21
Ванеса нали уж беше 100% натурална итн., има филъри или перманентен грим по устните.
Напомпани са.
С тъмна коса е доста по- сексапилна, харесва ми.

# 22
Незнам ама тази Елена -голямата сестра и тя е много отблъскваща...дребна,грозна и тъпа ,съжалявам ,че така говоря,но направо ми идва да повърна и в компания на толкова приятни хора като Косара, Кристи...направо бляяяяк

# 23
  • Варна
Ама, това Ванеса ли е?

# 24
# 25
Ама, това Ванеса ли е?
Ако не пишеше,че е тя и аз не бих я познала

# 26
Още няма анкета в новата тема, това сериозно ли е? Анкетата се пуска заедно с темата. За пореден път мърляво отношение. А това е едно от най-гледаните предавания. Явно се бърза да се изсипе новата тема, без никаква подготовка. Тема се подготвя, анкета се мисли, оформя се визуално… малко старание, отнема време, но трябва да се прави. Това тук е абсолютно отбиване на номера. Погледнете темите на Игри на волята, Островът на стоте гривни, Диви и красиви ..: и сравнете с тази тук. Бързаме да пуснем нова тема още в неделя, без анкета, без подобрение във визията, без промяна, нищо….
Призовавам някой по-старателен да поеме темата от следващата седмица.

# 27
  • Пловдив
Как може Марио да се описва като "бивш свещеник" ? Момчето е семинарист. Човек, който е завършил средното си образование в Духовна семинария, не е свещеник!

# 28
Не знам дали е пускано в миналата тема, но да го пусна и тук… “Специално послание от къщата на ББ”
https://youtu.be/MSvZcK8ZQfI?si=jQyEIwLZTMctG__E

# 29
Още няма анкета в новата тема, това сериозно ли е? Анкетата се пуска заедно с темата. За пореден път мърляво отношение. А това е едно от най-гледаните предавания. Явно се бърза да се изсипе новата тема, без никаква подготовка. Тема се подготвя, анкета се мисли, оформя се визуално… малко старание, отнема време, но трябва да се прави. Това тук е абсолютно отбиване на номера. Погледнете темите на Игри на волята, Островът на стоте гривни, Диви и красиви ..: и сравнете с тази тук. Бързаме да пуснем нова тема още в неделя, без анкета, без подобрение във визията, без промяна, нищо….
Призовавам някой по-старателен да поеме темата от следващата седмица.
Ами следи си другите теми,където е по-отговорно отношението

Общи условия

Активация на акаунт