BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 54 411
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 75
  • Sunshine state
Абсолютно различен човек е тук, никога не бих предположила, че е тя. Иначе се бие в гърдите, че няма корекции, но явно има желание да има, че се преправя така. За пореден път ми олеква яко. Кифлее й се, ама плюе по кифлите. Laughing

# 76
По-хубава е с филтрите и кестенявата коса. Нещо не я харесвам аз. Нещо в нея ми е фалшиво.

# 77
  • гр.Пловдив
Нещо ми се струва тъжна Ванеска,че няма насочен конкретен мъжки интерес към нея както към Беба и Хатиджето напоследък....Гледа милата отстрани ,съветва ги,но й се иска да я притегли и нея някой ..

# 78
Отначало харесвах Ванеса и ми беше фаворит,но някак си започна да ми се струва много изкуствена като поведение .мисля,че е въпрос на време и корекции на външният вид да си направи все пак е още млада

# 79
Здравейте,
Рядко пиша в тази тема, защото не следя много формата, но не се сдържах след любовното фиаско.
Искам само да знам, какво мислите и дали има хора, които като мен останаха потресени от следното:
Теодора (Беба) напрекъснато му повтаряше не е тук мястото.
Само на мен ли това ми прозуча, като тука има камери, дала съм дума и не мога да я наруша, но навън незнам.
Ако не го харесва, защо го повтаряше това напрекъснато.
Виктор няма да го коментирам, харесвам мъжете да си показват чувствствата, но това момче направо предобри, абе направо си се изложи, малко мъжко достойнство да беше показал.
Но пак казвам, за мен тя си е най за бой.
Ако приемем, че този младеж наистина се е влюбил, как да  я разлюби и да се откаже, като тя в прав текст му казва, че в къщата не може да направи нищо, но видиш ли ти на друго място, не се знае.
Или момичето е с много беден речник или си остави вратичка.
П.С. Може би ще си върна думите малко назад, защото от това, което се коментираше, подозирам, че в един момент е станала по- рязка и май му е казала , че е смешен и се е държала агресивно.
Ше гледаме утре и ще видим.

# 80
Нещо ми се струва тъжна Ванеска,че няма насочен конкретен мъжки интерес към нея както към Беба и Хатиджето напоследък....Гледа милата отстрани ,съветва ги,но й се иска да я притегли и нея някой ..
То не е само тя, Атиджето и тя си каза, че Виктор е бил нейния тип мъж отначалото и го харесала, но впоследствие той си паднал по Теодора.

# 81
  • София
Участникът Радо защо не участва в нито една мисия, разговор, спор?

Визуално на мен ми е най-симпатичен от всички, но кой е той всъщност, никой не може да разбере за момента... Simple Smile

А момите, които си падат по Виктор, са от неговата порода. Джуки, силикон, татуировки, мускули, беден речник и тотално празноглавие. И от двата пола.

# 82
Освен всичко което изброи,забрави и тена на госпожицата.А относно момчетата-Спортисти са , голяма работа и двамата,ама аз не разбрах какъв е спорта.

# 83
  • Буркина Фасо
Освен всичко което изброи,забрави и тена на госпожицата.А относно момчетата-Спортисти са , голяма работа и двамата,ама аз не разбрах какъв е спорта.
нагон Smiley

# 84
Хораааа, казах си колко много са изписали, а то половината е за дизайн полиция 😂 Няма никакво значение, че нямаме лилави и оранжеви шрифтове и не са ни центрирани. 😂
Изненадана съм и аз от снимките на Ванеса… то нищо общо нямат с действителността. На мен тя ми е симпатична, визуално също е сладка.

# 85
Гледате ли лайфа… превърнали са ги в мравки Sleepy

# 86
“Къде е т’ва пиле да му скинем врата”. Не мога. Ивонне избива рибата. 😂

# 87
Пълен ужас! Теодора-Виктор-Ланеца и Петър са пълна трагедия! Обвиниха Веселка, че едва ли не е искала да удари Ивоне в главата с обувка, а тя изобщо не искаше това…
Браво на Радо-Пацо и Георги милионерчето за това, че защитиха това момиче, защото всички ѝ се нахвърлиха… това което гледах туку що беше ужасно

# 88
  • София
Все нейните килограми са им в устата. Ивоннето каза, че как Веселка е мравката, която търся. Тя е по-скоро за Коледа. Някаква такава простотия изтърси.

# 89
Все нейните килограми са им в устата. Ивоннето каза, че как Веселка е мравката, която търся. Тя е по-скоро за Коледа. Някаква такава простотия изтърси.

Точно това каза…
Думите и бяха “Това пиле е направо за Коледа”

Общи условия

Активация на акаунт