Какви са вашите мании и пристрастявания и как ги борите?

• 6 058
  • 107
  •   1
Отговори
# 90
  • IC 1101,Abell 2029
Аз съм пристрастен към... една част от женското тяло и... трудно се боря с това 🙂
А именно?
Най-вероятно е дупето...аз например съм с афинитет към стегнати и неголеми...но и през ум не ми минава да се боря с това

# 91
  • София
Много обичам да си купувам рокли и бански костюми, също и туники, ризи, кимона за плаж.

# 92
Също имам тефтери в които не пиша Grinning и съм се питала защо си купувам още един, като вкъщи има три неизползвани. Не мога да си го обясня, но съм чувала същото от много хора.

И аз съм така. Не мога да устоя при вида на хубав тефтер. Вкъщи винаги има поне 4-5 неизползвани. И мъжа ми е така, и децата. Ползваме много, но и купуваме много. А комбинацията тефтер и химикалка или писалка в един цвят направо ме разтапя Simple Smile Наскоро си взех един разкошен комплект в маслено зелено. С него ще стартирам 2025 Simple Smile

# 93
Пристрастена съм към цигарите, кафето, шоколада, книгите и шопинга... не се боря. Какво ще правя с толкова свободно време, ако ги няма 😀

# 94
  • По света и у нас
Като каза шоколад… от 2 седмици се “любя” с 3 кг шоколад и бонбонки с ликьор. Направо не смея да се кача на кантара.
Но по дяволите обожавам марципан…

# 95
  • Пловдив
Но по дяволите обожавам марципан…
Но млъкни сърце! Че ще падна в бой....

# 96
Защо откривам тази тема сега чак!
//
Нямам много мании.
КАфе
Парфюми
Бивш
Бг-мама
Вино
И тефтери/бележници всякакви размери

# 97
//
Нямам много мании.
КАфе
Парфюми
Бивш
Бг-мама
Вино
А, така! Мислех, че само аз имам към бг мама! Всеки удобен момент ровя тук.. ужас.. преди бях в сподели сега тук😃

# 98
//
Нямам много мании.
КАфе
Парфюми
Бивш
Бг-мама
Вино

BasilA,
как си изпуснала страстта към химикалките? Тефтер без химикалка .. не може 🙂

# 99
Пристрастявания имам може би към шоколада и плодовете ( колкото и странно да звучи ). И към чехли..

Иначе мании.., към реда. Или може би е обсесивно разтройство. Изпитвам нуждата постоянно да пипам или пренареждам разни неща. Или просто да правя неща от ежедневието по точно определен начин. Добре, че го правя докато няма никой около мен, защото е жалка картинка. Боря се с това, но ефекта е минимален. Физическата активност помага най-много. Просто да се вглъбиш в дадено нещо и да се изключиш. Както наскоро чух да казва един симпатяга от едно риалити: "Ако не искаш да имаш зает ум, трябва да имаш заети ръце", или нещо подобно.
Говоря си сам също така. Което само по себе си не е чак такъв проблем освен ако не изпитваш нуждата да си повториш нещо точно 3 пъти, или да завършиш с определена фраза. И още доста мании които произтичат от горепосочените две, но вече споделих твърде много от краткия ми, но тъй пъстър живот. Надявам се да не ви подтискам.

# 100
Мания, която осъзнах наскоро. Стайни цветя. Винаги съм гледала и имала, но сега осъзнах, че не е нормално. Когато видя нещо, което нямам го купувам. За празници всички ми купуват (и искрено ме радват). И съм се заринала със саксии. Нямам къде да ги сложа.
Цъфтящите са ми най-голямата мания. Притрепервам като видя цвят орхидея, която нямам. Мисля 3-4 години за една бугенвилея, която съм видяла, а нямам. Не мога да я намеря. И в Гърция обикалях.

Разконспирирала съм си травмата. В началните класове г-жата искаше всеки да донесе чепка цвете и да садим. Казах и, че нямам, майка ми не гледа вкъщи. Тя беше толкова учудена, как нямаме нито едно стайно цвете. Донесе ми от тях. Донесе ми и да си засадя вкъщи. Това ми беше първото растение. Започнах да си взимам чепки от всички.

# 101
Мания, която осъзнах наскоро. Стайни цветя. Винаги съм гледала и имала, но сега осъзнах, че не е нормално. Когато видя нещо, което нямам го купувам. За празници всички ми купуват (и искрено ме радват). И съм се заринала със саксии. Нямам къде да ги сложа.
Цъфтящите са ми най-голямата мания. Притрепервам като видя цвят орхидея, която нямам. Мисля 3-4 години за една бугенвилея, която съм видяла, а нямам. Не мога да я намеря. И в Гърция обикалях.

Разконспирирала съм си травмата. В началните класове г-жата искаше всеки да донесе чепка цвете и да садим. Казах и, че нямам, майка ми не гледа вкъщи. Тя беше толкова учудена, как нямаме нито едно стайно цвете. Донесе ми от тях. Донесе ми и да си засадя вкъщи. Това ми беше първото растение. Започнах да си взимам чепки от всички.

Може да за занесеш на някоя учителка на първи клас чепка цвете - на някой празник или на последния учебен ден и да наблюдаваш дали "травмата" ще си иде с мир. 🙂

Цветята са хубава страст. И майка ми имаше като твоята по саксии с цветя. И точно по чепки.. да си захване цвете, да посади после в саксия, после да го премести в по голяма саксия..

# 102
Сорча, и аз имам същата мания. Рязко се отприщи преди десетина години, преди това не беше така. Не знам защо се появи, като дете и баба ми и майка ми гледаха цветя, но аз никога не съм имала особен интерес.
Ограничих се напоследък, защото просто мястото вкъщи свърши, ама наистина свърши Grinning а пустите цветя ги купуваш малки, но после порастват.

# 103
Проблемът ми си е сериозен(до сега не съм го смятала за такъв). Говоря за много саксии. Имам по земята напъхани от страната на прозорците. Нямат ред вече, нямам място. Цветята са уют. Но вече е грозно - някакъв храсталак навсякъде, имам големи дървета - апартаментът става усоен от тях. Заради липса на място съм зачислила няколко и в на сина ми стаята. Мрънка, амаааа...
Осъзнах, че не харесвам всички. Харесвам по-красивите, цъфтящите... Другите - не. Но ми е трудно да се разделя с тях. Решихме с мъжа ми, че ще подаря тези, които не харесвам (точно на учителки в училището на сина ми, за кабинетите им, ако ги искат).
На следващият ден след това решение, влачехме пак една орхидея, защото нямам такъв цвят. Издразних се на себе си - махам едни, нося други.

# 104
  • Пловдив
Ама тъкмо, като разкараш грозните ще имаш място за още от хубавите.

Общи условия

Активация на акаунт