💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 917
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 645
От ваденето на дънерите, Микяй също има рани.
Еми гадно ми е за Миряна... Изобщо за всички, освен Кралев, пратени от редовната игра на блатото, ми е гадно. Нечестно и малоумно по сценарий!

# 646
  • София
Миряна искаше да покаже на Анита къде са джанките, ама  -- греда...

# 647
Другата година наистина по-добре без жени. Може да вкарат няколко предателки като Анита дето да им се умилкват на мъжете и да се гласят като на дефиле. Даже не е нужно да ходят на битки, и без това тя само назад ще ги дърпа. Нека седи в резиденцията да им готви и толкоз.

# 648
Ох мъчно ми е за Мирянка. То си и личи, че е детенце, пренавито, троскащо се, но пък е добричка и много умна. Малко като Караолис

# 649
Категорично Анита току що ми се намести на първо място по неприятни женски образи. Палачинката изгоряла като Миряна. Ще те видим и тебе до къде ще я добуташ!

# 650
Леле, какво мазнене падна от всички. Само тези, които си мълчаха са ми горе -долу. А Стан направо на жиголо го докарва.

# 651
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Хайде Анитке бързо, бързо си сложи кремче и червилце и започвай да търсиш утвърждение на решението си от непознати. Когато и да отпадне тази ще е късно.

# 652
  • Някъде в Матрицата
На мен ми се струва, че Миряна съвсем чистосърдечно реши да сподели с Анита, какво са говорили момчетата за нея. Абе двуличните хора май ги предпочитат пред по-искрените.

# 653
Анита още по-отблъскваща ми стана - заслужава силно да излети без право на връщане никъде. Микяй усети силно облекчение, горкият! А Митака е господин Лъжа, не знам как може да е толкова харесван.

# 654
  • София
Анита е потрес.  Директно отива на дъното на блатото ми с два минуса. 😠
Горкото ми Мирянче. Един по-нестандартен участник имаха и те го затриха, за да си бутат ибзраните мъже фаворити събрани в това племе на връзкарите.
Дано Миряна се измъкне някак от блатото. Да не забравяме, че има 100 гроша.

# 655
Хмм, някой казвал ли е на Анита кого да изпрати обратно? Те вчера докато се прегръщаха жените след играта не си ли шепнеха нещо от сорта на "и нали се разбрахме какво да правиш"?

# 656
Сега я погледнах Миряна, 21 овен. Ясно защо е такова четапа и все с рогата напред 😂

# 657
Да, той сигурно защото Димитър им е насочил пистолет в главата на останалите, които са пращали хора на блатото, а не защото това е бил техен избор Joy

Голяма логика от Десислава и Миряна (която ппц ми е досадна, но все пак харесвам)

# 658
Анита много неприятна , единствено безумният тоалет с пластмасово цвете забито  в главата дава и някаква комичност на образа. Не било нищо лично и не трябвало така да реагира Миряна , а и забрави как рева пред камерите и се сбогува със Стан. Стоя на някаква дъска и реши , че е много заслужила. Какво изобщо прави в това предаване е чудно , освен на каста да са оценили характера й. 
А Миряна с всеки епизод все повече ми харесва с хъса си и желанието за игра - организира ги на морската битка и пое инициативата , реши пъзела и ги изведе напред , пряма е в отношенията си има стратегия.

# 659
Ще покоряваш само пътя към вкъщи. С десетия си живот.

Общи условия

Активация на акаунт