💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 628
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодарности за темата!
Този сезон няма някой, за когото да стискам палци да спечели, като предните сезони. Нахвърлях кои са ми симпатични за момента, но очаквам нещата да се променят. Например, Борисенко сега ми е много симпатичен, ама не сме го гледали в племе и в отборни игри, та нищо не се знае.

# 16
  • София
Между другото не знам дали съм писал, но искам да похваля Миряна за синхроните които дава. Да, знам, че и се дразните, но мен ме забавлява много и между другото много точни наблюдения има за всичко. Просто е прекалено писклива на моменти. Grinning
Обаче явно от продукцията си я харесват и си я слагат като основен коментатор по време не битките.

# 17
Гласувах за Микяй , Маги, Борисенко, Стан, Раду, Миряна и Калоян

# 18
Гласувах за Микяй , Маги, Борисенко, Стан, Раду, Миряна и Калоян
И аз за същите, без Маги.  Много ми се иска Стан или Борисенко да успеят да стигнат възможно най-напред.

# 19
Записвам се от кумова срама, последните два епзиода даже не съм ги гледала. Разбрах, че Караолис е отпаднал и хванах на някакво промо как Раду дудне що щял да са мори и туй то. Загубих интерес, но от навика ще си го догледам.

# 20
  • София
Любимци нямам, симпатизирам на малко хора.
Борисенко засега излиза напред в анкетата.

# 21
Записвам се и аз в новата тема, благодаря Дяволо🌻
Мои не точно любимци, но близо до това, са Димитър и Павел. Димитър заради смелостта да се надиграва с Продукцията, а Павел- заради смелостта да се надиграва с по- можещи, по- силни от него. Не симпатизирам на Гешев, защото той не се опитва да надиграе ПР, а търси ходове, роли, неочаквани решения, но все ок за ПР, с които да влезе от роля в роля, от сценарий в сценарий и да остане интересен. Димитър точно обратното, следва си своя сюжетна линия тип “ Ти ли ще ми кажеш на мен?! Аз тази игра съм я превъртял….” И затова е на път да се превърне в поредния трагичен образ на ИВ.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 12:15 от ellis

# 22
И аз , да благодаря за темата. Страхотна.🫶

Последният епизод и при мен е пропуснат, ама Ви изчетох не е било голяма загуба.

В анкетата гласувах за Силвето, Маги, Анджи, Малвина, Крамарска, Пелипенко,Миряна, Гешев, Павката и Борисенко. Харесвах също Венци, Караолис и Светлин.
Искам победител да е Силвето или Маги, но фаворит ми е Гешев, защото не вярвам че ИВ ще бъде спечелена от жена никога ( докато  са такива " правилата" ).

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 12:09 от Joy 05

# 23
Между другото не знам дали съм писал, но искам да похваля Миряна за синхроните които дава. Да, знам, че и се дразните, но мен ме забавлява много и между другото много точни наблюдения има за всичко. Просто е прекалено писклива на моменти. Grinning
Обаче явно от продукцията си я харесват и си я слагат като основен коментатор по време не битките.
От звуците и мислите на Миряна ме избива на агресия.

# 24
Прекрасно оформена тема.
Аз си чакам обединението, когато са 2 племена. До тогава гледам отгоре отгоре и не се впечатлявам особено. Тогава за мен започва истинската игра.
Така е, ама ако останат само пера и прашки не знам какво ще гледаме.
Поне перчема на Борисенко да оставят да се вее за цвят, че иначе този сезон го отписвам направо.

# 25
  • София
Мина сигурно половината предаване и още нямам фаворит Grinning

От анкетата: Борисенко, Крамарска, Павел

# 26
  • София
Кралят умря! Да живее Кралят! Wear Crown

По анкетата:
Сериалът засега се крепи от Раду
Най -добър разказвач-Павел
Фаворит - Гешев
Харесвам  Силвето и по нейния начин капитан Стан Simple Smile

# 27
Благодаря за темата страхотно оформление Simple Smile
Каролис каза в След Игрите по повод конкурентката му Миряна на пъзелите , че в последствие разбрал , че тя също е завършила Математическа Гимназия

# 28
И аз да благодаря за темата!

РАДУ е моят фаворит! Стискам палци!

# 29
Да благодаря за темата и да се запиша.
Интересна корица. Впечатляващи неща правени от мъже и една жена, дето само си мята главата и гримасничи.
Фаворити нямам. Симпатии вече имам само към Малвина, щото камерата я отбягва, мълчалива е и не я представят все още в лоша светлина.

Общи условия

Активация на акаунт