💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 719
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Sofia
Снощи гледахме  наказателна акция в пълната си форма. Имаш неблагоразумието да недоволстваш и "скачаш" срещу продукцията, заповядай тези колички, два пъти по-тежки от теб! Не харесвам Павел, но не мога да разбера толкова ли е трудно тежестите да са процент от теглото на участниците? Едни 30 или 40% от личното тегло биха били показателни имаш ли воля или не. На мен, като зрител не ми се гледат битки, които са предизвестени, преди да са започнали. Имам усещането, че ПР разчиства пътя на ония двамата глистоподобните, затова започвам да стискам палци на Раду и Гешев. Не са ми любимци, но искам да натрият носовете на палячовците.

# 1 201
Скрит текст:
Май не са казвали, че точно втория отива на изолатор...
Не са, но първият на елиминационната битка се спасява, третият отпада и по пътя на логиката вторият отива в изолатора. Освен ако няма отпаднал днес и тогава третият да отиде в изгнание.
П.П.: Ехаа, всички грошове на всички, това никога не е било. Едно много яко рамо му удрят на Гешев. Rolling Eyes
Тогава победителят в елиминацията ще вземе само 100 гроша и ще е с по-беден урожай от първия спасен.
И Гешев взе само 100 гроша,другите нямаха нищо.😉
А можеше Стан да вземе 200, побеждавайки Павел… Защо ПР направи такава лоша услуга на Гешев с това ритуално фаворизиране + 100 гроша? Явно ядосани, че ТОЙ не успя с катинарите😉 да си ги набави

Хора, сериозно ли мислите, че играчите имат истински избор дали да отидат в този изолатор или не?
Имат избор.
Да, имат- да се пречупят и подчинят окончателно или да продължат да са устойчиви на психическите и физически издевателства и да си играят по своя си начин, с пълното съзнание, че няма да победят. Това направи Момчил м.г.

# 1 202
  • Буркина Фасо
мисля, че в договорите им са описани възможните игри както и дестинациите на пребиваване.
както всички знаят за резиденция, стопанство и пустинен бряг, така би трябвало да им е споменато и за други
дестинации. ако не е споменато значи че си е чиста изненада и вероятно не е обвързана с договор.

# 1 203
Аз да попитам гледалите истинското Десафио, там има ли такива извращения?

# 1 204
Ох, то епизодите, че станаха тегави - станаха, ама темата бетер от тях…
Вместо да се чудим какъв човек трябва да си, че да не виждаш гаврата на продукцията и да се запишеш за кастинг, по-добре да си зададеш въпроса - като е толкова тежко и неслраведливо за гледане, защо гледаш?
Докато има рейтинг нито на продукцията ѝ пука за това колко сме възмутени, нито пък кандидатите ще намалеят. Ясно е, че повечето влизат не за да спечелят, а именно за да ги покажат по телевизора. Дайте да не ги ожалваме чак толкова, ако им е толкова важно здравето, не биха рискували да влязат. Във всеки сезон има по едно супер гладно племе, разликата е че тази година са повече. 🤣 Ама всеки си мисли, че на него ще му се размине…
И досега никой отпаднал в сезона не е казал, че не иска да се пробва в Ол Старс. А ние тука се надяваме да ги осъдят. 🤣
За Биг Брадър коооолко години хората пишеха възмутени коментари относно това как може еди-какви си хора, сценки или реплики да се показват в прайм тайма… кога го спряха? Когато падна рейтинга. Trollface

# 1 205
Записвам се и аз в новата тема, благодаря Дяволо🌻
Мои не точно любимци, но близо до това, са Димитър и Павел. Димитър заради смелостта да се надиграва с Продукцията, а Павел- заради смелостта да се надиграва с по- можещи, по- силни от него. Не симпатизирам на Гешев, защото той не се опитва да надиграе ПР, а търси ходове, роли, неочаквани решения, но все ок за ПР, с които да влезе от роля в роля, от сценарий в сценарий и да остане интересен. Димитър точно обратното, следва си своя сюжетна линия тип “ Ти ли ще ми кажеш на мен?! Аз тази игра съм я превъртял….” И затова е на път да се превърне в поредния трагичен образ на ИВ.

Едно към едно с моите мисли, аз също искам един от двама да спечели, но едва ли...мисля, че друг е фаворитът на продукцията, лично аз очаквам финал между Добрин, Раду и (оптимистично) Павел, реалистично - Гешев.

П.П. това не е спойлер, а мои разсъждения!

# 1 206
  • София
Аз да попитам гледалите истинското Десафио, там има ли такива извращения?
Едно мнение във фб казва, че там има и по-брутални локации, например сам на платформа навътре в морето..на пек, дъжд и вълни. Като корабокрушенец на сал.
Тия са извратени...и екипа.. и участниците.
Ай сиктир.

# 1 207
  • Stockholm
На мен ми направи впечатление, че Павел никак не се зарадва на втория шанс. Лицето му беше застинало, а погледът напрегнат. Усещаше, че го готвят с гъбен сос, но не  беше изненадан, а по-скоро примирен.  

За Изолатора мисля, че не е толкова лошо, колкото изглежда. За храната не се знае има ли, няма ли. И най-важното хигиенните нужди са задоволени на всяка дестинация. Иначе ще е неописуема смрад, която ще личи по физиономиите им. Да не си мие човек зъбите толкове време си е и опасно. Трябва да има и  "Зъболекар на терен", не само лекар Joy

# 1 208
  • София
Гризлито продължава да ръмжи победоносно! Simple Smile
Да напомня, че още преди година прогнозирах, че ще спечели и като гледам конкуренцията този сезон трудно мога да повярвам, че някой може да го спре. Само нинджата Светлин можеше, но една жилетка му изяде главата.
Възлагах надежди на Микяй като фаворит за крайната победа и го наблюдавам внимателно от известно време насам, но виждам доста пробойни. Плуването, ниския ръст, пъзелите. Не е малко... Обича да минава между капките и да не е главен герой, а някак си да е в миманса и да не говори много. Не се връзва за типаж победител.
Дотук се очертават двама тежки фаворити за чека от 90 000 лв. - Гешев и Раду като открояващи се образи и комплексни в игрите.

Първата битка даваше шанс на всеки. Типична кардио битка, но с това плуване веднага се отсяват нещата. Тук ако имаше един добър плувец и самият Гешев нямаше шанс. Единствената спънка би била пъзела. За един мъж точно това целене е доста лесно. Браво на Геша не толкова за самата победа, аз я очаквах, а по-скоро за това как си контролираше темпото и бавно, но методично увеличаваше преднината пред Микяй.
Относно обръчите на т.нар. ферма. Не е нужно всеки път да се минават на ръце. Да, по-ефектно е и по-бързо, но и по-изморяващо за ръцете, а тези ръце ти трябват после при плуването (или ако има теглене/мъкнене), обаче разни фукльовци искат да се покажат колко са добри. Ами сори ама на халките преднина не се трупа... Вече не, това мина още със сезон 3. Та адмирации за Геша как след като мина на ръце 1-ия курс на обръчите след това си започна по дупе и с краката напред. Малко по-бавния начин (бавен, бавен колко да е бавен, ако му хванеш цаката даже може и да е по-бързо), но и много по-щадящия силите. Това не е спринт, а маратон все пак.

Павел и Стан изостанаха не защото нямат кардио (Стан има и то доста), а защото има плуване, а те не могат да плуват. Не знам вече за кой път трябва да повторя, че няма по-тежък и правещ разликата елемент от плуването.

Гешев е първия, който взима 100 гроша на номинационна битка. Според мен му ги дадоха, защото са знаели, че на следващата игра Павел няма шанс, за да го унижат пред Гешев и най-важното, тези 100 гроша да не отиват при Стан/Микяй и така да стане твърде опасно за фаворизираните Добрин и Мартин. Да напомня, че Добрин има 300 гроша, 200 от които пленени.
Битката беше много тежка. За мен една от най-тежките за всичките 6 сезона! Браво, че не им сложиха жилетки, а тези жилетки трябва да се забранят със закон! Та комбинацията от това да теглиш шейна с 100 кг. и после да минаваш моста с лоста е много тежка и не е за всеки. Стан унищожи конкуренцията и като гледам каста в момента май само Гешев щеше да го бие на точно тази игра, но нямаше да е с много.
Браво на капитан Стан! Желая му успех в Дон Кихотовската му мисия срещу Добрин/Мартин и системата.
Стан ще е бушон, докато не бъде елиминиран. Твърде опасен е, защото е самороден талант, не е гледал, не знае нищо ама е опасен, защото не знаеш какво да очакваш от него.

Играта не беше равностойна, нито приятна за гледане, защото нямаше никаква интрига. Но това с интригата си е типично за Игри на волята. За 6 сезона на пръстите на едната ръка са истински равностойните и драматични битки един на един. В 90% от случаите някой играч се е откъснал далеч напред и не е интересно. Става интересно само ако има тежък пъзел накрая и има обрати, но аз визирам самото трасе.

Не мисля, че са направили нещо с 'релсите' при Павел. Просто няма сили Павката, видя се и на отборните игри с бутането на вагонетките, а и отделно не е ял от много време насам. Дръзките са си редовни обитатели на дивия плаж.
Но кажете ми как даваш теглене на 100 кг. на Стан дето е над 90 кила и на Микяй, който е категория петел?
Това е несериозно! В никакъв случай не омаловажавам победата на Стан, просто Микяй нямаше никакъв шанс именно заради елемента с гумата. Но за това и го изключих от топ претендентите за чека. В ИВ е желателно да си жилка и бърз на трасето, но не и за сметка на грубата сила тип кърти и извозва. Трябва комбинация от двете.
Един Светлин например има идеалните пропорции и физика за тази игра като ръст и килограми.

Изолатора е безумен. Да, ще спят на дюшек и под покрив, НО:
Първо там ще е ужасна влага. Второ, няма слънце (няма да ги пускат навън, а ще са нон-стоп затворени вътре), трето през деня ще е ужасна жега и задух и как ли смърди само... А пък нощно време ще е студено. И ще е влажно през цялото време. Т.е. е много опасно за здравето! Особено за белите дробове! Отделно ако имаш някакви открити рани от тази ръжда там може да стане страшна инфекция. И дано да са почистили добре от змии и стоножки, защото на такива места се крият гадинките.

# 1 209
Каква беше гавра, която беше организирана снощи? Че си позволиха, да им нарушат седмичния бюджет с 2лв за тия ръждиви тенекета?!!

На оня хобит продуцента няма ли кой да му организира една кастинг битка за правата на следващ сезон. Да го омотаят в една верига 100кг, да го закопаят в един ров 3м, да бутнат отгоре една количка с варели 500кг и да забучат прът 5м, с висящо ключе. Като си вземе ключето печели. Ей така да се раздаде на макс, да даде всичко от себе си!!

# 1 210
  • София
Хора,какъв втори шанс,какви 5 лв ?
И във ФБ направо са настръхнали -защо Каролис нямал втори шанс,а Павел имал.
Но да го прочета и тук...
Изолаторът е по-гаден и от блатото,просто защото ще ти липсва не само храна,но и въздух.
И дори да победиш,пак оставаш там до финала.И дори това да се случи,ще влезеш изнемощял,да не кажа и психясъл.
Шанс виждам при човека,който влезе там малко преди финалната седмица,но за Павел е по-добре да падне и да си ходи вкъщи.

# 1 211
  • Stockholm
Относно Гризлито отначало усещах, че си е поставено лице на ПР. Нелогичните му маневри с тънка усмивчица НЕ могат да са собствена инициатива. Тези, които го мислят за гениален стратег много грешат. Човекът си е добряк и семпъл и се е съгласил да изпълнява прищевките на ПР. Във всеки сезон има поне един такъв.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 15:17 от silsto

# 1 212
Раду няма никакъв шанс да е на финал... Да, стратег е, бива го в отборна игра и на единоборства е много силен, но няма въздух, кардиото му, сравнено с младите мъже е тотален крах. Не знам от къде идват тия фантазии, че може да се мери с останалите на финал. Спечели една капитанска и то защо, защото втората част беше изцяло баланс на дискове и ходене с въженце в ръце. На първата част другите двама (не помня кои бяха) го издухаха тотално. Но както и да е, няма да се напъвам да налагам мнение, сами ще се убедите в хода на играта. Това не е спойлер, просто съм убедена в наблюденията си и мисля, че тепърва ще се види. 

На мен ми се струва (а и иска), че ще има жена на финал. И ако има не виждам коя друга освен Силвия ще е. Дано не стане като в 3ти сезон с оная полякиня, която мразех. Като се замисля, все третия накрая е някой добутан, който изобщо не му е мястото там.

Изолаторът е гранде варела! По-голяма простотия не можаха да измислят. И какво беше това, който дойде там Павел трябвало да го побеждава? Как по-точно си го представят да стане? Не виждат ли последното му представяне? Пълни дивотии...

# 1 213
В ИВ не трябва да се надиграваш и подиграваш с Продукцията! Това е най-важното правило!
Вижте Мартин и Добрин, кютат си, не дразнят Продукция и така ще стигнат до финала, вероятно....

# 1 214
Караолис трябва само да се радва и да ходи да черпи. Излезе жив и здрав, като абсолютен герой.  А беше останал още седмица две, а беше счупил и той някой катинар, не дай си боже варел…

Общи условия

Активация на акаунт