💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 832
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 780
Да се изкриви ключ по време на игра е напълно нормално. Адреналин, бързане, сила, некачествен инвентар.
Можеха да спрат играта на всички за 3-4 минути и да проверят ситуацията (без да го слагат после в монтажа). Точно това вероятно са направили и е излязал проблем, имало е драми и притиснаха играчите на съвета. Ясно се видя, че всички отключваха с физиономия "трябва да го направя, иначе ще ме накажат".

Това си бяха евтини катинари, които често се отключват с малко чалъм и напасване на ключа. Но в случая има проблем - ако си отключвате катинара на мазето знаете, че този ключ е за този катинар и като не става изведнъж почвате да подръпвате, натискате поклащате и то стане накрая. Да, ама знаете, че трябва да стане, но ако имате избор от 5 катинари е нормално просто да решите, че ключът не е за този катинар и да не се опитвате да му намерите чалъма, а бързате да пробвате следващия. И така се пропуска правилният катинар, човек се изнервя, на второ минаване е още по-изнервен и пак не става...

# 781
  • Sofia
Ако катинарите им бяха свет нямаше да го има този проблем. А сега, хем продукцията стисната, хем участниците виновни, че и наказателна акция им спретнаха. Катинаргейт.

# 782
Честно, концепцията БЛАТО не я разбирам. Гледам снощи Димитър, ами очите са му хлътнали вече в орбитите, погледът празен, рее се. Това ли наистина искат да гледаме? Как един здрав, силен мъж го превръщат в пихтия?! За да се възстанови ще му трябват месеци наред. Защо е този геноцид на тези локации? Добре, глад, ама това е вече извращение. Експеримент с живи и здрави хора.

# 783
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз снощи установих, че това е последният сезон който ще гледам.
Глад и манипулации на продукцията кой тръгва, кой остава - иди дойди. Неприятни персонажи, отразяващи всичко, което не е наред в обществото ни - иди дойди. Но публично унижение на възрастни хора и набиване на канчето им за това, че си търсят правата за мен е границата, която вече не мога да преминавам. Стига ми.

# 784

Интересно ми е дали и Малвина като Теодора от миналия сезон е изрязана заради проблеми с продукцията?

Не вярвам , тя е нагаждачка и конформистка.
Павел и Борисенко извършиха най-големия грях в игри на волята. Обвиниха продукцията в нещо си неизправно. Момчета , беше ми приятно ....но надежда всяка тука оставете. Очаквам мистериозно да изчезне и един по-големичък варел (казан) , малко подправки от стопанството , другата половина от олиото което взеха на зелените . А в резиденцията да се появи татуиран салам , и мистериозна луканка с изрусена перушина , с марка ..Орехчетата (им) Sunglasses

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 08:59 от AuroraBB

# 785
Само един бойкот от липсата на участници би оправило проблема с продукцията. Не виждат ли новите участници в какъв филм ги вкарват? Защо въобще се явяват на кастинги?

# 786
Ако катинарите им бяха свет нямаше да го има този проблем. А сега, хем продукцията стисната, хем участниците виновни, че и наказателна акция им спретнаха. Катинаргейт.

Че и Ралица взе да обяснява на Борисенко като на малоумен как се отключвал катинар. Голямо падение.

# 787
Никога силата и бързината на една добре тренирана жена няма да е равна на силата и бързината на добре трениран мъж. Физиология, какво да се прави. Неслучайно има отделни надпревари за жени и мъже.
В ИВ жени имат възможност за достигане на финал и евентуално победа, само, ако мъжкият каст е слаб. Или ако успеят да си изиграят хитро картите и чрез социалната игра успеят да отстранят голяма част от мъжете.
Ако има двама победители - мъж и жена - може би ще се получи едно по-интересно предаване по отношение на игрите. По отношение на социалната игра може би ще е по-скучно. На мен са ми интересни всички тези съглашения, обрати. Одобрявам и саботажите, независимо поради какви причини. Единствено не одобрявам, че продукцията ги изпортва. Губи се очарованието и се обезсмисля измислянето на интересни ходове. В тази връзка браво на Гешев, че не дава никаква информация на синхрони за това, което се върти в главата му. Така продуцентите не могат да го цакат, но губим ние като зрители.
Аз ще продължа да си гледам. Не се паля особено за честно, нечестно. Приемам Игрите като някакъв сериал и са ми забавни. Да, могат да са много по-добри, но не зависи от мен.

# 788
  • София-Младост

Че и Ралица взе да обяснява на Борисенко като на малоумен как се отключвал катинар. Голямо падение.
Е същите катинар имаха и другите два отбора...там защо не се наложи обяснителен режим?
Да, унизително беше това на съвета, но за участниците. Не смятам, че големи хора не могат да отключат един катинар без да се налагат особени инструкции.

# 789
И новият бестселър:

# 790
  • София
за жилетките си категоричен, но за торбите на жените-чудо и количката не си - там всичко е точно .... ех тази субективност стане ли въпрос за зелените жени и Силвия.

Иначе днес отново показно на Маги по трасето - със сигурност най-силната жена на терен в сезон 6

За жилетките се оказа, че и Неделчо и Туджаров мислят същото, ти да видиш... Слушам им в момента последния лайф надкаст.
Жилетките са нещо, което не виждаме. Нито участниците виждат подплънките. Имаше реплика на самия Гешев как усетил жилетката много по-лека този път. Не знам как са го оставили при монтажа. Голям пропуск. Но те и друг път са се дънили на монтажите, така видяхме за нерешимия пъзел на Вальо от сезон 3 и скандалната измама за Паулина спрямо добрия войник Мартин пак от скандалния сезон 3.
Но да се върна на темата. За количките никъде не съм писал, че им вярвам на думите, че наистина бутат 850 кг. Може да са 300/400 нещо такова. Ама пак ще е същото за всички. Там няма как да се излъже, защото участниците виждат броя на торбичките в количките. Ако си мислиш, че преди да започнат да бутат Вики и Поли са спрели играта и са отишли и са им разтоварили половината килограми, а другите са ги оставили така нали се сещаш какъв скандал ще стане. Никакъв шанс.
Просто преекспонират с килограмите...
На бутането на вагонетката се иска най-вече синхрон. И двамата да бутат едновременно в една точка (хващайки коловоза) и с еднаква сила, да не спират нито веднъж (ако спрат са до там общо взето). Единственото което може да ми хрумне за женското трасе е ако предварително то е било по-равно, без бабуни, камъни и т.н. Т.е. да е било подравнено, но това няма как да го знаем.

# 791
Значи бясна съм. То бива гавра с хора , ама тези няма кой да ги бутне от продукцията.
Кой е виновен? Самите играчи, че се надяват на честна игра може би, на шанс и най-вече да премерят сили с други. Не вярвам екранното време да им е точно причина да ги видят и да са познаваеми (това за жените някои важи, но за мъжете...не го вярвам) Борисенко ми направи впечатление от ден едно, не му запомних името и затова писах, че съм фен в началото на този от цирка. Да, ама на блатото го сготвиха и половината потенциал сигурно този човек не може да покаже, защото организмът му има нужда от сериозно възстановяване.
Това гладуване, тази мизерия, направо е концлагер и дори там има легла някакви.
Димитър, Павел и много други са плашещи на какво са заприличали. Това е убийствено направо, дори Кралев беше казал, че месеци се е възстановявал, а не стоя толкова на блатото и вече е извън играта.
Виновни сме и ние зрителите, че не искаме да направят някаква проверка на това предаване, да искаме защита на хората там записали се, това минава всякаква граница на нормалност, не пиша за човечност.
Тези са за съд за мен поне.

# 792
Ако аз бях там на тоя син съвет, да ми се прави Ралица по сценарий на важна заради скапаните им катинарчета за детски касички, нямаше да сварват да ме цензурират! Как може да има още кандидати да ги правят на маймуни?!

# 793
Моля оценете епизод 41 сряда

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода, инак впечатленията се размиват.

# 794
  • София
Сървайвърите 😊

Общи условия

Активация на акаунт