💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 623
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Е, тя Миряна ръкопляска на Хари Потър в случая Simple Smile
За това я сложих, защото беше готин сегмент. Мен ме кефят подобни интеракции. А Борисенко не знам дали не постави световен рекорд, хаха. Мислех да сложа и WTF (като го напиша как избухва на самия гиф) на Мартин ама не мога, минават се разрешените 5 мб.

# 31
Между другото не знам дали съм писал, но искам да похваля Миряна за синхроните които дава. Да, знам, че и се дразните, но мен ме забавлява много и между другото много точни наблюдения има за всичко. Просто е прекалено писклива на моменти. Grinning
Определено сме малцинство, но и аз съм на това мнение - свежа ми е, а очаквах в началото като й гледах профилите да ме напряга. Но пък жена ми много й се дразни Sweat Smile

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 13:49 от outcast

# 32
  • somewhere near the sea
Много са наперени жените от зелените- пак Раду им е виновен. Хем го номинират за елиминация, хем очакват от него да се раздава. Мисля, че анонсът по нова е подвеждащ.

# 33
  • София
Със сигурност е подвеждащ. Трудно вече могат да ни подлъжат така.
Мисля, че се дъни някой от сините, ама кой и защо идея си нямам.

# 34
В анкетата маркирах симпатии за Борисенко- като свеж полъх в сезона, Стан- капитан Стан дипломатичния, Павел - откритие за мен, без онова на носът му и татусите, Раду- зеленият сам, Мартин- WTF, Силвия - на терен.

Гешефта ми е интересен с ходовете си, но до там. За сега толкова.

Кралят го няма. Иначе.....Grin

# 35
Доста посочих в анкетата, но по-скоро полодението е:
Най да ми е любимец, да му стискам палци и рядко да ме дразни е може би само Павел за момента. Изненадана бях в началото от това, но факт. Предполагам, защото наистина го има това за смелостта; кефи се на играта с всичките и врътки, опитва да ги създава; различава реалния живот и от този в играта и затова и не ги приема така лично нещата обичайно може би. Използват го като разказвач, така че има кога да направи впечатление със синхроните си. Притежава чувство за хумор и го показва често, което е голям плюс за мен. Харесва ми как се хапят понякога с Гешев.
Димитър в началото колко ме дразнеше само. В момента ми е втори по интерес може би. Жалко, че така го прекараха с издаването.
Гешев ми харесва колко е спокоен и методичен. Не мога да му схвана логиката в последно време и оттам идва и чуденката ми колко го харесвам, като цялостен образ. Един от фаворитите ми е за финал.
Калоян ми харесва на терен. Прекалено ми е безличен засега, за да ми стане любимец. Надявам се повече синхрони да дадат.
Деси ми харесва, че не се включва в псеобщия поход на сълзите. Искам да видя повече и от нея.
Мартин добре се справя на игрите. Искрено се забавлява и той на врътките. С интерес чакам да се разкрие повече, че досега играе повече в сянка. Добрин е по-водещата фигура там. Друг фаворит за финал ми е.
Борисенко внася така желания от мен хумор.
Раду има добри попадения, но ме и дразни често. Затова за него не съм и гласувала.

# 36
  • София
Благодаря за темата! Гласувах за Димитър, Павел, Крамарска и Борисенко. И за други исках, ама нямах желание. Grinning

# 37
Малко смях от фб 🤣

# 38
Фаворити: Силвия, Калоян, Димитър.
Харесвам: Гешев, Маги, Крамарска, Анджи. До някъде ми допадат Борисенко, Пелипенко, Десиленко, Малвиненко Grinning
От блатните искам да си ходи само Анита.
Най-неприятни са ми Раду, Микяй и дуото Дробчо-Мротчо.

# 39
Благодаря на Diavolo и Soney за времето, което отделят, за да имаме такава хубава тема 👍🍀

Гласувах, но чак любимци не са ми ( напр. като Гого и Момчил), но ги предпочитам за наградата. По ред на предпочитанията ми ( те ПР само мен чакат, за да решат кой да вземе наградата 😀):
Димитър ( но за жалост той отдавна е отсвирен от ПР)
Гешев
Раду
Стан
От жените - Малвина. Подготвена физически, психически устойчива, не се бута да говори глупости и да прави сцени и скандали, оставя едно много добро впечатление.
Тези мъже съм посочила, защото вярвам само на техните визитки ( визитките на всички останали са раздути, парфюмирани и има много елементи от фентъзи).
Почти съм сигурна, че никой от споменатите от мен няма да е първи 😀.

# 40
Опита се водещата Иванка да седне на престола до Краля, но не се получи. Той знае, че тя е също част от подмолната продукция и форумната мафия, която го преследва и се опитва да го затрие.

# 41
Гласувах за Димитър, Борисенко, Калоян, Стан, Раду.
Не знам дали някой от мен изброените ще бъдат във финалната тройка, но ги харесвам и ще им стискам палци.

# 42

Браво на Ангел!🙂

# 43
Тая снимка е някак зловеща Joy
Иначе браво

# 44
Благодаря за темата!
Искам да гледам Димитър, Малвина, Миряна, Деси, Павел и Гешев, всеки от тях би ми липсвал, ако отпадне.
Любимец в истинския и пълен смисъл на думата ми е Момчил от сезон 5.
Честито на Ангел за медала!

Общи условия

Активация на акаунт