BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 793
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 810
Мислех, че мравешката мисия ще е по-кратка, както всички останали, но ББ е виден интригант и подстрекател, затова ще ги гледаме с дни... Трябва да му се кланят и да му слугуват на мравът-кралица, а им идва да го заплюят. Розовата колония на Атиджа, са привилегировани, че не е при тях.
И на мен ми беше забавен, имаше добри хуморески и неграмотни лафчета, но снощи прекали по всички направления- обиди, псувни, налита на бой, манипулативно ги излъга, преди това не се стараеше да изпълни мисията и постоянно ги глобяваха, защото няма акъл за пет стотинки и не може да запомни и да си наложи дадените му указания.

Аз например, може и да не съм прав, но все си мисля, че имат пълната свобода да си изберат за кралица някой различен от Гошо... ама ся тва са някакви мои наблюдения, мислех си че ще им трябват не повече от 5 минути да стигнат до това умозаключение но...... съдба Sunglasses

Сега отделно дали ББ ще позволи (нищо, че вече е позволил едно гласуване за кралица) ... но ПОНЕ НЕКА ОПИТАТ.
Баси толкова са спрели горките Simple Smile

# 811
Изключително много ме дразни как ромите веднага скачат "Дискриминация". Няма значение какъв човек е. Щом е циганин нямаш право да го номинираш, че ще го дискриминираш. Подкрепят като коне с капаци. Само да посегне някой на техния етнос. Никакви доводи не важат. Няма значение,  че е фалшив,  подмолен и дразнещ. Номиниран е само, щото е мургав  ..

# 812
Само на мен ли ми се струва ,че ланеца има малко гейско поведение

# 813
Не само на теб.
Забравих да отбележа, че най-много се смях с невъзможността им да запомнят 3 правила и да ги спазват, за всички се отнася. Никаква дисциплина, всеки си прави каквото иска.
Гош с монолога си пак ми беше забавен .

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 17:14 от *Амбър*

# 814
  • Буркина Фасо
Не само на теб.
Забравих да отбележа, че най-много се смях с невъзможността им да запомнят 3 правила и да ги спазват, за всички се отнася. Никаква дисциплина, всеки си прави каквото иска.
това са ВИП (боклуци), не е шега работа. толкова си могат Smiley

# 815
Изгледах най накрая. Нищо не казахте за първата част беше ми много забавно. Как им стоят костюмите, как се валят по земята от скука, как се дебнат за правилата. Много се смях с Марио и Весела как я награби и паднаха. 😁
Гош прекали, но смятам, че поведението му не е от етноса, а от доста женските си черти. Той не може да губи и определено е драма куин. Типично по женски се цупи, после злобно като свекърва нарежда клетви и отмъщава. На мен ми е забавен.
Блекота този път ми хареса как говори, горният етаж не е празен, но му липсват много други качества за да е симпатичен.
Вико направи калабалъка по-голям отлолкото беше, реве като магаре и подскача като петел.

# 816
Като хванат от гората

# 817
  • Варна
Брей, на Биг брадър са му ясни всички цигански номера и за него Ланеца е като отворена книга 😂 и го бута ли бута по нанадолнището сам да се закопае 😂😂

В този ред на мисли, предполагам, че няколко екипа психолози има, които са на денонощни смени и които си играят на кукли с участниците.

# 818
Батката да отива да се снима в турските сериали.
Език не му трябва - само ще рИве напоително , докато се обезсоли окончателно.
Пък там какви туркини има...

# 819
Чуеци, не знам за вас, но аз съм готова за довечера, раз’ираш ми ме? Шъ напраа кот ми ка’еш - убичам та, Big Bradare.

# 820

Тази вечер пак ще се рИве, съсипаха го тоз чуек 😭😭😭

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 19:56 от Catfish

# 821
  • София
Снимки на Виктор циркулиращи из Фейсбук:

# 822
  • Варна
Ах, каква е кукличка! Като изписан е! 😉😉😉

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 21:43 от missNoir

# 823
  • София
На късото промо Виктор пак реве, а Георги му се извинява. Или Теодора е номинирана или самият Виктор.

# 824

Общи условия

Активация на акаунт