BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 768
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 825
  • Варна
Георги ми е по-симпатичен от Петър, Виктор, Теодора.

# 826
Всъщност, Виктор е доста симпатичен с коса и по-къса, добре оформена брада… Не талибанската. Мазното излъчване отделно - това явно е желаният ефект на фирмата.

# 827
  • София
Атиджа преди корекциите

# 828
Преди дупето по точно. Устните са и напълнени.

# 829
Викторчо е момче с хубави черти, атлетичен. Малко нисък за моя вкус и със сини очи, но е симпатяжко. Това не отменя инфантилния му характер и безобразната лабилност и полярност. От тандема с Бебка, той е по-красивия, но по-откАчения.
//
Чакам с нетърпение Ивоне да я извадят от кожата ѝ.
Тя е може би най-интелигентния участник и до мемомента успява да държи контрола. Любопитна съм дали може да издържи докрая и кое би я извадило от релси.
//
Смятам също, че и Марио ще го добута до финал.

# 830
  • София
Преди дупето по точно. Устните са и напълнени.
Да, преди задната пластика 🤓 Въпреки,,че пак не е много малко, тя е решила да го удвои..

# 831
А, демек, тя си е била трътлеста и преди. Решила да дооформи.
Ужасна визия има това момиче, но изглежда добричка и мила.

# 832
Тъкмо сега като го плесне сутрин мъжът и на излизане, вечер като се върне - още да се тресе Joy

# 833
А, демек, тя си е била трътлеста и преди. Решила да дооформи.
Ужасна визия има това момиче, но изглежда добричка и мила.
Защо трътлеста? Аз пък смятам, че е имала хубаво дупе. Съвсем нормално - нито слабо, нито пълно, нито увиснало. Защо в последствие е решила да го направи сякаш са я минали с чука за пържоли… Само тя си знае.

# 834
Снимки на Виктор циркулиращи из Фейсбук:

Малко на Ричи Липовона го докарва. В тези среди и мъжете, и жените са като клонинги.

# 835
Георги ми е по-симпатичен от Петър, Виктор, Теодора.
И на мен. Даже мога и други да изредя.
Мисля, че Тесла най-добре усети причината за грандиозното му избухване. Сигурно си е отдъхнал, като е разбрал, че "приятелката" му Ивоне ще номинира. Отде да знае, че тя не за пръв път си го е нацелила. Обидно му стана и че го изкара неспособен да играе игрите. Човекът образ гради и тя го подведе, че му е приятелка, а после иска да го гони и го плюе. Нормално да е афектиран. И пак щеше да се удържи и овладее, но и тя не спря да намила и се оправдава. Така си решила и точка, какво се обясняваш, та и другите да пригласят.
И един само Марио показа собствена позиция - отиде при низвергнатия. Не, че беше оценен, Георги така високомерно го питаше схванал ли е мисията му. Има се за по-умен, затова си привика Теодора 😂.
Леле, а как ги изпързаля всичките и с какъв хитър поглед посрещна Теодора! Ужасен манипулатор - подличък, хлъзгав, без задръжки... Играч.

# 836
Хубаво тяло има, но е нисичък, да.

# 837
И на мен. Даже мога и други да изредя.
Мисля, че Тесла най-добре усети причината за грандиозното му избухване. Сигурно си е отдъхнал, като е разбрал, че "приятелката" му Ивоне ще номинира. Отде да знае, че тя не за пръв път си го е нацелила. Обидно му стана и че го изкара неспособен да играе игрите. Човекът образ гради и тя го подведе, че му е приятелка, а после иска да го гони и го плюе. Нормално да е афектиран.
В никакъв случай не е нормално да нарича някого “мръсна нимфоманка”, “боклук”, да казва “ще ѝ съсипя живота, кълна се в децата си”, да я кълне, и т.н. За мен той се показа като един изключително долен и мръсен човек. Да си ходи.

# 838
  • София /Абсурдистан
Е нали не очаквате от Гошо да е поне доцент.

# 839
Ето тва е Ванеса с тъмна коса, без фейсап Laughing

Общи условия

Активация на акаунт