BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 53 266
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 45
Веселка ме дразни с това, че непрекъснато се размята по разни ефирни нощници, които очевидно не са за нея. Ами малко да си поприкрие мощните бедра, не са за показване.

# 46
Участниците, които биха вложили най-умно 100-те хиляди, са тези, които реално нямат кой знае каква нужда от пари - Георги и Ивонне. Аз бих избрала Радо, за да развие спокойно бизнеса си.
Останалите ще ги изхарчат бързо и за пълни глупости.

# 47
  • София
Проксима, така е, но реално погледнато, аз засега не виждам кой е достоен да ги вземе...и те не са. Вероятността да ги пропилеят за зависимости е огромна, а и като образи не ги харесвам, за да бъдат удостоени с тази чест..Само Здравко инвестира в бизнеса си, тризначките и останалите ги профукаха за глупости...

# 48
  • Sunshine state
Добро утро, благодаря за новата тема.
Според мен русото не е най-подходящия цвят за Ванеса Simple Smile .

Това не е Ванеса със сигурност.

# 49
  • Варна
Знаем ли Владов Въргала за какво ги използва?
Този Вип брадър не съм го гледала и покрай Миглена Ангелова и Ирина, разбрах, че и той е бил там и е спечелил.

# 50
Във ВИП Брадър няма парична награда, само плакет. Май някои сезони имаше пари, но за благотворителност по избор на спечелилия.

# 51
Имаш карт бланш за следващата тема.
Дано щом си я оформиш ти, да са задоволени всички изисквания. Simple Smile
Изобщо не съм намеквал аз да я правя.
Скрит текст:
Но дадох примери с други хора, които оформят теми, и просто да видиш какво се казва старание, поне малко. Не отнема много време да центрираш текста, да си поиграеш с шрифтовете, да дадеш линкове към подкастове...  Анкета не се пуска "по-късно", а заедно с темата, за да има повече гласуващи.
Кому беше нужно това бързане да се пусне нова тема в неделя, при условие, че няма епизоди в неделя и понеделник? Човек може да отдели половин час и да се постарае за новата тема. Аз поддържам поне 6-7 теми и няма да поемам повече.  Просто ми е странно защо човек, който казва "не живея във форума" и няма време да прави тема, бърза да я публикува. Нелепо е да има тема за толкова гледано предаване без анкета. Това предаване е в Топ 3 в момента. За мен това е класически пример за мърлящина. Пък кой както иска да го възприема.

# 52
Влизаш и започваш да мрънкаш ,всеки си има задължения и отговорности,не се притеснявай ще гласуваш,гласът ти няма да остане нечут .
Много негативна енергия още от понеделник

# 53
Diziler, я се успокой малко, на никой не му дреме за заглавната страница.
Доколко ми е известно, оформянето на темите не е платена услуга и всеки се занимава в свободното си време, но ти щом имаш големи претенции, прави ги ти.
А това, че си се взел толкова насериозно в този анонимен форум е леко казано смешно. Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 13:15 от Rose Madder

# 54
Този Вип брадър не съм го гледала и покрай Миглена Ангелова и Ирина, разбрах, че и той е бил там и е спечелил.

Да, спомням си, че той спечели един сезон. Силно убедена съм, че имаше парична награда.

Доколкото знам от общи познати (не твърдя, че е 100% истина), човекът и до ден днешен се бори с алкохолната зависимост. Чувала съм, че е вложил и доста пари във филм, който така и не му е възвърнал разхода (не съм наясно дали въпросната използвана сума е точно от Вип Брадър).

# 55
@Rose Madder, споко, и на мен не ми плащат. Но когато се захвана с нещо, го правя.
Много негативна енергия още от понеделник
Чак пък "негативна енергия". Всеки има право да коментира и да констатира. В случая констатирам нещо, което е факт. Нещо, което е напълно вярно. Ако влизаш и в други теми от този раздел "телевизия", виждаш разликата, предполагам.
Както и да е. Хубав понеделник от мен.

# 56
  • somewhere over the rainbow
diziler, wtf? Никой на никого не е длъжен да пуска теми, еле па по определен начин. На който не му харесва, да заповяда да я пуска, вместо да дава акъли как да вършиш работа, за която не ти се плаща.
Успокой се, защо си тръгнал с рогата рано-рано...

# 57
Добро утро, благодаря за новата тема.
Според мен русото не е най-подходящия цвят за Ванеса Simple Smile .

Това не е Ванеса със сигурност.
Напротив, Ванеса си е. Просто снимката е стара, но си е от нейния ИГ профил. На мен също с кестенява ми харесва повече.

# 58

Да, спомням си, че той спечели един сезон. Силно убедена съм, че имаше парична награда.

Наградата му е плакет, няма парична награда, освен ако не е имало някаква договорка в договора.

# 59
  • Planet Earth 🌏
Ванеска е неузнаваема, от толкова филтъри на снимките е направо друг човек. 🤯

Общи условия

Активация на акаунт