💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 807
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 170
Значи да ви кажа, след ИВ, епизода на Биг Брадър сега много ме забавлява.
Имаха седмична мисия, разделени на две групи и загубилата група трябва да не яде и да не пуши цигари 24  часа. Ореваха света, още вечерта се почна мрънкането, Кралев е цвете пред тях 😂😂😂😂
А сега един е в "затвора" - сложили му една клетка в двора, едно столче от Икеа да си седи и сега върти интриги от тоя затвор 🤣 Сравнявам ги с локациите на ИВ и рева от смях 🤪

# 1 171
Продукцията не прощава и не забравя. Специално нагласена битка за Павката, сигурно на изолатора са сложили даже табелка с името му още преди битките. Странно беше това с количките, сякаш тази на Павел беше специално законтрена. Не съм виждала досега мъж/жена толкова да не може да си изтегли тежестите за цяла игра. Искам да видя ако бяха разменили Павел и Стан дали пък Стан нямаше да се затрудни.
Не случи на приятели/коалиционни партньори Павката, прекалено е наивен. При първата заплаха Гешев се обърна срещу него, а днес видяхме, че Микяй се грижи само за себе си. Водеше го с няколко обиколки и как пък не спря за малко да го подкрепи. Че и със змията Стан ще се коалира. Тъжна история…
От оставащите в играта подкрепям Мартин и Добрин- много ми хареса как Добрин защитаваше Крамарска пред Стан.

# 1 172
  • софия
И какво сега.....
Който остане последен си отива в къщи- разправя Димо.
Демек в изолатора няма да са само двама.
Пак ще са си племе.... поне от трима.....

Изглежда ужасно, ама пък ми се възбуди и на мен мижава надежда за Митко.
Хахаа, а дали ще ги питат блатниците - "искате ли в изолатора".  А те и двамата - "Ами, не, мерси" JoyJoyJoy

Казаха ли, че няма да имат храна там?

# 1 173
  • Някъде в Матрицата
Паци, ще си зашиеш ли дупките на тениската? 🤣🤣🤣

# 1 174
  • На Изток от Рая
Не виждам как Павел ще победи бъдещите си противници и ще издържи там месец и половина. Освен, ако при всяка победа не му дават някаква награда както беше в 3-ти сезон. Но при силова битка е обречен, дори и с/у жена, защото като нищо ще му метнат една жилетка.

# 1 175
На изолатора ще е само 1 човек, затова е изолатор. Ако изпратят блатните там, Павел ще трябва да се бие с тях. Който спечели, остава в изолатора. Трудно ми е да го разбера Павел, защо си рискува здравето, само за да е в играта, при все, че си знае възможностите?

# 1 176
Лекари няма ли? Това е нечовешко без слънце и без храна да изкараш месец някъде

# 1 177
# 1 178
Аз не вярвам на тия глупости нямало как да ги осъдят. Дрън че пляс! Едно две медицински да си извадят, ако може повече още по-добре групово и няма "по тяхно желание" искали! Просто виждам как след още макс 1 сезон и приключват тия извращения. Един ще се контузи фатално и до там. Много изнагляха, много се оядоха и все не им стига. Обаче краят е много близо. На никой не му се гледа концлагер на живо. Скапана жалка продукция! Не виждате ли как възрастовия диапазон всяка година е все по-нисък 20-25 макс. Що ли? Застраховат се, но застраховки без да дадеш няма да стане. Пожелавам на продукцията най-голямото и бързо падение в телевизионния ефир!

# 1 179
  • София
Сега като се поуталожиха малко страстите от безумно-равностойната тройна елиминационна битка в която участниците бяха по-близко един до друг от пътуващите в Токийското метро в час пик, предлагам да завършим с положителна нотка: просто си представете за момент Мис Попиленко и Вики в този изолатор JoyJoyJoy

# 1 180
Тя Викторията ще се събере ли вътре? Нали било тясно Joy

# 1 181
Аз не вярвам на тия глупости нямало как да ги осъдят. Дрън че пляс! Едно две медицински да си извадят, ако може повече още по-добре групово и няма "по тяхно желание" искали! Просто виждам как след още макс 1 сезон и приключват тия извращения. Един ще се контузи фатално и до там. Много изнагляха, много се оядоха и все не им стига. Обаче краят е много близо. На никой не му се гледа концлагер на живо. Скапана жалка продукция! Не виждате ли как възрастовия диапазон всяка година е все по-нисък 20-25 макс. Що ли? Застраховат се, но застраховки без да дадеш няма да стане. Пожелавам на продукцията най-голямото и бързо падение в телевизионния ефир!

+1

Освиенцим втора част. Само дето не ги измъчват и горят живи

# 1 182
  • София
Какво изобщо прави Анита във формата? Не знам от кога гледах епизода, този с дърпането на вагонетката... На Анжи ѝ течеше кръв от ръцете, виждаха се раните и не каза и дума, пък на Анита ѝ се протрили ръцете и виеше. Насред цялата тая пародия, се възмути как може да я изберат за втори пореден път?! Тя Радо отрази ли го, че излиза постоянно?

# 1 183
Моля оценете епизод 43 петък

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с
повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.

# 1 184
Павел ми е много симпатичен - ведър, оптимистичен, с чудесно чувството за хумор.
Не се взема прекалено насериозно и винаги е позитивен, дори и към ГешеФ 🙁
Абе класически Стрелец 😃

Като рапър не ми беше от любимците, но аз не съм фен на този жанр. А и прекалените му татуировки ми бодат очите!

Но, сега стискам палци за него. Дано да оживее в нечовешките условия, в които го набута Продукцията!

Общи условия

Активация на акаунт