BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 739
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 855
Бормашина бил, по-скоро заек, който след интимен акт ще плаче като момиченце. Смотльо. JoyJoyJoy

# 856
Голяма подигравка с Атиджа… не знам защо имам усещането, че има много ниско самочувствие и оценка за себе си. Който я погледне малко по така и веднага започва да се радва като малко дете и да мисли, че е влюбен в нея. Явно силно иска да си намери своя човек и да бъде обичана, обаче да смята, че това ще стане в такава игра, е пълна щуротия…

# 857
Маманенаситна , ако не е в роля ( а и навън постоянно е такава), то шапка и свалям.
Но един вътрешен глас ми нашепва, че това е един нежен Лепнсио, готов да извади камшика. Точно когато не очакваш.
Писах и преди - по осъзната е от всичките заедно.
Включително многоговоренето и нищонеказването, подплатено с недомлъвки.
Вълчица в овча кожа.
Ако бъркам - значи е Майка Тереза ll.

# 858
На Теда думата тежи, колкото моята като кажа, че ще мина на диета от понеделник.
Гледам от вчера "Ти си най-достойният да спечелиш". Чуйекът се хили като зелка "За теб ще го спечеля, ра'ираш ли".

Биг брадъре, защо с Дерби и чай Виктория?

# 859
Чуеци, не знам за вас, но аз съм готова за довечера, раз’ираш ми ме? Шъ напраа кот ми ка’еш - убичам та, Big Bradare.
Глей да не ревнеш, ама некой надежди да тее давал, а? Joy
Ти смешник ли ма нарече?! Няма съ уткажа от теп, мой’та дума е закон, раз’ираш ли ма?

# 860
Маманенаситна , ако не е в роля ( а и навън постоянно е такава), то шапка и свалям.
Но един вътрешен глас ми нашепва, че това е един нежен Лепнсио, готов да извади камшика. Точно когато не очакваш.
Писах и преди - по осъзната е от всичките заедно.
Включително многоговоренето и нищонеказването, подплатено с недомлъвки.
Вълчица в овча кожа.
Ако бъркам - значи е Майка Тереза ll.
От ден първи ми е най-неприятният в къщата, прикрит интригант, хитър, подмолен, неискрен..

# 861
  • Варна
Ето тва е Ванеса с тъмна коса, без фейсап Laughing

Как е наддала ушото? Крюкарка 🤣

Виктор е късокрак и кривокрак, като някво макси джудже е, мерси.

# 862
От боята ще да е Stuck Out Tongue Winking Eye При все популацията, подобен поглед отвътре може би изглежда екзотично на екрана. А иначе - надали ще бие буля Варлаамица или Салямсъзка, примерно

# 863
От боята ще да е Stuck Out Tongue Winking Eye При все популацията, подобен поглед отвътре може би изглежда екзотично на екрана. А иначе - надали ще бие буля Варлаамица или Салямсъзка, примерно
Ха ха, къде отиде ти! Беден му е речникът да се състезава с тях. 🤣

# 864
  • SF
Георги е с по-богат речник и по-колоритен изказ от Теодора, Виктор и Петър, взети заедно. Бързо му тече мисълта и добре ги нарежда, за разлика от онези двамата, които си мънкат и нищо не могат да си кажат. Теодора даже не успя да каже на Виктор, че си има гадже, така че той и някой друг да я разбере.

# 865
Колко безнадеждно отчаяна и с ниска самооценка трябва да е Атижа, за да се радва на вниманието на Блекота.. Отврааат, каква нелепа свалка 🤮🤮🤮

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 23:29 от Catfish

# 866
Високооктанов криндж наблюдаваме

# 867
Баси "агресатора"

# 868
  • София
Агресатор😆...вика Гош вожда-мрав-индианец

# 869
Хора, това Теодора ли е????

Общи условия

Активация на акаунт