💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 626
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 45
Денислава на премиерата на "Гунди.. "
 Кордела и късан деним 🫣

# 46
. Димитър заради смелостта да се надиграва с Продукцията, а Павел- заради смелостта да се надиграва с по- можещи, по- силни от него.  Димитър точно обратното, следва си своя сюжетна линия тип “ Ти ли ще ми кажеш на мен?! Аз тази игра съм я превъртял….” И затова е на път да се превърне в поредния трагичен образ на ИВ.

Сигурно съм пропуснал нещо.От къде си пролича, че Димитър се надиграва с продукцията?

# 47
Останахме си без дупета на корицата... Жалко Sad

# 48
  • София
Благодаря за чудната тема!

Борисенко засега води в анкетата за любимец, забавен е, добре се справя на трасето и не е конфликтен... Като се замисля, нямам против той да спечели, въпреки, че не е българин и ще бъде поредният чужденец спечелил формата, но пък го заслужава.

# 49
И аз да се отбележа в темата- първо отново с голямо Благодарско! Тези, на които симпатизирам, са ми интересни и ме забавляват: Добрин- ами, за него съм, показва форма, сила и стратегия; Димитър- респект колко сериозно се е подготвял и ме е яд, че го забиха в блатото. Борисенко- абсолютно аниме герой със свежараско чувство за хумор. Стан - допада ми това американско герой излъчване. И за цвят- Малвина- ами точно на обратното ми е на повечето от жените- чудо- тиха, стабилна, силна, умна...

# 50
Привет, благодаря за новата тема!
Гласувах за Крамарска, Калоян, Раду и Борисенко. Анджи също бих я сложила, но ми олекна много миналата седмица.
Да видим реално кой ще направи саботажа - щом в промото се набляга на това да е Раду, това значи, че е някой друг. Според мен - някой от сините.

# 51
  • София
Ако някой се интересува на сайта си Нова са пуснали малко инфо за довечерната битка. Само ще кажа, че били замесени две племена

# 52
Да не е втори телефонгейт? Някакво нарушение на правилата на продукцията ще да е, не ми се вярва заради саботаж да вдигат толкова врява.

# 53
  • София
Със сигурност е подвеждащ. Трудно вече могат да ни подлъжат така.
Мисля, че се дъни някой от сините, ама кой и защо идея си нямам.
Вероятно дори не е свързано с играта,И според мен са дръзките.
Обикновено се дънят тези на стопанството,може да са опекли някое пиле Simple Smile

# 54
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен синхроните на Миряна също ми харесват. И тя се пули и говори малко на "карайки се",но нещата които казва имат смисъл.
Раду харесвам на синхроните по същите изброени причини.

Трудно ми е да си избера любимци.
Харесвам Раду като играч и въпреки лошата позиция,в която Продукцията го постави,съм сигурна,че ще намери решение и ще стигне далече.
Харесвам Димитър и жалко,че съсипаха потенциала му на блатото.
Харесвам Борисенко и го намирам за един от най-забавните участници във всички сезони. Страхотно чувство за хумор демонстрира,при това не на роден език.
От жените,всички са ми нелюбими,а тези в Зеления отбор са ми открито противни.Не мога да им гледам самодоволните физиономии,като най-отблъскващи са ми Пепиленко и Виктория.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 18:47 от Adoralova

# 55
Благодаря за новата тема. Имам странно усещане, че наместо да ме разтоварва ИВ ме напряга, но не по приятен начин.

С други думи -- настроението в шоуто е подтиснато, защото ги подтискат.

# 56
  • На Изток от Рая
Благодаря отново на Diavolo и  Soney за прекрасната тема!
Любимците ми или по-скоро участниците, на които симпатизирам този сезон са Раду, Анджи, Димитър и Борисенко, който сякаш леко се поизгуби откакто напусна поста на домакин и главен рецепционист на блатото😀

# 57
  • в моя гьол
Благодаря за новата тема.
За любимци ли питате? Тоя сезон един не блесна до тук, та фаворити нямам.
Кралят го детронираха. Мъка. Беше ми "светъл лъч" в този иначе скучноват сезон.
Дано Борисенко се задържи по-дълго и да внася повече колорит с хумора си и физиономията на разярен диригент.
Павката има свежи попадения.
Останалите са ми в миманса.
Чисто спортно - Раду, Гешев, Добрин и Мартин. От жените - Силвия и Малвина. Крякащата Миряна я признавам на пъзелите.

# 58
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Павката ми беше сред любимците,но не ми хареса арогантното му поведение на битката с Караолис на стената и се отдръпвам от него. Арогантни синхрони също. Не избута Караолис,но доволно му попречи той да го премине (такова нещо при Раду и Гешев нямаше).

Жалко,че Никола не посмя да го дръпне,за да паднат заедно.Сега щеше да е още в играта.

Сядам в 1 пред тв-то с богат обяд да гледам ИВ и виждам,че сте сменили часа. Кожа и кости станах,докато чакам...

Апропо жените,замислих се и смятам,че само Силвия и Маги,евентуално Малвина заслужават да доближат топ 10.Крамарска също,но тя е блатна и някак си не ми влиза в сметките,освен ако се върне.

# 59
Интервюто с Томас Нацидис от първия сезон, от "Преди обед" днес.
Тамън да си запълвате рекламните паузи Wink

Общи условия

Активация на акаунт