💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 896
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 435
Днес пак Раду срещу жените. Вече взе да ми омръзва. Сега пък искал да бъде капитан, при положение, че са се разбрали всеки да мине през капитанството. Имам чувството, че само се чуди за какво да се хване и да мрънака, да мръна и пак да мрънка.

# 436
Раду е голяма драма куин, ама и те прекаляват.
Виктория видя малко власт и почна..

# 437
Пепелянко и наркоса са ми топ неприятни.  Та остана, да стискам палци на Мики . Дано няма пъзел Trollface

# 438
Микяй е вярвам си - мога си Joy Трудно ми е да повярвам, че Пипипенко има шанс тук, но ще е забавно да ги гледаме точно тези тримцата ако има пъзел Joy

# 439
Не искам Дробчо да печели.

# 440
  • Брюксел / София
Радо вече абсолютно не се издържа. Неговото поведение е “вестник лична драма” и “съдби на кръстопът” = две в едно, неочаквано досадна комбинация. Направо е негледаем! Виктория е изключително нагла: чакам да дойде моментът да е номинирана или в кофти ситуация, за да видим колко е над нещата. Права е за нещата, които казва, въпросът е как го прави.
Зелените жени не се траят: като мрънка Радо ги дразни, като млъкне - пак не е Ок за тях. Не ми ясно какво искат от него…

# 441
Димо и той изплиска легена Joy но знам, че сценария не го пише той. Отвсякъде опити за унижения тая година. Другата направо не ми се мисли Grinning

# 442
Ох, игри на жилетките стана вече. Нали имаше предимства с варелите?
Пелипенко показва, че дори и за дърпане се изисква някаква стратегия и акъл.

# 443
Еееее много са гадни с тези жилетки.Не стига,че варелите са им повече,ами и тежести

# 444
Тези пак се подиграват със жените. Да вземат да дадат 20 кг жилетка на Полипенко, да им разкаже играта на тия мъжоря.

# 445
Еми направо да и дават победата Joy
То жилетки, то по-леки варели , то чудо. Тя тласкаше над 200 кг нали Joy
С тоя анонс 100 процента ни подготвят за победа на Пепелянко.  Залагам килограм джанки.
От половин обиколка едва диша зелената. Joy

# 446
  • София
Защо само нейния микрофон не е изключен и я чуваме как диша..

# 447
Жилетки+варели на глава.
Стената висока за Микяй. Кокили за всички. Браво.

# 448
За по-секси JoyJoy

# 449
  • София
За по-секси JoyJoy
LaughingLaughing ...аа може...ама не й се получава, поне при мен Joy

Общи условия

Активация на акаунт