💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 942
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 675
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Обяснението за мен само едно. На Микяй наистина са дали 20 кг. жилетка, а тази на Добри да е 10/15 кила.
Тези жилетки са нов елемент с който продукцията да влияе върху изхода от битките според мен. За това се дават и на мъжете, а не за да изглежда по-тежко. Връзват си гащите. И така дават предимство за този за който те искат да спечели за да върви напред сюжета.
Категоричен съм.
Нищо чудно да е точно така. Днес бях си пуснала Надкаст и момчетата обсъждаха, че не тежат самите жилетки, а тежестите се добавят към тях, така че би било съвсем лесно да се манипулира коя колко да тежи.

Мирянка милата пробва с прийомите на Кралев - "Ти си ми най-добрата приятелка, най-близкият човек, много си готина"... И резултатът беше със същата успеваемост като на Кралев. Joy Малко смениха кон за кокошка, въпреки че Миряна не беше силна физически, но и Анита хич я няма. Миряна поне беше хала на пъзелите.
Ще ми се червените да паднат и Анита да хвръкне на номинация.

# 676
 Хайде пак драмата с евтините китайски катинари дето трябва да си ключар за да ги отвориш. Толкова не можаха да купят 20 качествени катанеца и да спестят тая драма. Оф, те я търсят.

# 677
Според мен са казали на Анита предварително, че червените са на резиденцията и тя затова ги избра, уж случайно. Много гадно злепостави Борисенко, който реагира мъжки и достойно, а и нали именно той предпочете нея да изпрати извън блатото.
Някой много правилно я беше определил по-горе на водна змия.

# 678
Браво! Наказание за скапания ви бутафорен инвентар!

# 679
Е като е половината арена купена от Пепко, другата от Тему, чудо голямо че нещо се счупило

# 680
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Борисенко получава наказание 1 минута, защото катинарите са от Алиекспрес? Дано не му удържат и някаква сума след играта. Rolling Eyes

# 681
Силвия👏Маги👏Анджи👏

# 682
Виктория е супер дървена. Тя дори не трябва да скача, а само да се разкрачва

# 683
Много внимателно отваряйте китайските катинари. Пейте им песни...

# 684
  • Germany
Омг, даже Пелипенко е по-добра от Виктория 😉

# 685
Стан дъ АмерикАн Joy

# 686
Не разбрах защо зелените жени не пожелаха поне топчето да хвърлят?

# 687
  • София
Анджи с късите крачета лети по варелите, а некадърната Вики с пергелите не се сеща дори да крачи по тях... Rolling Eyes

# 688
Ама те наистина ги готвят за хамалски услуги или по-скоро работа на строеж. Сега стълби прекарват Joy

# 689
Анджи с късите крачета лети по варелите, а некадърната Вики с пергелите не се сеща дори да крачи по тях... Rolling Eyes
С пергелите Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт