BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 53 270
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Идея за анкета според мен е “Смятате ли, че Виктор е наистина влюбен?”

Колкото повече гледам, толкова повече се съмнявам. Такива грандомански тенденции, реве ако Теодора стане с левия крак от леглото, обяснява се. Фактът, че той продължава да бута за победа не ми лъха на инстински влюбен мъж. Според мен си върти стратегията, горкичкият влюбен Виктор и лошата Теодора, която не го обича. Дори да останат и двамата до края, разчита че ще се гласува за него. Нали тя е тази, която отказва да му пристане след целия рев и сополи.

# 31
Той нали очаква тя да си тръгне първа и да прави секс с гаджето си. Явно се мисли за финалист.

# 32
Не знам дали е пускано в миналата тема, но да го пусна и тук… “Специално послание от къщата на ББ”
https://youtu.be/MSvZcK8ZQfI?si=jQyEIwLZTMctG__E
Само че вграждайте линка (има опция за ембедване горе вдясно, последната иконка), така е удобно и прегледно за всички. Кликва се на плей без да се отваря нов прозорец. Ето така:

# 33
  • София
Аз като гледам Виктор и Теодора, и направо се задушавам. Въздух не ми стига. Толкова е обсебващ. А тя как търпи това нещо, не знам.

# 34
Ами следи си другите теми,където е по-отговорно отношението
Ще следя каквото си поискам. Това е свободен форум и всеки може да си изкаже мнението във всяка тема.
@Smileys какви теми правеше... ум да ти зайде. Жалко, че не пише вече във форума.

# 35
  • София /Абсурдистан
Има награда, как да няма, обявиха още в началото -100000лв и нова кола. Миналият сезон нямаше кола май, само парите.

# 36
А във ВИП сезоните често имаше само плакет. Защото участниците се водят "известни" и са поканени да участват, плащат хонорар на всеки. А в обикновения ББ... уж минават през кастинг. Е да, половината избрани са хора на шефа (Краси Ванков), ама поне има няколко души, които са минали и през кастинг.

# 37
Този Пламен снощи прочетох, че бил диджей. Той толкова дървен и скучен изглежда, че си нямам на идея какви купони прави.
Веселка верно голяма палавница. Но по този май не особено уважаван начин.
Викторчо е влюбен до уши, но е твърде емоционален и мозъчето му дава на късо. Бебката е по-умна и го държи хем настрани, хем да вкарва образ и цвят в екранния ѝ образ.
////
Скрит текст:
Още няма анкета в новата тема, това сериозно ли е? Анкетата се пуска заедно с темата. За пореден път мърляво отношение. А това е едно от най-гледаните предавания. Явно се бърза да се изсипе новата тема, без никаква подготовка. Тема се подготвя, анкета се мисли, оформя се визуално… малко старание, отнема време, но трябва да се прави. Това тук е абсолютно отбиване на номера. Погледнете темите на Игри на волята, Островът на стоте гривни, Диви и красиви ..: и сравнете с тази тук. Бързаме да пуснем нова тема още в неделя, без анкета, без подобрение във визията, без промяна, нищо….
Призовавам някой по-старателен да поеме темата от следващата седмица.
Laughing Айдеее, класната!
Що за размахване на пръст?!
Вие някаква дизайн полиция ли сте? JoyJoy
Тази тема си е забавна отвсякъде.

# 38
Пламен като толкова обича България и българите, що щѐ 31 години в извън България? Да си беше стоял тука.

# 39
Сега чувам,че мечтата на Атижа е да стане фолк певица в България.
За мечтата няма да коментирам ,само ще кажа ,че според мен това е мечта за едно 14-15 годишно момиче. Освен това мисля,че има данни ,за гласови незнам ,но на външен вид го докарва ,е Ланеца ще удари едно рамо и защо да не и стане продуцент. А и той да не иска,мисля че след формата ще има кандидати.

# 40
Да, и аз сега чух от видеото, че мечтата й да е фолкпевица. Да й имам мечтата... Само се излага. В студиото на НОВА са се посмяли явно.
Бебка вярно каза "стремглаво напред стъпка по стъпка", хахаха.

# 41
И за възпитанието от родителите си спомена нещо,ама като я гледам на какви прилича,незнам.

# 42
  • София
И на мен ми се видя странно, че няма награда, но на много места я имаше тази информация.
Щом има такава награда, предполагам, че гласят за победители Марио или Веска , за да си пооправят живота. Останалите имат по-големи възможности с които парадират-ланци, пластични операции, милионерчета и т.н.

# 43
Наградата би помогнала да си оправят живота хора, които могат да управляват пари.
И Марио, и Веселка, са личности, далеч от представата ми за правилна инвестиция.
Марио е много лабилен, много залитащ към всяко нещо, което не е имал на времето, с днешна цел бързо усвояема консумация. Той пие алкохол до  опиянение. Голяма част от инвестицията му ще бъде насочена към това. Още повече с този си мек характер веднага ще привлече дежурната компания за тази цел , да му помага в мероприятието, и до де се озърнал пак ще е в изходно положение.
Млад е, но не чух да споделя за мечти, за развитие в себе си, още повече той не е вторачен в марки или лукс, богат или беден той си е константа като усещане. Впрочем това е и положително качество, защото никога не би бил максималист, което може да бъде сериозна драма и вътрешно неудовлетворение за човек с различни от неговите разбирания. Марио има твърд собствен свят с божията подкрепа, но с личното му разбиране за нея.
Моето мнение, в случай, че ги получи е,  че  слава Богу те ще бъдат достатъчно бързо похарчени, преди да го превърнат в заклет алкохолик.
Веселка е много млада, много несериозна, бързо втурваща се в съмнителни екшъни и също ѝ нямам вяра, че би инвестирала парите по най-полезния начин за бъдещето си.
Но все пак бих предпочела един от тях за победител и да ги употребят така, както мислят, че това ще им донесе щастие.
Защото са си ги заслужили с присъствието си във формата.

# 44
Още няма анкета в новата тема, това сериозно ли е? Анкетата се пуска заедно с темата. За пореден път мърляво отношение. А това е едно от най-гледаните предавания. Явно се бърза да се изсипе новата тема, без никаква подготовка. Тема се подготвя, анкета се мисли, оформя се визуално… малко старание, отнема време, но трябва да се прави. Това тук е абсолютно отбиване на номера. Погледнете темите на Игри на волята, Островът на стоте гривни, Диви и красиви ..: и сравнете с тази тук. Бързаме да пуснем нова тема още в неделя, без анкета, без подобрение във визията, без промяна, нищо….
Призовавам някой по-старателен да поеме темата от следващата седмица.
Не всички живеем във форума.
Имаш карт бланш за следващата тема.
Дано щом си я оформиш ти, да са задоволени всички изисквания. Simple Smile

Анкетата ще бъде добавена по - късно.

Общи условия

Активация на акаунт