💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 723
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 050
Гешев разби сините. С резкия си ход, още преди Светлин да се е върнал, той се отцепи и започна да елиминира собствените си хора. Може да има поглед над играта на Раду, но едва ли има над богомолките М и Д. И сам ще се наиграе.

Най-много от всичко искам Борисенко да опита саламите.

# 1 051
Имаше много играчи в предишни сезони като Стан, който тръгвайки да си разчистват сметките окапват рано-рано.

# 1 052
  • На Изток от Рая
Павката пак е със скъсаната тениска, то пък може ли така да ги оставят, окъсани да ходят, да бяха му дали на Светлин😀

# 1 053
оф този Стан с неговите сметки и равносметки, повтори го 37 пъти

# 1 054
Е добър си е Гешев на всичко.Компонентен е.А Павел и Стан ,само синхроните им интересни Joy

# 1 055
Не може да му се отрече на Павел, че има реална самооценка за себе си.

# 1 056
Не може да му се отрече на Павел, че има реална самооценка за себе си.
Което е рядкост в този формат. А и в живота като цяло.

# 1 057
Стан е от типа мъже, които не понасям. Като силиконов Кен ми стои.

И на мен🫢 Ох леле, хич не ми допада. Толкова ми е изкуствен, даже и говори като излезнал от витрината😆
Аз не мисля, че той има нужната издръжливост за дълги трасета. Извинявам се, но онази игра, с която влезна в играта и излезна от блатото, ми беше супер нереалистична😀

# 1 058
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Никакъв шанс няма Павел точно срещу тези опоненти. Дано на втората игра има нещо като за него, за да може да остане втори и да отиде в изолатора, а да не си тръгне. Не ми се гледа предопределен финал днес, искам изненади. Нямам нищо против Стан или Микяй да си тръгнат по живо, по здраво. Не ме кефят изобщо.
Микяй днес се представя много по-добре на плуването, отколкото на предната игра, в която едва цапаше из водата. Що така? Grinning

# 1 059
  • София
Никакъв шанс няма Павел точно срещу тези опоненти. Дано на втората игра има нещо като за него, за да може да остане втори и да отиде в изолатора, а да не си тръгне.
Май не са казвали, че точно втория отива на изолатор...

# 1 060
Този изолатор да не би да са го направили специално за Павката, след като им се опълчи на униженията с катинарите?!

# 1 061
  • На Изток от Рая
Интересно ми е, участник има ли право да откаже да отиде в изолатор. Това си е пълна подигравка да виси там незнайно колко време, да се мъчи и накрая да отпадне.

# 1 062
Защо изолатор за Бога? Защо изобщо трябва да има локация. Та те останаха кожа и кости. По-добре вкъщи. На арените са като каторжници, а не спортисти. Защо е нужно това на продукцията? Наистина ли смята, че това харесва драгия зрител? Скелети с тук - таме по тях кожа?

# 1 063
Изненадана съм колко зле е Стан на това трасе

# 1 064
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Май не са казвали, че точно втория отива на изолатор...
Не са, но първият на елиминационната битка се спасява, третият отпада и по пътя на логиката вторият отива в изолатора. Освен ако няма отпаднал днес и тогава третият да отиде в изгнание.

П.П.: Ехаа, всички грошове на всички, това никога не е било. Едно много яко рамо му удрят на Гешев. Rolling Eyes
Тогава победителят в елиминацията ще вземе само 100 гроша и ще е с по-беден урожай от първия спасен.

Общи условия

Активация на акаунт