Какви са вашите мании и пристрастявания и как ги борите?

• 6 042
  • 107
  •   1
Отговори
# 105
Не гледам никакви цветя в апартамента. Само люти чушки и босилек☺️ Едно време майка ми имаше всякакви саксии и се чудеше къде да го натиква... Еми няма нужда.

# 106
За мен пък въпросът е готин.
Моите пет са:
Парфюми
Козметика за коса
Шоколад
Книги
Сериали
Не ги боря никак. Но шоколада в момента е изцяло спрян, а купуването на парфюми намалих значително, заради много неуспешни покупки.
Имам и още-кафе, чипс, пътувания, панделки(обичам ги по дрехи и навсякъде), грижи за косата също ми е особена мания.
Аз маниите си ги обичам.
Обичам и да пазарувам, особено такива по-парти рокли.😂

# 107
Хах, аз от изброените нямам, освен може би бг мама Grinning но се включвам към дамите с мания по тефтери! Не мога да спра да трупам, особено като видя някой на промоция - скечбуци, големи, малки, а даже вече не рисувам 😅

Другото са арт материали - моливи, писалки, гел химикали, тулове за рязане, стикери, дори хартия за опаковане. Прежда, вече мога да включа и платове, чак ме е срам. Миналата седмица ММ ме заведе в Теди - има всякакви боклучки, само пари и място да имаш Grinning

Другото, което ми е мания са детски книжки, библиотеката на децата е зарината и за 2025 съм си казала, че ще се огранича, защото няма място. За мен някак спрях да си купувам и разчитам на киндъла, но за децата не мога да се спра Frowning1

Като цяло да си имаш хоби, различно от гледане на телевизия е много скъпо удоволствие 😅

Общи условия

Активация на акаунт