💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 852
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 690
Явно сценария води към син съвет. 100 процента са ги цакнали с ключовете дръзките . Важното е червените мъже и зелените жени да са спасени

# 691
  • София
Виктория е супер дървена. Тя дори не трябва да скача, а само да се разкрачва
Анджи с късите крачета лети по варелите, а некадърната Вики с пергелите не се сеща дори да крачи по тях... Rolling Eyes
Акъл на високо не вирее ...Българска поговорка

# 692
Гледам в архивите от анкети.

41-ви епизод (днешният) за сезон 4 е бил на 27-ми октомври а за сезон 5 на 18-ти октомври.  Днешната анкета идва след малко...

# 693
  • Брюксел / София
Страшна излагация с тиЯ катинари!
Как не ги е срам?! Ама, ние сме криви, че гледаме тези глупости!

# 694
Раду се разчекна човекът ,3 пъти го минава това трасе .А капитан Стан като хукна по варели,по люлката и жените веднага ахнаха Joy

# 695
  • Сред мелниците
Малкото Анджи е като коте.
А недоразумението Анита е  първи фаворит за елиминация.

# 696
  • На Изток от Рая
Браво на Анджи беше като маймунка на всички компоненти, а разбира се най-зле беше отново Виктория. Чу се и Раду как окуражава момичетата, да не кажете пак, че една добра дума не казвал за тях😉. Разбира се браво на Силвия и Маги, бяха безупречни

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 21:25 от Countess_M

# 697
То при сините забавянето дойде от Павел, защото не можа 5мин да налучка катинара, не го е чупил той, накрая го намери. Ама май бяха накрая почти наравно всичките, топчето ще реши всичко.

# 698
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много е тъпо, когато има едно съоръжение за всички племена и се налага да се изчакват. Така как да се направи обрат, докато се редиш на опашка?
Калоян не го виждам да се справи на топчетата. Той май и в предната игра не успя да схване докрая как се случват нещата. Сега като го гледам, продължава да не е разбрал. И зелените, и червените ще са преди него.

# 699
  • София
Раду се разчекна човекът ,3 пъти го минава това трасе .А капитан Стан като хукна по варели,по люлката и жените веднага ахнаха Joy
Капитан Стан, го приемат като Капитан Салам. 😆./ от един испански сериал/

# 700
  • Брюксел / София
Не знам колко е силен кастът тази година, но Фифо, Момчи, Гого и Рълев не могат да ги стигнат. Миналата година Рълев минаваше трасета по три пъти, хвърчеше по арената.
Тази година Добрин уж е Ок, но далеч от нивото на предходните и мн кофти характер. Никой няма кардиото на Рълев. Момчи също беше мн добър. Гого летеше, Фифо и той не прощаваше на никой.
А, тези са тромави: Раду, Стан, Микяй, Мартин - не ми харесват. Бавни са!

# 701
Само сините не клатеха глава на тиизъра, така че сигурно са те на съвет😅
Но това трасе е много по-приятно за гледане от понеделнишкото. И нямаше големи забавяния.

# 702
Не знам колко е силен кастът тази година, но Фифо, Момчи, Гого и Рълев не могат да ги стигнат. Миналата година Рълев минаваше трасета по три пъти, хвърчеше по арената.
Тази година Добрин уж е Ок, но далеч от нивото на предходните и мн кофти характер. Никой няма кардиото на Рълев. Момчи също беше мн добър. Гого летеше, Фифо и той не прощаваше на никой.
А, тези са тромави: Раду, Стан, Микяй, Мартин - не ми харесват. Бавни са!
Същото си мислех докато гледам.

# 703
  • София
Настана всенародна радост и мятане на врата на враго..

# 704
  • На Изток от Рая
Разсипаха ги тея Дръзки...

Общи условия

Активация на акаунт