BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 768
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 840
И на мен. Даже мога и други да изредя.
Мисля, че Тесла най-добре усети причината за грандиозното му избухване. Сигурно си е отдъхнал, като е разбрал, че "приятелката" му Ивоне ще номинира. Отде да знае, че тя не за пръв път си го е нацелила. Обидно му стана и че го изкара неспособен да играе игрите. Човекът образ гради и тя го подведе, че му е приятелка, а после иска да го гони и го плюе. Нормално да е афектиран.
В никакъв случай не е нормално да нарича някого “мръсна нимфоманка”, “боклук”, да казва “ще ѝ съсипя живота, кълна се в децата си”, да я кълне, и т.н. За мен той се показа като един изключително долен и мръсен човек. Да си ходи.
Съгласна, изобщо не е нормално, грозно е, но пък колко колоритно, къде ще ги чуеш такива, че и изречени с толкова пасторски тон😂?

# 841
  • София /Абсурдистан
Има такива много емоционални хора - и мъже, и жени, никой не е виновен за това, така ги е създала природата.

# 842
  • София
Има такива много емоционални хора - и мъже, и жени, никой не е виновен за това, така ги е създала природата.

Моля ви, аз съм много емоционална. Не си кълна колегите, когато ме изнервят.

# 843
Георги ми е по-симпатичен от Петър, Виктор, Теодора.
И на мен.
С такава база за сравнение - нормално. В царството на слепите едноокият е цар Stuck Out Tongue Winking Eye Не изключвам обаче възможността съвсем скоро да ви убеди, че не е нищо по-различно

# 844
Чуеци, не знам за вас, но аз съм готова за довечера, раз’ираш ми ме? Шъ напраа кот ми ка’еш - убичам та, Big Bradare.
Глей да не ревнеш, ама некой надежди да тее давал, а? Joy

# 845
Георги ми е по-симпатичен от Петър, Виктор, Теодора.
И на мен.
С такава база за сравнение - нормално. В царството на слепите едноокият е цар Stuck Out Tongue Winking Eye Не изключвам обаче възможността съвсем скоро да ви убеди, че не е нищо по-различно
По-колоритен е, другите са и скучни.

# 846
Ибахти чуек, много лесна измъкванка е това "ми щото е играч" Simple Smile ще взема да го използвам в реалния живот

- Извинете господине, прередихте ни, опашката започва от там
- Ма тва е шот съм играч ма, аз съм тарикат, ся ше ви паднат маските, вишти са кви сти мишки, ривети за нищо, гладни

Мерси съм Laughing

# 847
Не знам, ама аз съм много крайна в решенията си, разбирате ли ме? Решавам, че ще гледам тази вечер Биг Брадър ако почне на време. Моята дума е закон! Вие не знаете аз каква съм в живота, взимам крайни решения. Окей?SmileSmile

# 848
Хубаво тяло има, но е нисичък, да.

Пропорциите на тялото са несъразмерни. Малко къси крака. Мислех, че проблемът е в моя телевизор, но щом и други са го забелязали, значи ТВ не ме е подвел.

# 849
От Георги ЛанецО точно това се очаква – не съм учудена от говоренето му.
Интересно ми е да виждам физиономиите на другите и как реагират.
То всъщност това е точно социалният експеримент.
Слагаш едни различни хора в изкуствена среда и ги провокираш. И гледаш реакциите.

# 850
Не знам, ама аз съм много крайна в решенията си, разбирате ли ме? Решавам, че ще гледам тази вечер Биг Брадър ако почне на време. Моята дума е закон! Вие не знаете аз каква съм в живота, взимам крайни решения. Окей?SmileSmile

дубре окей, ко исаш да ти кажа Simple Smile

# 851

дубре окей, ко исаш да ти кажа Simple Smile

Саму тва щи кажа

# 852
# 853
😂😂😂 Ми бургазлийки, чуек, са големи късметлийки с такива Мъже

# 854
https://www.facebook.com/share/v/14mxJNDFdM/?mibextid=WC7FNe

Ужас, това момиче какво си причинява…

Общи условия

Активация на акаунт