💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 734
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 185
Не случайно съм си избрала Гризлито за фаворит при мъжете. 😃 Много добре си играе играта според мен, и не само на терен. Още като видя, че Анитка пристигна с положителен вот и му стана ясно какво е намислила продукцията, веднага смени тактиката. 😁 И няма "криш миш" при него, " право куме у очи" са му диалозите. Че и пъзелджия излезе, трета битка в която печели с пъзел. Ми то освен блатните май , май най - добре той се е представял до тук на пъзели. А и е много мислещ по терен , знае как да си разпредели силите и къде са му слабостите не се хвърля като "изоглавен", а после да е целият в травми и в лепенки. Ох представям си го и наяден.😁
Ама Димо  твърдо е решил да му промени прякора от началото на сезона. Българската кафява мечка -се изцепи днес.🤣 Не харесва изглежда породата гризли .А пък и сигурно се е подготвил с хавлийка или ризка и да не остава "зян". Ама пък току виж с толкова опити и до края е успял.😉

Като видях втората битка и ми стана ясно защо Гешев прибра паричките на Павката. Очеизвадно сготвиха Павката и Очеизвадно битка като за Стан. Амаа ако Стан ,освен 100те гроша които се полагат на елиминационна ,забере и тези на Павел то на онези двамката гущероподобни при червенки ще им се  изпречи камъче по "светлия път към успеха". Аааа  продукцията " хич" не обича това.

Ужасна битка , Микито колкото гумата, а Павката наполовина. По едно време си помислих ,че играта ще свърши , а Павката още ще дърпа на първи курс  гумата . И то горе- долЕ така и се оказа. Грозна, адски грозна гледка са винаги отмъщенията на продукцията. Оххх как исках Павката да последва светлият пример на Ники  Майонезата и да се "опне" на тревата да я догледа. Щях да си го снимам това и да си го сложа в рамка.

Иначе Браво на капитан Стан неговата игра, ама добре си я изигра. Браво и на Микяйчето зверски се бори. 👍

А за Изолатора изобщо не ми се коментира. Всяка година си мисля ,че продуцентчетата удрят дъното, а то още и още имало...Марианската падина "ряпа да яде". И как ми се искаше да им тегле една тънка и дълга Павката и да си хване пътя, ама пък се радвам че още време ще има да слушам синхроните му. Със сигурност е увлекателен разказвач, аз по- добри синхрони за всичките шест сезона не съм чувала.

# 1 186
Ето с това мнение съм съгласна на 100℅

"А за Изолатора изобщо не ми се коментира. Всяка година си мисля ,че продуцентчетата удрят дъното, а то още и още имало...Марианската падина "ряпа да яде". И как ми се искаше да им тегле една тънка и дълга Павката и да си хване пътя, ама пък се радвам че още време ще има да слушам синхроните му. Със сигурност е увлекателен разказвач, аз по- добри синхрони за всичките шест сезона не съм чувала."

# 1 187
Павел ми е мазен популист, досаден ми е вече. Това с изолатора е пълна глупост. Харесва ми Гешев.
Едит: Павел като известна личност може и да е взел хонорар, който няма да му изплатят ако се откаже.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 00:25 от Jeri-sweet

# 1 188
  • София
Хора, сериозно ли мислите, че играчите имат истински избор дали да отидат в този изолатор или не?

# 1 189
  • София
Всъщност сетих се за още едно минимално нещо, което е почти положително за продукцията. Поне са си взели поука от сезон 3 и не вкарват изолатора като опция от самото начало. Няма да забравя въпросния сезон, когато на елиминация бяха неможещата Мани и опонентката и ( извинявам се, но наистина не и помня името), за която беше очевидно, че иска да си ходи. И си седи тя, приключила вече "битката" и чака да и кажат заветните думи - "играта приключи за теб", а те я уведомиха, че в този сезон всеки имал втори шанс и пратиха на острова на отшелника. Рязко и се смени физиономията от опитваща се да изглежда тъжна, на направо депресирана.
И съответно минималното почти положително - вкарали са изолатора чак сега. Тоест масово искащите да си ходят, защото са се осъзнали, че не е за тях - вече се предполага, че са вън. Повечето, в този момент, на крачка от фаза 2, ще поискат да играят и да опитат да продължат напред. Тоест по-малко, евентуално, ще симулират игра и наистина ще се борят за евентуална победа.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 00:57 от gg__

# 1 190
Ами аз съм от наивните и все още си мисля, че участниците имат някакъв личен избор!?!
Не знам дали за тази инквизиция получават някакъв хонорар, но ако НЕ, то Димитър може да ги осъди причиняване на физически увреди, той вече видимо не е същия човек!

# 1 191
  • София
Не приемам изолатори, като част от играта, на студ и влага с пълзящи тадини, за глада и липсата на светлина да не говорим.. Самотата е побъркваща и ако не психяса ще е добре..
Приемам, че спи на друго място и ходи там, колкото да снимат синхрона..

# 1 192
  • Sofia
Скрит текст:
Май не са казвали, че точно втория отива на изолатор...
Не са, но първият на елиминационната битка се спасява, третият отпада и по пътя на логиката вторият отива в изолатора. Освен ако няма отпаднал днес и тогава третият да отиде в изгнание.
П.П.: Ехаа, всички грошове на всички, това никога не е било. Едно много яко рамо му удрят на Гешев. Rolling Eyes
Тогава победителят в елиминацията ще вземе само 100 гроша и ще е с по-беден урожай от първия спасен.
И Гешев взе само 100 гроша,другите нямаха нищо.😉

Хора, сериозно ли мислите, че играчите имат истински избор дали да отидат в този изолатор или не?
Имат избор.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 03:36 от avi10

# 1 193
Димо:
-- Гешев сме го виждали на пъзели - общо взето справя се.
Аз:
-- И Микяй сме виждали - общо взето не се справя.

* * *
Отново нагла стъмистика с тази тежка битка. Чудя се ако примерно се беше паднала една Изабел или една Мирянка да се бори със Стан и Мики, как щеше да помръдне гумата?  Каквито и жилетки да им дават на мъжете Laughing
Сготвиха Павката, нагло и брутално и направиха една жалка и мъчна за гледане битка.
Въобще всички битки в които краят е очевиден от самото начало са излагация за авторите на компонентите и на цялата комбинация. В това отношение конкурентното предаване се справя мноооого по-добре.

* * *

А да - видяхте ли варелите - изчукани от някой тенекиджия от многото хвърляне в ровове а отгоре ударили една боя от каквато останало, но не на целия варел а само на ремонтираното място. Що да я хабят, може догодина да потрябва.

* * *

И не на последно място - всеки път ми е смешно (а то става при почти всяка номинация) когато номинираният започне с
-- О-о-о-о играта сега започва!!!!         (ми досега къде си блеял?)
и завършва с:
-- Само да се върнааааа!  Глави ще хвърчаааат!!!

Бъдещи участници, моля ви не изпадайте в глупостта на тези клишета. Ще ви направят да изглеждате смешни.

# 1 194
Май ще се откажа от ИВ на средата на сезона, то бива манипулации и стъкмистики, но това на нищо не прилича.
Този борсук Ралица не мога да я понасям, то хубаво сценарии, ама какъв е този кеф да унижаваш.  Никаква доброта не виждам там, само злоба.
Подозирам, че ще има отлив от желаещи - от Игрите на Глада  - гаврата  е пълна тази година.

# 1 195
  • На брега на реката
Аман от този Плевел, така да ми омръзна да го гледам. Некадърен до безобразие, слаб на терена, всеки път има вина за провалите, но иска да е в играта и постоянно философства. Ами той нямаше да има коалиция, ако не беше известен. Писна ми да го слушам и гледам. Чак се зарадвах, като отпадна, но бях забравила, че анонсираха изолатора.
Опитаха се тази година да заместят Мартин с него, но греда. Не харесвах Мартин, но не мога да отрека, че в игрите се справяше съвсем не лошо, а този едни халки минава и това е.
За първа година, нямам изразен "любимец". Харесвах Крамарска и ме е яд за нея. Това безполезно писукащо създание Анита, няма място в игрите. Дори неприятната Виктория ми е по-поносима.

# 1 196
Показно сготвиха Павката, отмъщението на Продукцията, както каза някой....
Не беше много приятно за гледане.
За Изолатора и аз мисля, че нямат избор, принудени са.

# 1 197
Павел, като типичен геймър, никога не знае кога да спре. Ще играе, докато умре.

# 1 198
Понеже ме е яд на подлярската игра на Павел спрямо Караолис, още повече че той се хвалеше че го е избутал нарочно (миналата седмица), аз исках той да отпадне. Въпреки че, аз харесвах Павел. Тъкмо се зарадвах, че отпада и те го позлатиха с втори шанс. Защо??!?!?! Защото няма сила да пр*дне ли? През цялата битка, той само се вайкаше, стоеше и гледаше - от първия ред. А за Караолис защо нямаше втори шанс??! Той имаше несравнимо по-добра форма и подготовка за игрите. Сякаш се цели да има слабаци на финалите, за да набутат жена да спечели. При толкова силни мъже, набутат ли жена да спечели, защото ще е яко бутане, аз тук се заричам, тези пародии на игри, повече няма да ги гледам.
Стан ме радва как се заканва на черния Хари Потър и сомалийски пират. Микяй сам му поиска мъжката дума, а после в синхрона казва, че не знаел още с кого ще играе. Егати лицемерието.

# 1 199
  • София
Ще направя само един-единствен коментар, който повтарям всяка година: Записвайте се за кастинг дами и господа, записвайте се!

Общи условия

Активация на акаунт