BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 718
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 335
Съквартирантите са очевидно хора без обща култура. Ивоне не се включи.
А учудващо Викчо обясни много добре "метафора". Има палче от мен за това.
//
Коментиращите са еклектика.

# 1 336
Липсва ми Миглена Ангелова… с тези коментатори си умираш от скука.

# 1 337
  • София
Веска да вземе да махне това бюстие..къде с него, там и без него...
Това ли е боди позитив,  да се мандахерцаш по г*з и по сиси?? Ами не съм боди позитив... Това е грозна картинка...

# 1 338
Уж са ги събирали да са различни образи, за да има сблъсъци на идеи и характери, но засега всички са ми точно от един определен тип хора - патриоти на маса, любители на чалгата, неграмотни до крайност... Дано не е представителна извадка на обществото, защото това ще значи, че за тая държва няма бъдеще. Все си мисля, че има и друг тип българи, но вече ме е съвсем страх да излизам от балона си, да не би всички извън него да са такива като тия в къщата😬

# 1 339
Не мога да повярвам! Разбирам да са хора без образование, но доста от съквартирантите казаха, че са учили право, психология и т.н.

Това са често срещани термини в литературата и политически текстове.

Абсолютно съгласна съм — това са термини, които най-малкото се употребяват и в гимназиален етап на обучение, няма нищо сложно в тях. Ванеса наистина ме разочарова също, очаквах повече. Пълен срам.

# 1 340
Ивонне си замълча, дали нищо не знае, очаквах повече от нея.

# 1 341
И от коментаторКИТЕ няма да чуем нищо интелигентно до края на вечерта, подозирам.
Златка Райкова не съм я засичала из ТВто от мееесеци.....защо трябваше да се показва тази вечер, и да заема мястото на някой с по-богат речник, най-малкото.

# 1 342
  • SF
Уж са ги събирали да са различни образи, за да има сблъсъци на идеи и характери, но засега всички са ми точно от един определен тип хора - патриоти на маса, любители на чалгата, неграмотни до крайност... Дано не е представителна извадка на обществото, защото това ще значи, че за тая държва няма бъдеще. Все си мисля, че има и друг тип българи, но вече ме е съвсем страх да излизам от балона си, да не би всички извън него да са такива като тия в къщата😬

Има, но те не са отишли на кастинг.
Мини през обедната почивка на един кол център или университет и задай на пушещите отвън същите въпроси - за валутен борд, за българския лев, за патриотизма и национализма и ела да споделиш тук резултатите.
Ивоне също е много куха.

# 1 343
  • София
Защо гледаме за Георги сега при условие, че не е на номинации?

# 1 344
  • SF
Тези неща вече ги гледахме. Защо ги повтарят?

# 1 345
  • София
Георги уважавал и се отнасял към Ивоне като към майка. То вярно, че в махалата майките са с 10-12 години по-възрастни от децата, обаче въпросът е, че в момента не е в собствения си хабитат.

# 1 346
Оф, като започне с това, че бил циганин и затова го номинирали… има си много свестни хора и сред тях, това, че той не е читав не значи, че някой го дискриминира на расова основа.

Само не разбрах аз как е направил преврата и е излязла Ивонне на номинации.

# 1 347
  • София
Тези неща вече ги гледахме. Защо ги повтарят?

Някои неща не са ни показвали, дадоха 30 секунди, които не бяха показали 😃

# 1 348
Защо гледаме пак "лошия" Георги, да изпъкне златната ИвоННННе ли? Запълниха половин час с претоплени манджи

# 1 349
  • София
Гледам с малко закъснение. Сега свършиха с думите и съм в шок!!! Как е възможно!

Общи условия

Активация на акаунт