BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 4 - 28.10. - 03.11.)

• 52 460
  • 1 658
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Мъж под чехъл... само му суфлира 🤣🤣🤣

# 1 381
Добре де от къде е ясно, че Теодора ще си отиде, за да иска да я спасява…

ББ каза АКО е последна на вота и си тръгва, да си тръгне вместо нея

# 1 382
Олеле, Викчо- Батката какъв псевдо- мъжага е.
Пфу, пълен льольо и мекушав женчо.
Аз съм ако съм на Теди, да съм си плюла на петите отдавна, не бих могла да го изтърпя това чудо безподобно.
Много елементарни познания имат тези хора, популизъм да не знаят.
Не знам защо Ланеца е толкова мразен, аз искам шоу, а той ме забавлява. Има си една циганска харизма, да, не е надраснал етноса си, но никой не е и очаквал това от него.
Прави много повече шоу от Радо, Гого, Пламен взети заедно.
Дано Гого Кроацията изхвърчи, допринася за предаването, колкото един фикус.

# 1 383
Знаех си, че Виктор не е влюбен. Стратег голям.
И аз така си мисля, още от самото начало. Нещастно влюбеният мъж стига далеч, видяхме го с Миро.

# 1 384
Пф, започнаха моментите с Петър, направо да си изключа телевизора

# 1 385
Обаче Георги правилно каза за Петър - нито визия има, нито нищо Joy

# 1 386
Така , ама и Жорето не е мистър свят Joy

# 1 387
  • София
Знаех си, че Виктор не е влюбен. Стратег голям.
И аз така си мисля, още от самото начало. Нещастно влюбеният мъж стига далеч, видяхме го с Миро.

Точно. Миро поне рева за съпругата си, Виктор за жена, с която никога не е бил.

# 1 388
  • Сф
Златка не е просто момиче като повечето днешни кифли, не се заблуждавайте. Имам близки, които я познават още от идването и в Сф. Много си е оправна даже и ня живо по- красива. Обаче нещо е пипала.. Много земна и нормална и възпитана,  а можеше да изтрещи с тоя външен вид.

# 1 389
Тази вечер ми е скучно. Нито коментаторите казват нещо интересно, нито водещите, нито показват нещо от къщата,  което не сме виждали вече.

# 1 390
Аз гласувах поне пет пъти за Гого. Надявам се Беба или Енигмата да си ходят

# 1 391
Не търся логика в мисии, поведения и пр. За мен този Биг Брадър е тъпо режисиран.

Но не мога да спра да гледам зурлата на Беба и г*зището на Атижа. Това не е  човешко...

# 1 392
  • Бургас
Много реве този Виктор, еми не ми е хич мъжко, колкото и да се ежи че е мъжага - не е! Все вири глава и се надува като пуяк, но само толкова....

# 1 393
Защо не канят по-добри анализатори за коментатори? Така е все едно слушам как си говорят със съседките пред блока.

# 1 394
Точно. Миро поне рева за съпругата си, Виктор за жена, с която никога не е бил.
Няма особено значение - пак предизвиква съжаление, което пък му носи гласове. И ако в крайна сметка целият този резил му донесе и 100 хилки, които да си харчи в чисто нов автомобил… За него си струва.

Но пък може и да си е такъв. Лабилен и обсебващ. Не съм сигурна. На моменти ми се струва, че е прекалено елементарен, че да се сети за такава схема. Но от време на време показва наченки на разсъдък.

Общи условия

Активация на акаунт